Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Yaşamın Kıyısında (2007) The Edge of Heaven - Auf der anderen Seite

Sonunda Fatih Akın'ın Yaşamın Kıyısında filmini seyrettim... Seyrettim seyretmesine ama filmin kurgusu bana izlediğim bazı filmleri hatırlattı sanki kurgu birebir oturuyor gibime geldi özellikle içiçe geçmiş yaşamlar ve birbirini tamamlayan yaşamlar. Sanki bana Alejandro Gonzalez Inarritu filmine benziyor gibi geldi... Gelelim filme Yanlışlıkla öldürdüğü hayat kadının arkasında bıraktığı kızının aranması üzerine kurulan ve Almanya Türkiye ekseninde geçen Türkiyenin kronikleşmiş sorunlarına değinen bir film. Zevkle seyrettiğimi söyleyebilirim... Kaçırmayın

Yönetmen: Fatih Akin

Oyuncular: Hanna Schygulla, Baki Davrak, Tuncel Kurtiz, Nursel Koese, Patrycia Ziolkowska, Nurgul Yesilcay

post-2-1226086813_thumb.jpg

When his father (Tuncel Kurtiz) accidentally kills a prostitute (Nursel Koese), Nejat (Baki Davrak) seeks out the woman's 27-year-old daughter, Ayten (Nurgul Yesilcay), to make amends. Nejat focuses his search in Turkey, but Ayten, part of a closely scrutinized activist group, has already fled to Germany. Lives intersect in unexpected ways in writer-director Fatih Akin's multilayered drama, which won Best Screenplay at the 2007 Cannes Film Festival.

Director: Fatih Akin

Cast: Hanna Schygulla, Baki Davrak, Tuncel Kurtiz, Nursel Koese, Patrycia Ziolkowska, Nurgul Yesilcay

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Nurgül Yeşilçay dışında herşey mükemmeldi...

Bir de Fatih Akın'ın bu filmlerin sonunu açık uçlu bırakmasıyla ilgili takıntım var, onun filmlerini izlediğimde eksik kalmış gibi hissediyorum kendimi yaw..

Ama filmi işleyiş her zamanki gibi dünya güzeli...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.