Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu forumu özlemişim baya ama o beni özledimi ki :ermm::grin:

bi kaç gün sonra yine özlemeye alıcam seni :(

Gönderi tarihi:

tatile gitcez yüzcez denize kuma atıcam kendimi :kalp::D

Gönderi tarihi:

Aman önemli olan dost olsun kardeş olsun ondan başka yerlere gidiyoruz

Gönderi tarihi:

Öle bi fırsatım olsa hemen.. :D ( Hoş pek gönüllü sölemiosun ama neyse -_- ) :lol:

Gönderi tarihi:

gelebilirsen çok süper olurdu :innocent:

Gönderi tarihi:
Gönüldaşım,mineu,kralx,siyahx,bozan,sedelina.........

Özlendiniz nerdesiniz....... -_-

Gönüldaşım sende özlendin :wub:

Biraz tatil yaptım ama yine kürkçü dükkanına döndük işte :D:P

Gönderi tarihi:
offf yaaaaa neleri özlemedim ki...............................bu foruma ilk geldiğim günleri ösledim..........eski dostları arkadaşları.....................herşeyi ösledim yaaaaaaa.......... :(:(:(

bozanlı günleri bile özledim yane......... :P:D saygılar bozan abe.......

benden mi çekiniyorsun..çekinme gel.. :w00t:

niye gelmiyorsun ki........ ;)

Gönderi tarihi:
he janem senden çok çekiniyomda ondan gelemiyomm.......eyki izin verdin yoksa yazacak cesaretim yoktu.............. -_-

komik gelmedi herhalde....pardon -_-

ne haddime :blushing:

Gönderi tarihi:
komik olması için mi yazmıştın.......cahallığıma ver agnayamadım.............. :unsure:

:lol::lol::lol:

:sick:

Gönderi tarihi:

özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledim,özledim sohbetini o sesini özledim,gelmediiiiiin göz bebeğim can yoldaşım gelmediiiin....cigaraxb0.gif

Gönderi tarihi:
özledim teninin kokusunu özledim,özledim sımsıcak nefesini özledim,özledim sohbetini o sesini özledim,gelmediiiiiin göz bebeğim can yoldaşım gelmediiiin....cigaraxb0.gif

hani beni iştemeye gelecektin................. :( ben geldim sen gelmedin...........küstüm sana.............................................. -_-

Gönderi tarihi:
hani beni iştemeye gelecektin................. :( ben geldim sen gelmedin...........küstüm sana.............................................. -_-

meydünüm :wub: sana ne hava ne kara yoluyla geliyorum aşkın için dağları delerek geliyorum B) onun için biraz gecikecek gelmem, bi 30 sene daha bekle bütün kitaplar bizi yazacak :D bekle beni meydünüm.. :wub::lol: :lol:

Gönderi tarihi:
meydünüm :wub: sana ne hava ne kara yoluyla geliyorum aşkın için dağları delerek geliyorum B) onun için biraz gecikecek gelmem, bi 30 sene daha bekle bütün kitaplar bizi yazacak :D bekle beni meydünüm.. :wub::lol::lol:

senin için 30 sene az beee ben senin için 300 sene beklerim....................yeterki gel............pöööööööö :lol::lol::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.