Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sesini

• Cevaplar 1,9b
  • Görüntü 145,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

forumdaki formunu

Gönderi tarihi:

ben de çocukluğumu özledim, o sorunsuz yılları...

bi de birini özledim ama daha en azından 1 ay var offf :crying:

Gönderi tarihi:

ben de Sedelina ile Taurus'u özledim herkes var bi onlar yok beee... Gelsenize siz deee amaaa yaa :(:crying:

Gönderi tarihi:

ben de Sedelina ile Taurus'u özledim herkes var bi onlar yok beee... Gelsenize siz deee amaaa yaa :(:crying:

bende özledimmmm :(:(

Gönderi tarihi:

sohbetini özledimmmm

Gönderi tarihi:

yaa bende bişeyi özleyım barii,başlığa girdik bişe yazmadan çıkarsam ayıp olacak yaa.

gecenin 3 ünde ne özlenir ki :kiss::innocent:

öğrencileri özledim dermişim,onları görmeme 4 saat kaldı ayy çok özledimm :pinch::sick:

:lol:

Gönderi tarihi:
sesini

sesi kim gısss,nıye bilmıyom :w00t::lol:

Gönderi tarihi:

gerçekten gülmeyi özledim :(

Gönderi tarihi:

Çocukken mahallemizde ki o uzun ince sokakta yağmur altında umarsızca koşmayı özledim...

Gönderi tarihi:

Çocukken mahallemizde ki o uzun ince sokakta yağmur altında umarsızca koşmayı özledim...

Gönderi tarihi:

Sen dostluk çiçeğinin tohumu,

Al yüreğinin en derin köşesine ek sevgimle beslediğim...

cesaretini,yazılarını özledim... :clover:

:unsure: Pardon ?

Gönderi tarihi:

Baba mı,en çok baba mı özledim..

Gönderi tarihi:

Sedelina'yı özlemiştimmmm :) telefon ettim geliyoooo yuppppiiiiiiiiiiiii

Sardunyam'ı özlemiştim :) mesaj yolladı iyiymiş hepinizeeee cok selam soyledi...

Taurus'u özledim sanırım bu gece gelmezzz :(

Gulll u özledim:) Bakmadım acaba o burda mı?

Sizi cok seviyorummmmmm beeeeeeeeee :clover:

Gönderi tarihi:

beni özlemiyenleri özledim

Gönderi tarihi:

gıs senden rahat yokmu yahu :lol:

Gönderi tarihi:

kızım bu sayman manidarı bana cevirecekmiş de manidar da yok olmaz demiş cunku gloria beni sedelinaya ceviriyor demiş... Ben de onları sardunyam ve sana cevirdim :) Yokken dedikodumuzu yapıyo bunlar haaaa :lol: dedikoduculara cevircem ben onları ama :w00t: özledimmm leyynnnn seni ne gelmiyorsun deli dumrulll :lol:

Gönderi tarihi:

evet işte ben bu tabloyu özledim

Gönderi tarihi:
kızım bu sayman manidarı bana cevirecekmiş de manidar da yok olmaz demiş cunku gloria beni sedelinaya ceviriyor demiş... Ben de onları sardunyam ve sana cevirdim :) Yokken dedikodumuzu yapıyo bunlar haaaa :lol: dedikoduculara cevircem ben onları ama :w00t: özledimmm leyynnnn seni ne gelmiyorsun deli dumrulll :lol:

sız devrelerım döndu bişe anlamadım,aha araba döndum bişe anlamadığım için :blink::wacko::lol:

Gönderi tarihi:

her şey aslına döner diye bir söz hatırladım şimdi ....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.