Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl gloraıyla sardunyamı özledım.bı de taurusu abim özune dön bende seni özledim, ne oldu bize yaww nazarmı değdi ne? en çok özlediğimse hiç bir şey düşünmeden aptal aptal oturmak... ayağımı uzatıp boş boş dünyaya bakmak... ama yapamıyorum
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl Ece aplamı açbuk dön katliam yapcam sensiz yapmaya gönlüm razı olmuyor :lol:
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bugün kimseyi, ve hiçbirşeyi özlemedim... kendimi özledim, kendimi gören varmı?
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben kendimi arıyorum, neredeyim acaba beni gören varmı çok özledim yawwsss
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben kendimi arıyorum, neredeyim acaba beni gören varmı çok özledim yawwsss
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben kendimi arıyorum, neredeyim acaba beni gören varmı çok özledim yawwsss bu ülkeyi tekrar dimdik ayakta ve özgürlüğüne kavuşmuş görmeyi özledim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl ben kendimi arıyorum, neredeyim acaba beni gören varmı çok özledim yawwsss sardunya seni kendini arar görmüşler haber vereyim dedim, şuan seni üsküdara giderken görmüşler.
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl he öylemi üsküdara giderken görmüşler, bende onları üsküdardan gelirken gördüm... (bu arada kendimi buldum)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.