Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba ben 17 yasindaim ve yurt disinda yasiom boyum 1.75 1.80 arasio bisi kilom 50-55 civari bacaklairm ve kollarim coq ince kendimden nefret ediom ltfn yaridm edin artiq bu halimden sikildim bi allahin kulu bna el uzatsada ltfn yedikleirmi disari atiom hemen tuvalete cikiom ltfn yardim edin :(:(:(

Gönderi tarihi:

Yaw kardeşim sen anorexia hastalığına yakalanmışsın. Bence, önce doktora git :)

Ben şimdi sana bi şişmanlama formülü veririm. Ama yarın başına bi iş gelirse karışmam onu baştan söyleyeyim :)

Gönderi tarihi:

bende 1.80 e yakın 55 kiloyum bazen 58 i görüyom bende tuvalete giyorum dediğin gibi bir uzmana sormuştum metobolizman hızlı çalışıyor dedi :D bende şişmanlamak istiyom ama olmuyo ne yesem yaramıyo :D ama doktora gözükmekde fayda var çok hareketliyim bide ondanda olabilir diye düşünüyom ve düzensiz yemek yemekden

Gönderi tarihi:

peki ise yariomu bare ya bn dakka basi yatarim gecede doru duzgun yatmam ya gecede yatarimda gece kalkar 1-2 saat ole uyanik kalirim sora geen yataram oglenleri cok yatarim bol bol yemek yerim :) himm ama duzenli ytemek yemem :D ii janem bisiler yapicaz artiq

Gönderi tarihi:
Merhaba ben 17 yasindaim ve yurt disinda yasiom boyum 1.75 1.80 arasio bisi kilom 50-55 civari bacaklairm ve kollarim coq ince kendimden nefret ediom ltfn yaridm edin artiq bu halimden sikildim bi allahin kulu bna el uzatsada ltfn yedikleirmi disari atiom hemen tuvalete cikiom ltfn yardim edin :(:(:(

Peki gerçekten kilo almak istiyorsanız şu dediklerimi yapmaya başlayın.

1- yediklerinizi not edin

2- yağlı yiyeceklerden uzak durun

3-pilav makarna gibi nişastalı yiyecekleri ceviz, kıyma, kaşar gibi kalorili besinlerle zenginleştirip her öğün yiyin.

4- düzenli ballı süt için, günde 2 bardak

5-alkol ve meşrubattan uzak durun

6-çok yediğinizi düşünüyor ama yinde de kilo alamıyorsanız kayıtlarınızı da yanınıza alarak diyetisyene ve doktora başvurun.

Sağlığınıza bir an evvel kavuşmanız dileğiyle

Diyetisyen Aysen Arıcan

aysenarican

her yemek sonrası dışarı çıkmak bir emilim bozukluğu olabilir, çölyak hastalığı olabilir..bence bir hafta karışık değil sade beslenin, yediklerinizi yazdığını ziçin ne yiyiyince daha fazal ishal olduğunuzu bulursunuz, bu tür durumlarla gastroenterolog hekimler ilgilenir, mutlaka araştırın.

Diyetisyen Aysen Arıcan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.