Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl çok kızdırmıştı naptıysa aça sucuklar,kangallar kovalasin sizi..Aca ya laf etmeyin bakiim
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl kedilerin daha cok korunmaya ihtiyaci vardir.Aca mi korumasam kangallar yiycek..
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 18 yıl Bende onu diyorum Aça yarım kangal sucuk yiyordu geçen gün burda
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 18 yıl Gunesli bir gunde Kadikoy rihtiminda vapurdan inip,izgara balik ve bufe kokulari arasinda yuruyerek gitmeyi ozledim
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl ece ablamı, focali, naty ile gülsünün didişmelerini, golgiyi, azizili, sayman abimi, vakanayı, ahmetin sarhoşluk hikayelerini, kankimin aşk, ihtiras, intikam ve kan kokan hikayelerini çok ösledim
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl kankimin aşk, ihtiras, intikam ve kan kokan hikayelerini çok ösledim Kıs kankim ciddimisin
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl ciddiyim tabe kankim şaka yapar gibim bi halim mi var ama o eski tadı yakalayabilirmiyis yine bilmem güselim yasımın olması lasım, henıbıl aysumun olması lasım, ece ablamın olması lasım, focalin olması lasım
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl kıss kankim bi hatırlasana ellerimis, ayaklarımıs kopuyodu, göslerimis kör oluyodu, nerdeyse bütün uzuvlarımızı kaybediyoduk ama yaşama sevincimis vardı eğleniyoduk herşeye rağmen
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Bak eller kankisini nasıl özlüyo ama sende tık yuk Kıs kankim ben yaşama sevincinizide katletmiştim ama demekki tam kökünden sökememişim
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl neyse... benim kankim stresli şu günlerde öslüyom onu ............ ee sizin gibi bi kankim olsa...................... öhööööö
Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 18 yıl Ne ööhhööössüüü Kankime sulanma yararım kafanı çok kıskancım ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.