Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 bu forumu özlemişim baya ama o beni özledimi ki bi kaç gün sonra yine özlemeye alıcam seni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Neden ki hayırdır ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 tatile gitcez yüzcez denize kuma atıcam kendimi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Deli Tatil ayagının altında kızım senin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Aman önemli olan dost olsun kardeş olsun ondan başka yerlere gidiyoruz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Öle bi fırsatım olsa hemen.. ( Hoş pek gönüllü sölemiosun ama neyse ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 gelebilirsen çok süper olurdu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönüldaşım,mineu,kralx,siyahx,bozan,sedelina.........Özlendiniz nerdesiniz....... Gönüldaşım sende özlendin Biraz tatil yaptım ama yine kürkçü dükkanına döndük işte Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 ben de forumu özlemişim.. nickimi kaybettim ama... bu halde de kimsenin takdığı yuk.,... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 nickini almışın kanka hayırlı olun Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Kleo'yu özledim(Caduuuuuuu gel artık) özlenmek güzel geldim caduuuuuuuu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 offf yaaaaa neleri özlemedim ki...............................bu foruma ilk geldiğim günleri ösledim..........eski dostları arkadaşları.....................herşeyi ösledim yaaaaaaa.......... bozanlı günleri bile özledim yane......... saygılar bozan abe....... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 offf yaaaaa neleri özlemedim ki...............................bu foruma ilk geldiğim günleri ösledim..........eski dostları arkadaşları.....................herşeyi ösledim yaaaaaaa.......... bozanlı günleri bile özledim yane......... saygılar bozan abe....... benden mi çekiniyorsun..çekinme gel.. niye gelmiyorsun ki........ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 benden mi çekiniyorsun..çekinme gel.. niye gelmiyorsun ki........ he janem senden çok çekiniyomda ondan gelemiyomm.......eyki izin verdin yoksa yazacak cesaretim yoktu.............. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 he janem senden çok çekiniyomda ondan gelemiyomm.......eyki izin verdin yoksa yazacak cesaretim yoktu.............. komik gelmedi herhalde....pardon ne haddime Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 komik gelmedi herhalde....pardon ne haddime komik olması için mi yazmıştın.......cahallığıma ver agnayamadım.............. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 komik olması için mi yazmıştın.......cahallığıma ver agnayamadım.............. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben bu filmi görmüştüm çoooooooooooookkkkkkkkk eskiden.................... kusmak sssseerreeerrrbbbbeeeessstttttt.............kusacaklar için çıkış -------->>>>>>>>>> Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledim,özledim sohbetini o sesini özledim,gelmediiiiiin göz bebeğim can yoldaşım gelmediiiin.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledim,özledim sohbetini o sesini özledim,gelmediiiiiin göz bebeğim can yoldaşım gelmediiiin.... hani beni iştemeye gelecektin................. ben geldim sen gelmedin...........küstüm sana.............................................. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 hani beni iştemeye gelecektin................. ben geldim sen gelmedin...........küstüm sana.............................................. meydünüm sana ne hava ne kara yoluyla geliyorum aşkın için dağları delerek geliyorum onun için biraz gecikecek gelmem, bi 30 sene daha bekle bütün kitaplar bizi yazacak bekle beni meydünüm.. :lol: Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 meydünüm sana ne hava ne kara yoluyla geliyorum aşkın için dağları delerek geliyorum onun için biraz gecikecek gelmem, bi 30 sene daha bekle bütün kitaplar bizi yazacak bekle beni meydünüm.. senin için 30 sene az beee ben senin için 300 sene beklerim....................yeterki gel............pöööööööö Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.