Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Mezheplerin yasaklığının en güzel kanıtıydı ekranlara yansıyanlar.. Kitabında, "düşmanını bile seveceksin" yazan din adamları sözümona, adı papaz olmuş din adamları, bir öfke peşine birbirine daldı.. Hemde nasıl bir yerde.. Anlatılan günler başladı ve yakında kökten değişim bizde de görülecek.. Allah hayırlı ölüm nasip etsin..

Gönderi tarihi:

Aslini ararsak bizim ülkemizde yillardir gizli eller mezhep kavgasi cikarmak icin mümkün olan her yolu denemektedirler.Ben Sivas,Kahaman Maras olaylarini bu savas icin bier provakasyon olarak nitelemekteyim.

Yine ögünüyoruz diye elestiri alacagim ama benim icin dogru bildgim seyleri yazmaktan geri kalmam,bunca provakasyona ragmen eger bizim insanlarimiz bir mezhep kavgasina kalkismadilarsa bu insanlara saygi duymak gerekir ki buda benim icin istisnalari saymazsak milletimizin ne kadar sagduyulu ve kardesce düsündügünü gösterir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Aslini ararsak bizim ülkemizde yillardir gizli eller mezhep kavgasi cikarmak icin mümkün olan her yolu denemektedirler.Ben Sivas,Kahaman Maras olaylarini bu savas icin bier provakasyon olarak nitelemekteyim.

Yine ögünüyoruz diye elestiri alacagim ama benim icin dogru bildgim seyleri yazmaktan geri kalmam,bunca provakasyona ragmen eger bizim insanlarimiz bir mezhep kavgasina kalkismadilarsa bu insanlara saygi duymak gerekir ki buda benim icin istisnalari saymazsak milletimizin ne kadar sagduyulu ve kardesce düsündügünü gösterir.

saygilarla

Nedense o bahsettiginiz istisnalar saymakla bizmez sn. politika. Sunu iyi bilinki Aleviler aydin ve demokrasi hayrani olmamis olsalardi sagduyunun sadece s sini görebilirdik ülkemzde. Onlarin inancinda ve kültüründe kendilerini yakanlara sadece saziyla sözüyle cevap vermektir, seriatcilar gibi Allah adina insanlari yakip kesmek degil. Bu gecmiste böyleydi günümüzde de böyle ve gelecekte de böyle olacak. Dua edelimki baskalari arasinda böyle bir olay yok, yoksa sonuclarini aklima bile getirmek istemem. Mezhep kavgalarinin yasandigi ülkeler bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Irak, Pakistan gibi ülkeler mesela. Varsa baskalari onlarinda bu ülkelerden büyük bir farki yoktur aslinda.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.