Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl Denize taş atıp denizin taşla dansını izleyip sonra bu taş ne kadar yıl o denizin dibinde kalacak diye saçma düşüncelerimi
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 18 yıl bu foruma pek yazmıyom diye alınganlık yapıp beni özleyen hiç kimse yok diyimmi...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl karçiçeimi çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk össssssssssleeeeeeeeeeeeddddddiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi pis,mikroppppp Ayyy öldüm gülmekten
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Küçük bir çocuk iken burnumu karıştırıp anneme çaktırmadan koltuğun altına sürdüğüm günleri çok eğlenceliydi Bi kere arkadaşların evinde oturuyorduk,bi baktı arkadaş çorabının altında sümük ama 15-20 santim,yahu senin burnunun boyu kaç santim
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl gülmelerimin sahte olmadığı günleri.... safça sevgilerimi.. acı nedir henüz bilmediğim günlerimi.. ve hayatta kafamı cevapsız soruların boğmadığı kÜçÜkLüĞüMü özledim...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl araba kullanmayı çok özledim... yanımda kimse olmıcak ve ben uzun bir yolculuğa çıkacam ve türkülerimi dinleyerek istediğim yerde durup istediğim yerde istedğim şekilde eğlenecem ...çok değil 1 hafta yeterliiii.haftada 35 saat dersten dolayı bunaldımmm.etütler hariçççç tabiki.....
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Pazar günleri geç kalkmayı özledim,yağmurlu bir günde odama kapanıp oyun ve filmlerimle ilgilenmeyi özledim ve eski arkadaşlarımı özledim
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl şuan ceza dinliyorum,başka birşey istesem olcaktı demek :w00t:
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Ceza dinlemeyi insan nasıl özler yahu,istediğin şarkıcının istediğin şarkısnı bulurum ne var bunda
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl çok kırıldım Kim kırdı seni AÇA söyle alıyım ayağımın altına,ben kedileri koruyalım,besleyelim ve kapıştıralım derneğine(KKBVKD)üye oldum
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl siyahx abiii çok üsüyorlar beni bu levi denen şahsiyet bana neler söyledi bir duysan :lol:
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl siyahx abiii çok üsüyorlar beni bu levi denen şahsiyet bana neler söyledi bir duysan :lol: neler söyledi kedicik söyle bakim ben onun icabına bakayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.