Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl Entel şalvarlılar ekibimi özledim.. Ha birde T-M Magazin muhabirlerimi..
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl Entel şalvarlılar ekibimi özledim.. Ha birde T-M Magazin muhabirlerimi.. ben burdayım patron ama sen maaşımı kestin nasıl çalışıyım bari avans versen olmaz mı
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl babamı... bende allah rahmet eylesin keşke olsaydı dedigim bir acı!!!!
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl bende allah rahmet eylesin keşke olsaydı dedigim bir acı!!!! uzun bir zaman oldu, sanki hiç yaşanmamış gibi geliyor bazı şeyler.. zaman alışmayı öğretiyor, unutmayı asla!!!
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl Zaman önemli degil egzo unutulmuyooo....ama sevilen insanlar unutulmuyo bana göre..... özlemlerimi özledim.............
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 17 yıl yahu forumdakı herkesı ozledım;larsıe,mıneu ablayı,aysum,sen estıkceyı,zeynep,natalıa... daha aklıma gelmeyen bırcok kısıyı ozledım.nerelerdesınız yavvvv
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 17 yıl bi zamanlar karakedi vardııı gören duyan varmıı deliydi ama merak ettimm veee özledim sanırımm
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl Media'daki dostlarımı özledim burada geçirdiğimiz eğlenceli saatleri özledim o kadar gülerdik ki vakit nasıl geçmiş anlamazdım, şimdi arasıra göz attığım bir yer oldu ve dostlarımda uğramıyor herkesi özledim desem yalan olmaz... Diloş, Frozen, Leylam, Yumote, Rua, Godzilla, Sedelina, bilimselci, yamyam, dipnot, gecekuşu, deniz kızı, zeyynepp, tengerin boşig, jön, erbay, mineu, gece yağmuru, hepinizi özledim
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 17 yıl dah ayrılalı 10 saat gecmedı kı ablamı ozledım.sımdı ızmıre yol alıyorlar.ev o kadar sessız kı buna alısmak zorundayım zaten yazın dugunu var
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 17 yıl ne oldu bu foruma ya herkes nerede evet ya nerde herkes bende forma ilk üye oldugumdaki gnlei özledim ayrıca sardunyammm bende seni özledim
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 17 yıl evet ya nerde herkes bende forma ilk üye oldugumdaki gnlei özledim ayrıca sardunyammm bende seni özledim Herkesten kahve istediğin için kaçtılar
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 17 yıl tamam yaa istemiyorum:( hele sen hic yapma yani bana bir kahveyi çok gördün yaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.