Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl düsündüm ama tam anlamıyla iyileşemedimki iyi degilim hala ama gececek
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl düsündüm ama tam anlamıyla iyileşemedimki iyi degilim hala ama gececek Demekki tam anlamıyla düşünmedin canem
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl Demekki tam anlamıyla düşünmedin canem hayır canem düsündüm ama bogazım cok kötü gecmek bilmiyor birtürlü su içebilmeyi özledim
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl ben de cok istiyorum iyileşmeyi ama henüz iyi degilim ama düne göre daha iyiyim canem tşkler
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl ben de cok istiyorum iyileşmeyi ama henüz iyi degilim ama düne göre daha iyiyim canem tşkler Sen iyi ol başka birşey lazım değil
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl iyi olabilmek için birsürü ilac iciyorum zaten sanırım birkac günden iyi olabilirim
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl özlemek güzel şey, helede özlenenin özleyende anlamı büyükse...
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl özlemek güzel şey, helede özlenenin özleyende anlamı büyükse... Heyyyttt bee konuşmuş gene kardeşim
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 17 yıl Bir tane de ben yazayım en iyisi,bakalım beğenecek misiniz?......Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hİçİmmm.. Ben de böyle anlamlı sözlerin benim tarafımdan anlamlaşacağı zamanı özledim.
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl Aman yalançı ben ciddiyim ama sattım 4 tane yafruyu onlayı ösledimmm...
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 17 yıl eski dogum günlerimi süpriz kutlamaları özledim büyüdükçe köşeye atılmış hissediyor insan sanırım kendini ...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.