Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 siyasetin aşkınızda hiç yeri oldumu..?evet oldumu ve ne yönde oldu.......hani bazen tam zıt olanı bulur ve bağrına daş basar oturursun işte öyle şeyler...sizde ki etkileri neler......buyrun dökün içinizi.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 siyasetin değilde dinin yeri oldu.. istediğin kadar bağrına taş bas anlamaya çalış ama bi yerde patlak veriyor işte. kim ne derse desin olmuyor bu işler böyle.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 evet oldu siyaset yönünden aktif oldugum zamanlarda başlamıştı.birbirimize cok zıttık ama mücadele zaten benim siyasi ve reel hayatımda birinci madde dir. aşkım içinde mücadele ettim ve şimdi çok mutluyum... aslında gördüm ki ikimizde aynı seyleri düşünüyoruz... Alıntı
Φ Kusgribi Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 askda siyaset mi olur hic...reyis cumhur belli, isici kadin belli...yonetmeye billin kardeslerim... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 muhakkak oldu, olacakda... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 NE ALAKASI VAR DİYEMİCEM. TABİKİ OLMUŞTUR,OLACAKTIR DA... SİYASET BİR DÜNYA GÖRÜŞÜDÜR,İNSANLARIN DÜNYA GÖRÜŞLERİ ANLAŞMALARINDA ETKİLİDİR BENCE Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 valla çok fazla oldu.çıktığım 4 çocuktan 3ü ülkücüydü onlarla çok iyiydi aram ilişki bittiğinde de kavgasız gürültüsüz oldu herşey.ama solcu biriyle beraber oldum ve sevdim gerçekten çok fazla kavga ederdik,bigün böyle bişey yapmayacağımı bile bile fikirlerimi değiştirmenin benim için daha ii olacağını söyledi.çok kötü bi kavganın ardından ayrıldık.çocukluktan beri öğrendiğim şeyler aşk hayatımı anlatılmaz bir çıkmaza sokuyor...bi solcuyu seviyorum... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 aferin arman...sen düz gidenlerdensin herhalde... Herzaman kendi istedigini yap, baskalarin sözüne ve düsüncelerine dinleme... Dipnot: Ben ask partiliyim... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 sen kavgamın içinde bir insansın sevdiğim... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 sen kavgamın içinde bir insansın sevdiğim... Hepimiz kavgalar veriyoruz şu kısacık zaman diliminde ve sevdiklerimizle..Sanırım bunu anlatan en iyi cümleyi kurmuşsun cerenimoo eline sağlık.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Hepimiz kavgalar veriyoruz şu kısacık zaman diliminde ve sevdiklerimizle..Sanırım bunu anlatan en iyi cümleyi kurmuşsun cerenimoo eline sağlık.... çokta güzel bir şarkıdır..dinlemeni isterim... Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 çokta güzel bir şarkıdır..dinlemeni isterim... Kimin söylediğini ve tam adını yazarsan dinlerim elbette.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 grup yorum--seni seviyorum... mükemmel bir ses,söz ve müzik...dahası keyif Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 grup yorum--seni seviyorum... mükemmel bir ses,söz ve müzik...dahası keyif Ahh şimdi hatırladım teşekkür ederim dinliyorum şuan Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ... bizim ev halkı uyudu..ancak mırıldanıyorum,benim içinde dinlersin artık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.