Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Hamsi Pilavı kopyalıcam buraya ona hayır demem sayın admin daha öncede bu teklifi yapmıştım bence bi radyomuz olsa ve radyoda sitenin üyelerinden seçilen dj ler olsa biz parça istesek falan daha heyacanlı ve daha güzel olur...benim nacizane fikrim böle... Alıntı
Φ _EreN_ Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 ona hayır demem sayın admin daha öncede bu teklifi yapmıştım bence bi radyomuz olsa ve radyoda sitenin üyelerinden seçilen dj ler olsa biz parça istesek falan daha heyacanlı ve daha güzel olur...benim nacizane fikrim böle... Yanlış hatırlamıyorsan Sayın Admin'in o zamanki cevabı da server'ı kasması ve uğraşmanın zor olduğu yönündeydi. Tam bu yanıt olmasa bile buna yakın bir yanıttı diye hatırlıyorum. Çünkü ben de önermiştim aynı şeyi. Fakat sistemle alakalı bir problem oluşur gibi birşey demişti... Neyse cevap bekleyelim yeniden... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Admin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Konusu farklı bir tartışmanın altında olduğu için buraya taşıdım... Bu tür şeylerde biz konumuzun dışına fazla çıkmak istemiyoruz... Yani radyo gibi olaylar fazlaca açılmak ve farklı bir forum üslubu yaratmak oluyor... bu nedenle daha öncede dediğim gibi hızlı açılan hızlı kullanılan ÖZGÜR bir forum olmak istiyoruz... Öneri için teşekkürler... Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.