Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 belki sana sulanıyorumdur kısss ne dersin bak kankinden ses seda çıkmıyo :D Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Banada sulanma Kankim çok kıskanır beni Yani bi yazabilse o da söyleyecek beni kıskandığını Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 HEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYTTTTT noluyo len burda vücüdümda ki bütün kanı beynime fışkırtmayın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 İşte kankimde geldi Ah canım benim Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 öyle olsun ağlıcam ama kankim yok die siz bana... kafamı tutuyosunuz ya??? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 İşte kankimde geldi Ah canım benim öyle olsun ağlıcam ama kankim yok die siz bana... kafamı tutuyosunuz ya??? sen önce bana sonra kankime sulan şimdi de bana kafa tutuyosunus de hey Allah'ım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 yahu ben nie sulanıyım kıslar sise ... benim bal sürüp yalancak bi kankim saten var yahu,,,, Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 belki sana sulanıyorumdur kısss ne dersin bak kankinden ses seda çıkmıyo işte ispat yahu ben nie sulanıyım kıslar sise ... benim bal sürüp yalancak bi kankim saten var yahu,,,, aman Allah muhabbetinisi artırsın Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 noluyo burda yahu millet birbirine sulanıyo sakat bi yer ben hemen tüyeyim burdan Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 siyah amcam amma kılıbıksın haaa Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 siyah amcam amma kılıbıksın haaa kılıbıklıkla alakası yok ne bilim siz kısslar birbirinize falan sulanıyosunuz benim ne işim var burda Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 1.si birbirimize sulanmıyorus prenses kankisini öslemiş de onu teselli ediyorus... 2. çapkınlık yapmaktan ya da yaptığının zannedilmesinden korkan bir erkek modeli işte eferim sana Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 özlemek güzeldir özlenen güzelse söz güzeldir doğru sözse, ..... benim özlemlerim çok..eski okul arkadaşlarımı özlüyorum.... ama biliyorum artık öle bir ortam olmayacak..... kankimi özlüyorum aynı memlekette olupta görüşememekten.. kalbimin diğer tarafını özlüyorum..... doğru insanları özlüyorum..değer veren sırtından vurmayan .... derdini dinleyen arkadaşlarımı özlüyorum neredesiniz.... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Lisedeki romantik tavırlarımı Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2006 özleyeceğim bişey yok...... daha yeni başlıyorum eğlenmeye hayattan zevk almaya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Artosumu çok özledim 20 gündür görüşemedik hem meraklandım, hem özledim arkadaşımı, öz kardeşimi... özümün kardeşini... canım artosum Allah'a emanet ol ve biran önce gel ne olur... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Artosumu çok özledim 20 gündür görüşemedik hem meraklandım, hem özledim arkadaşımı, öz kardeşimi... özümün kardeşini... canım artosum Allah'a emanet ol ve biran önce gel ne olur... beni de özlesene yaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 beni de beni deeeeee ya bu akşam niye bu forum sayfası cok zor açılıyo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 beni de özlesene yaa beni de beni deeeeee ya bu akşam niye bu forum sayfası cok zor açılıyo siz beni özlemiyorsunuz ki artoscum da beni özlemiş haberi geldi iyiymiş... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 keşke biriside bizi özlese neyse canım buluruz bizde birilerini Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 açacım beni de kimse özlememiş baktımda topice adımı yazan olmamış gel biz beraber takılalım artıkın özlemeyenleri özlemeyelim ben seni özleyim sen beni özle olur mu? canımcım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.