Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Denize taş atıp denizin taşla dansını izleyip sonra bu taş ne kadar yıl o denizin dibinde kalacak diye saçma düşüncelerimi :)

• Cevaplar 1,9b
  • Görüntü 144b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

efettt kimse öslememiş bisi :( ben sardunya aplamı ösledim :wub:

Gönderi tarihi:

ben açacımı özledim, nerelerde acaba? canım aça'm :wub:

Gönderi tarihi:

buda çok mu yapmacık oldu ne :w00t::lol::unsure::hug:

Gönderi tarihi:

bu foruma pek yazmıyom diye alınganlık yapıp beni özleyen hiç kimse yok diyimmi... :(:(:(

Gönderi tarihi:

Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi :D

Gönderi tarihi:

pis,mikroppppp :sick::w00t:

Gönderi tarihi:

Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi :D

pis,mikroppppp :sick::w00t:

Ayyy öldüm gülmekten :w00t::lol::sick:

Gönderi tarihi:

Huzuru özledim.. :crying:

Gönderi tarihi:

Bi kere arkadaşların evinde oturuyorduk,bi baktı arkadaş çorabının altında sümük ama 15-20 santim,yahu senin burnunun boyu kaç santim :lol:

Gönderi tarihi:

gülmelerimin sahte olmadığı günleri....

safça sevgilerimi..

acı nedir henüz bilmediğim günlerimi..

ve hayatta kafamı cevapsız soruların boğmadığı kÜçÜkLüĞüMü özledim... :(

Gönderi tarihi:

araba kullanmayı çok özledim...

yanımda kimse olmıcak ve ben uzun bir yolculuğa çıkacam ve türkülerimi dinleyerek istediğim yerde durup istediğim yerde istedğim şekilde eğlenecem

...çok değil 1 hafta yeterliiii.haftada 35 saat dersten dolayı bunaldımmm.etütler hariçççç tabiki.....

Gönderi tarihi:

ceza dinlemeyi ösledim :w00t:

Gönderi tarihi:

Pazar günleri geç kalkmayı özledim,yağmurlu bir günde odama kapanıp oyun ve filmlerimle ilgilenmeyi özledim ve eski arkadaşlarımı özledim :(

Gönderi tarihi:

şuan ceza dinliyorum,başka birşey istesem olcaktı demek :w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

Ceza dinlemeyi insan nasıl özler yahu,istediğin şarkıcının istediğin şarkısnı bulurum ne var bunda ;):D

Gönderi tarihi:

çok kırıldım :(:crying::devil:

Gönderi tarihi:

kim kırdı bakim benim kedimi yakarım burayı :angry:

Gönderi tarihi:

Kim kırdı seni AÇA söyle alıyım ayağımın altına,ben kedileri koruyalım,besleyelim ve kapıştıralım derneğine(KKBVKD)üye oldum :D

Gönderi tarihi:

siyahx abiii :crying: çok üsüyorlar beni :( bu levi denen şahsiyet bana neler söyledi bir duysan :getlost:

:lol: :lol: :w00t:

Gönderi tarihi:

siyahx abiii :crying: çok üsüyorlar beni :( bu levi denen şahsiyet bana neler söyledi bir duysan :getlost:

:lol: :lol: :w00t:

neler söyledi kedicik söyle bakim ben onun icabına bakayım :D:chris:

Gönderi tarihi:

Levi denen şahsiyet mi? :blink: Ne dedim ben yahu -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.