Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 ARKADAŞLAR... Yeni duydum ve M.SEVİNÇ'in bıçaklanarak öldürüldüğü söylendi haberlerde.Ve hiç bir açıklama da duymadım.Bilen varsa iletirse sevinirim. Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 bende birazönce duydum...sanırım sevgilisi tarafından sırtından bıçaklanmış bende öğrenmeye çalışıyorum ne olduğunu... Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 bende birazönce duydum...sanırım sevgilisi tarafından sırtından bıçaklanmış bende öğrenmeye çalışıyorum ne olduğunu... Sevgilisi? Sevgi ve bıçaklanmak bize pek uzak olmasa gerek ama...yine Mümtaz Abi'mize karşı... Ne sevgili ama... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 hayatın ironisi beni bazen delirtiyor...şimdiki gibi.... uğur mumcu belgeselini seslendiren bu güzel insan.... onunla aynı tarihte ölüyor....... http://www.ntv.com.tr/news/358540.asp haberleri burda bulabilirsiniz............... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 ARKADAŞLAR... Yeni duydum ve M.SEVİNÇ'in bıçaklanarak öldürüldüğü söylendi haberlerde.Ve hiç bir açıklama da duymadım.Bilen varsa iletirse sevinirim. anam ne ara öldü...ben daha yeni duydum...alla alla bana haber vermedi ölürken niye acep..... allahtan rahmet diyim Alıntı
Φ OBJEKTİVİST Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 . Bir şiiri şu han kulağıma fısıldayıverdi. Nazim'ın Dali resmine bakarak yazdığı Zaman şiirini.. BİR TÜRLÜ AKMIYOR ZAMAN KASKATI DONMUŞ ALIP ASKIYA ASABİLİRSİN BIÇAKLA KESEBİLİRSİN HAPİSTE GİBİYİM HAPİSTE... EN İNSAFSIZ GARDİYAN ZAMAN... Bir bir kaybediyoruz ve Çok üzücü... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 anam ne ara öldü...ben daha yeni duydum...alla alla bana haber vermedi ölürken niye acep..... allahtan rahmet diyim made insaf diyorum. Allah rahmet eylesin. Nazım'ın şiirlerini en güzel okuyan adam öldü. O muhteşem ses tonuyla hangi karakteri oynasa, hangi karakteri seslendirse hakkını verirdi. oldukça iyi bir oyuncuydu tiyatro ve televizyon arasında yalpalamayan ender tiyatrocualrdna birisiydi. O konuşurken arkadaşlarının " ya televizyon açık kalmış galiba" diye espri yapmalarına sebebiyet verecek kadar, tv de olsada tiyatroyu hiç ihmal etmezdi. bir büyük usta vakitsiz gitti yine. vahşi bir şekilde ölerek. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 made insaf diyorum. Allah rahmet eylesin. Nazım'ın şiirlerini en güzel okuyan adam öldü. O muhteşem ses tonuyla hangi karakteri oynasa, hangi karakteri seslendirse hakkını verirdi. oldukça iyi bir oyuncuydu tiyatro ve televizyon arasında yalpalamayan ender tiyatrocualrdna birisiydi. O konuşurken arkadaşlarının " ya televizyon açık kalmış galiba" diye espri yapmalarına sebebiyet verecek kadar, tv de olsada tiyatroyu hiç ihmal etmezdi. bir büyük usta vakitsiz gitti yine. vahşi bir şekilde ölerek. ÖLÜME DAİR Buyrun, oturun dostlar, hoş gelip sefalar getirdiniz. Biliyorum, ben uyurken hücreme pencereden girdiniz. Ne ince boyunlu ilâç şişesini ne kırmızı kutuyu devirdiniz. Yüzünüzde yıldızların aydınlığı başucumda durup el ele verdiniz. Buyrun, oturun dostlar hoş gelip sefalar getirdiniz. Neden öyle yüzüme bir tuhaf bakılıyor? Osman oğlu Hâşim. Ne tuhaf şey, hani siz ölmüştünüz kardeşim. İstanbul limanında kömür yüklerken bir İngiliz şilebine, kömür küfesiyle beraber ambarın dibine... Şilebin vinci çıkartmıştı nâşınızı ve paydostan önce yıkamıştı kıpkırmızı kanınız simsiyah başınızı. Kim bilir nasıl yanmıştır canınız... Ayakta durmayın, oturun, ben sizi ölmüş zannediyordum, hücreme pencereden girdiniz. Yüzünüzde yıldızların aydınlığı hoş gelip sefalar getirdiniz... Yayalar-köylü Yakup, iki gözüm, merhaba. Siz de ölmediniz miydi? Çocuklara sıtmayı ve açlığı bırakıp çok sıcak bir yaz günü yapraksız kabristana gömülmediniz miydi? Demek ölmemişsiniz? Ya siz? Muharrir Ahmet Cemil? Gözümle gördüm tabutunuzun toprağa indiğini. Hem galiba tabut biraz kısaydı boyunuzdan. Onu bırakın Ahmet Cemil, vazgeçmemişsiniz eski huyunuzdan, o ilâç şişesidir rakı şişesi değil. Günde elli kuruşu tutabilmek için, yapyalnız dünyayı unutabilmek için ne kadar çok içerdiniz... Ben sizi ölmüş zannediyordum. Başucumda durup el ele verdiniz, buyrun, oturun dostlar, hoş gelip sefalar getirdiniz... Bir eski Acem şairi : «Ölüm âdildir» — diyor,— «aynı haşmetle vurur şahı fakiri.» Hâşim, neden şaşıyorsunuz? Hiç duymadınız mıydı kardeşim, herhangi bir şahın bir gemi ambarında bir kömür küfesiyle öldüğünü?... Bir eski Acem şairi : «Ölüm âdildir» — diyor. Yakup, ne güzel güldünüz, iki gözüm. Yaşarken bir kerre olsun böyle gülmemişsinizdir... Fakat bekleyin, bitsin sözüm. Bir eski Acem şairi : «Ölüm âdil...» Şişeyi bırakın Ahmet Cemil. Boşuna hiddet ediyorsunuz. Biliyorum, ölümün âdil olması için hayatın âdil olması lâzım, diyorsunuz... Bir eski Acem şairi... Dostlar beni bırakıp, dostlar, böyle hışımla nereye gidiyorsunuz? n.hikmet..... saygılar Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 ARKADAŞLAR... Yeni duydum ve M.SEVİNÇ'in bıçaklanarak öldürüldüğü söylendi haberlerde.Ve hiç bir açıklama da duymadım.Bilen varsa iletirse sevinirim. uykusunda sırtından bıçaklanarak öldürülmüş.. bugün can dündar'ın bir yazısını okudum bu konuda.. bu olayın oldugu gün farklı yerlerde benzer iki olay daha yaşanmış;bir genç kendisinden ayrılmak istedigini ve baska biriyle evlenecegini söyleyen kız arkadasını alnından kursunluyor ve merminin kızın gözlerinden geçişini seyrettikten sonra bir diger mermiyi de kendi beynine sıkıyor.. bu olaylardan sonra adını hatırlayamıyorum bir prof bu tür cinayetler hakkında yaptıgı bir araştırmada şöyle bir sonuç çıkarmış ortaya;birbiriyle kavga eden iki karı-koca nın işledikleri cinayet genelde göğüsten bıçaklamayla veya vurmayla sonuclanırken sevgililer ararsında yaşanan bu arbede ya sırrta bir bıcakla yada bir mermi parcasıyla son bulurmuş..nedeni de karı-koca arasındaki bagın daha saglam daha güvenilir oluşundan dolayı kadın veya erkek kavga ederken sırtını eşine dönmekten çekinmezmiş..sevgililer arasında ise bu güven bagı daha yapısal oldugu için genelde arkasını döndükleri an dönüm noktası olurmuş,bu yüzden de kavgalarda sırtlarını dönmekten korkarlarmış.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 ARKADAŞLAR... Yeni duydum ve M.SEVİNÇ'in bıçaklanarak öldürüldüğü söylendi haberlerde.Ve hiç bir açıklama da duymadım.Bilen varsa iletirse sevinirim. ya şu şehnaz tangoda oynayan adam dimi?? bende topic açcaktım... o ş.siz kadının allah belasını versin Alıntı
Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 grup yorumun boran fırtınası adlı albümündeki seslendirmesini hiç unutamıyorum , insanın tüylerini diken diken eden bir ses ve yorumu çok etkileyiciydi. çok yazık olmuş ona böyle bir ölüm yakışmıyor hiç Alıntı
Misafir Zıplayan Dana Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 grup yorumun boran fırtınası adlı albümündeki seslendirmesini hiç unutamıyorum , insanın tüylerini diken diken eden bir ses ve yorumu çok etkileyiciydi. çok yazık olmuş ona böyle bir ölüm yakışmıyor hiç canım yanlış insandan bahsediyorsun... O dediğin kişi TUNCAY YİĞİT idi,ama olur böyle yanlışlıklar. İnsan bir kapağı kontrol eder... Alıntı
Φ UnHaPPY Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 canım yanlış insandan bahsediyorsun... O dediğin kişi TUNCAY YİĞİT idi,ama olur böyle yanlışlıklar. İnsan bir kapağı kontrol eder... ben hemen kaset kapagına bakıyım ben hep yorumla yakın oldugunu biliridim yanlış mı biliyorum dersiniz Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 unhappy nesimi çimenin oğlu olan mazlum çimeninde albümünde şiir okur mümtaz sevinç onunla karıştırmış olabilirsin........ Alıntı
Φ isot Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 öldüren sevgilisini hapise atmışlar.ohhhh iide olmuş az bile Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.