Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Yemyeşil bir araziye çıkıp sucuk ekmek yemeyi ızgarada ve doğayı izlemeyi
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Mahallede cinci oynadığımız günler akşam olunca evden çağırlacağımız korkusu
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Gecemi,minemi,açayı,güzelyazı,focali,taurusu,erbayı şimdi aklıma gelmeyen herkesi ama herkesi çok özledim.. Arkadaşlar aslında ben hepinizi çok özledim..
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl iyiyim valla seni görünce dahada iyi oldum sende iyisindir inşallah daha sık gel yav..
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 18 yıl Sağol canım benim..Sık gelmeyi bende istiyorum ama olmuyor işte..
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 18 yıl Gecemi,minemi,açayı,güzelyazı,focali,taurusu,erbayı şimdi aklıma gelmeyen herkesi ama herkesi çok özledim.. Arkadaşlar aslında ben hepinizi çok özledim.. canım bende seni çokk özledim keşke daha sık görüşebilsek
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 18 yıl canım bende seni çokk özledim keşke daha sık görüşebilsek keşke.. teşekkür ederim.. umarım iyisindir?
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 18 yıl NATALİA'yı yalancıktan özledim.... Çabuk kalk..gel.. ....Talebemisin nesin,belli değil..uykulu okula gidip derslerden sıfır al.. üstüne üsttlük Forumada gelme sensiz vakit geçermi.? Seni gördümmü bende bahar çiçekleri açıyor... Görüncede ne kışı,ne baharı andırıyorsun... A aaa beni özlemiş inanamadım Uyku deme bana Bensiz gayet iyi vakit geçiriosunuz yalan söleme Hem gelmemi istiosun gelince de bana etmediğini bırakmıosun olmaz ki ama böle
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl ben burdayım murti özledinmi beni evet ösledimmm sen ordaysan ben neden görmedim bakem nerelerdesin sen kaçak görüşelim bakkk sen özlemedin galibaaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl Olurmu senin varlığının sigara tiryakisiyim...Duman olarak atıyorum.. Olur olur..Sen can çekişen kırkayak..ben yapacağım sana güzel bi kıyak... Duman demek.. Laf ebesi
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 18 yıl güldüğüm zaman ardından kötü bişey olmadığı günleri özledim ben................. anamı +babamı.....hayatta olma sebeplerimi ösledim ben hemde çoookk özledim.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.