Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Bisde seni ösledik ve görünce mutlu olduk abicim Demi kıs kankim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 HERKESİ ÇOK ÖZLEDİM... görüşemiyos çoktandır.. malesef vakit bulamıyomm derslerdenn... hepinisee slmm olsunn...mucx mucx Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 forumdaki arkadaşlarımı özledim plajda oturup soda içmeyi özledim kötü haberin olmadığı bir gazete görmeyi özledim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 yomoşumu özledimmm nerlerdeymişş bakayımmm.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 forumdaki arkadaşlarımı özledim plajda oturup soda içmeyi özledim kötü haberin olmadığı bir gazete görmeyi özledim bizde seni özledik Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Yumotemi,Sardunyami,Dilosumu,Frozenim torunumu,xminex,Sen estikce,Lilac.. bu sahsiyetleri ozledim.Nirdesiniz kii? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gülsün'ü, Yumoşu, Angelflower Ablayı, Gloria'yı.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Yumotemi,Sardunyami,Dilosumu,Frozenim torunumu,xminex,Sen estikce,Lilac.. bu sahsiyetleri ozledim.Nirdesiniz kii? ben geldim canım ablam...ama gidicem birazdan..benim sınavlar...sık sık gelemiyorum.. ama seni çok seviyoruum....sizii... canlarım benm.... bende özledim....hemde çok..bi kurtulam şu sınavlardan.... bitmiyor ki... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 yaz akşamlarını özledim beee.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 ben de kis gunlerini ve kari.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 ne kışı yaw daha bitmedi ki, bitmesin de zaten o zaman bende karpuz kabunun denize düştüğü zamanı özledim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 tobe hem kis bitmesin diyo hem yazi ozluyo,karar ver kardesim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 sen söleyince biran heves yaptım da olmas hemen gelmesin yaz.. küresel ısınıyoruz ne güzel Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 bedavaya geliyo di mi israr ediyorum kisi ozledim,yakinda sen de ozleyeceksin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 doğru söylüyorsun o zaman bende kışı özledim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 bedavaya geliyo di mi israr ediyorum kisi ozledim,yakinda sen de ozleyeceksin ben yıllardır o öslem içindeyim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 niye kisim,sen nerdesin ki,oraya da mi kar yagmiyoor Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 yoh..yağmiyi.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 hava da mi sogumuyor sen benim ikinci nickim olmayasin,ya da ben senin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 o ekvatorda oturuyor leyla Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 olabilür...bende hep seni biyerden tanıyomuyum diye düşünüyordum.... meğerse sen ben mişin...ama sen ben olmak istemezsin söyle o zaman ben kimim...ben bir cevis ağacıyım ..gülhane parkında Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 kleo'yu da kaybettik ama bi kaybimiz yok,cunku o beniim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 vay beee ne çok kleo varmışta benim haberim yokmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.