Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ben de çocukluğumu özledim, o sorunsuz yılları... bi de birini özledim ama daha en azından 1 ay var offf
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ben de Sedelina ile Taurus'u özledim herkes var bi onlar yok beee... Gelsenize siz deee amaaa yaa
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl ben de Sedelina ile Taurus'u özledim herkes var bi onlar yok beee... Gelsenize siz deee amaaa yaa bende özledimmmm
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yaa bende bişeyi özleyım barii,başlığa girdik bişe yazmadan çıkarsam ayıp olacak yaa. gecenin 3 ünde ne özlenir ki öğrencileri özledim dermişim,onları görmeme 4 saat kaldı ayy çok özledimm
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Çocukken mahallemizde ki o uzun ince sokakta yağmur altında umarsızca koşmayı özledim...
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl Çocukken mahallemizde ki o uzun ince sokakta yağmur altında umarsızca koşmayı özledim...
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl Sen dostluk çiçeğinin tohumu, Al yüreğinin en derin köşesine ek sevgimle beslediğim... cesaretini,yazılarını özledim... Pardon ?
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl Sedelina'yı özlemiştimmmm telefon ettim geliyoooo yuppppiiiiiiiiiiiii Sardunyam'ı özlemiştim mesaj yolladı iyiymiş hepinizeeee cok selam soyledi... Taurus'u özledim sanırım bu gece gelmezzz Gulll u özledim:) Bakmadım acaba o burda mı? Sizi cok seviyorummmmmm beeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl kızım bu sayman manidarı bana cevirecekmiş de manidar da yok olmaz demiş cunku gloria beni sedelinaya ceviriyor demiş... Ben de onları sardunyam ve sana cevirdim Yokken dedikodumuzu yapıyo bunlar haaaa dedikoduculara cevircem ben onları ama özledimmm leyynnnn seni ne gelmiyorsun deli dumrulll
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl kızım bu sayman manidarı bana cevirecekmiş de manidar da yok olmaz demiş cunku gloria beni sedelinaya ceviriyor demiş... Ben de onları sardunyam ve sana cevirdim Yokken dedikodumuzu yapıyo bunlar haaaa dedikoduculara cevircem ben onları ama özledimmm leyynnnn seni ne gelmiyorsun deli dumrulll sız devrelerım döndu bişe anlamadım,aha araba döndum bişe anlamadığım için
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.