Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 peter namoski vardı eskiden cok özledik geri dön uleyn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 forum arkaaşlarımı özledım bu arada hoşgeldın sands ilginç bi tipe benzıyosun Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 forum arkaaşlarımı özledımbu arada hoşgeldın sands ilginç bi tipe benzıyosun Hoşgördük ama anlamakta güçlük hatta power rangers lık çektiğim bir konu var ki ilginç bir tipim olması hususunda yapılan yorumlar bu yorumlardan rahatsız olduğum manasında değil tabiki bu çıkışım sadece bu kadar karmaşık algılanmasında ki tezatlık nihayetinde varlık sürecinin bir cok kısmını internet aleminde gecirmiş bir bünye olarak bunlara alışık olmanız gerektiği kanaatindeyim, şimdiye kadar ki yazıları okuduysanız bişi dicem boş yere okudunuz konuyla uzaktan yakından alakası yok sadece yazmak için yazdım hala okumaya devam ediyorsanız hakaten sizde okumaya hasretmişsiniz belki bu yüzden hala ilginç geliyor ve okumakta ısrar ediyorsunuz insan bilmediğine ilgi duyar kanununun 3. maddesine göre cok ilgi duyacaksınız.... Saygılar hoşgördük hani pastam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Hoşgördük ama anlamakta güçlük hatta power rangers lık çektiğim bir konu var ki ilginç bir tipim olması hususunda yapılan yorumlar bu yorumlardan rahatsız olduğum manasında değil tabiki bu çıkışım sadece bu kadar karmaşık algılanmasında ki tezatlık nihayetinde varlık sürecinin bir cok kısmını internet aleminde gecirmiş bir bünye olarak bunlara alışık olmanız gerektiği kanaatindeyim, şimdiye kadar ki yazıları okuduysanız bişi dicem boş yere okudunuz konuyla uzaktan yakından alakası yok sadece yazmak için yazdım hala okumaya devam ediyorsanız hakaten sizde okumaya hasretmişsiniz belki bu yüzden hala ilginç geliyor ve okumakta ısrar ediyorsunuz insan bilmediğine ilgi duyar kanununun 3. maddesine göre cok ilgi duyacaksınız.... Saygılar hoşgördük hani pastam okumaya devam ettım ve hala gülüyorum,tekrar tekrar hoşgeldin,kan çekıyor neyaparsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Diloş, Mineu, Gecem, sizi özledim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 forumu ve sizi özlemişim arkadaşlar.. E hani benim ismim Beni öslemedin mi ablacım Ben seni çok ösledim Diloş, Mineu, Gecem, sizi özledim... Ablacım Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Ben beni özleyen herkesi özledim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Anam POLAT Ben bu avatarı çok ösledim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 bende dizinin kendisini Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 sparta praglı futbolcu kondansatör apdi yi cok özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 bende milanlı gullit vardı bir zamanlar onun kayınvalidesini özlemişim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 çocukluğumda radyoda korku saatleri olurdu, onları dinlemeyi özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 biri seni bigün bi korkutacak tabana kuvvet kaçmayı özleyeceksin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 kısmet öle biri çıksada yağlanacak taban bulsak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 bence şansını çok zorlama derim yada zorla sen bilirsin amaaaaan bananeki, tırsacak olan sensin Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 inter star da yayınlanan Parliament cinema clup ı özledim uleyn,müziği bile güzeldi aha linkide vereyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Galiba Kankimi ösledim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Biri polatımı ösledim dedi Buyrun nasıl yardımcı olabilirim bi durum varsa mematiyi salayım üstlerine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Polat Nirelerdeydin Memati acil denizaltı lasım şikerim Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Denizaltı kalmadı üstü olsa olurmu Ama sen istersen 2 dk yaparız bi denizaltı güllü koş bakem ablan denizaltı istiyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yengen diyecektin sanırım Vasgeçtim denisaltıdan kankimi bulup getirsin Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yengesi olman için ooooo 1 fırın ekmek yemen lazım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Çatlar ölerem be o zaman Ben bi dilim ekmeği bitiremiyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bi dilim ekmeği mi bitiremiyon yalancı küçülde cebime gir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.