Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl minemi, kleomu, kusenciğimi, sardunyamı, frozen cadısını, mercimeği,sedoşu, leylamı, aysumu, gülsünü,dedemi, ninemi, çiçeğimi, hayalciyi,egzoyu, murtiyi, kaanı kısaca herkesi özledim adını yazamadıklarım dahil
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl evet daha cok var bizden egzo canim yumotem bir kismimiz burdayiz
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl kis kleo beni baska niclerle aldatiyor musun,kimsin itiraf et nutfen
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl taklitlerimden sakının lütfen.... benim gibisi yuk..ben hint kumaşıyım
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 18 yıl olsun,bana manto olsun,beyaz olsun bizahmet..guneste giyiciim cunku
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl hmm... sınavsız geçen o hoş günleri özledim... ayy bıktığımı bu kadar belli etmemeliyim belki ama...yaaka silkiyoruz yaa.... bir de her geçen gün...dünümü özlüyorum....
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl bütün forum arkadaşlarımı ve hatta cadıları bile çok ama çok özledim...
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl bizim derede yüzmeyi özledim... aman dur dereyı taşırırsın su kalmaz
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl bütün forum arkadaşlarımı ve hatta cadıları bile çok ama çok özledim... bizde seni özleduk abi... aman dur dereyı taşırırsın su kalmaz taşsın ben zaten boyumu aşan yerde yüzemem daha iyi olur...
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl bütün forum arkadaşlarımı ve hatta cadıları bile çok ama çok özledim... vefasızz
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl beni kimse özlememiş belli sende bisleri öslemiyosun kanımca daha az geldiğine göre
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl sende bisleri öslemiyosun kanımca daha az geldiğine göre BAk üstüme alındım şimdi.. Az gelmek özlememek mi..
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 18 yıl BAk üstüme alındım şimdi.. Az gelmek özlememek mi.. sen üstüne alınma abicim o taş sadece aça'ya idi ya aslında açanın da senin de foruma sık sık gelemeyen bütün dostlarımızında her fırsatta buraya gelmek için can attıklarını, hiç olmassa bi uğrayıp geçtiklerini biliyorum abicim daha sık görüşmek dileğiyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.