Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

**************.

Ortalik onca belge ile dolu,Ahmet Kaya'nin neye hizmet verdigi,kimin askiyla yandigini ispatlayan,ve hala Ahmet Kaya Türkiye'yi Türk halkini cok seviyormus mus da efendim devlet onu hain ilan etmis mis.

PKK bayraginin altinda konser verip Apo'ya ilani ask ederken Ahmet Kaya, ya konserin mali yönünü hesap ederek Apo'cu olmustu ya da Apo'cuydu bunun baska bir aciklamasi varmi?

Videolarla tespit edilen diger bir gercekse Ahmet Kaya'nin Türk milletine hakaret etmis oldugudur.

Özetlersek, Ahmet Kaya PKK sempatizaniydi!Bunu tartismak ise Ahmet Türk'ün Türk milliyetcisi oldugunu iddia etmek gibi bir seydir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
**************.

Ortalik onca belge ile dolu,Ahmet Kaya'nin neye hizmet verdigi,kimin askiyla yandigini ispatlayan,ve hala Ahmet Kaya Türkiye'yi Türk halkini cok seviyormus mus da efendim devlet onu hain ilan etmis mis.

PKK bayraginin altinda konser verip Apo'ya ilani ask ederken Ahmet Kaya, ya konserin mali yönünü hesap ederek Apo'cu olmustu ya da Apo'cuydu bunun baska bir aciklamasi varmi?

Videolarla tespit edilen diger bir gercekse Ahmet Kaya'nin Türk milletine hakaret etmis oldugudur.

Özetlersek, Ahmet Kaya PKK sempatizaniydi!Bunu tartismak ise Ahmet Türk'ün Türk milliyetcisi oldugunu iddia etmek gibi bir seydir.

saygilarla

Politika,lütfen bu soruma cevap verir misiniz?Ahmet Kaya hakkında ki düşünceleriniz de özgürsünüz;ben vatan haini değil diyorum,siz istediğinizi düşünebilirsiniz;yalnız Politika;

AHMET KAYA,YENİ KASEDİNE KÜRTÇE BİR ŞARKI KOYMA İSTEĞİNİ İFADE ETTİĞİNDE,ÜSTÜNE YAĞMUR MİSALİ YAĞAN ÇATAL VE KAŞIKLAR SİZE NE İFADE EDİYOR,O ÇATAL VE KAŞIĞI VATANSEVERLİKLERİNE BİR ARAÇ OLARAK SUNANLAR,SİZE NE İFADE EDİYOR?LÜTFEN SADECE BANA BUNUN YANITINI VERİN!

Gönderi tarihi:
Politika,lütfen bu soruma cevap verir misiniz?Ahmet Kaya hakkında ki düşünceleriniz de özgürsünüz;ben vatan haini değil diyorum,siz istediğinizi düşünebilirsiniz;yalnız Politika;

AHMET KAYA,YENİ KASEDİNE KÜRTÇE BİR ŞARKI KOYMA İSTEĞİNİ İFADE ETTİĞİNDE,ÜSTÜNE YAĞMUR MİSALİ YAĞAN ÇATAL VE KAŞIKLAR SİZE NE İFADE EDİYOR,O ÇATAL VE KAŞIĞI VATANSEVERLİKLERİNE BİR ARAÇ OLARAK SUNANLAR,SİZE NE İFADE EDİYOR?LÜTFEN SADECE BANA BUNUN YANITINI VERİN!

Ahmet Kaya sizce vatan haini tabii ki degildir,onun vatan olarak nereyi kabullendigi önemlidir bence.

Ahmet Kaya'nin siyasi görüslerinin ne oldugu ta basindan beri bilinmekteydi,onun buna ragmen serbestce sahnelere cikmasi kasetler doldurmasi bile ona taninmis olan toleransi anlatmaya yeterlidir.Kürtce sarki ve catal kasik,bu onun hizmet ettigi ideolojiye karsi verilen bir yanitti sadece.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Ahmet Kaya sizce vatan haini tabii ki degildir,onun vatan olarak nereyi kabullendigi önemlidir bence.

Ahmet Kaya'nin siyasi görüslerinin ne oldugu ta basindan beri bilinmekteydi,onun buna ragmen serbestce sahnelere cikmasi kasetler doldurmasi bile ona taninmis olan toleransi anlatmaya yeterlidir.Kürtce sarki ve catal kasik,bu onun hizmet ettigi ideolojiye karsi verilen bir yanitti sadece.

saygilarla

Sadece bu mu?İdeolojiyi değil Kaya'yı değil;size sorduğum verilen tepki ile ilgili düşüncelerinizi yazın!

Gönderi tarihi:
Sadece bu mu?İdeolojiyi değil Kaya'yı değil;size sorduğum verilen tepki ile ilgili düşüncelerinizi yazın!

Bush'a verilen tepkiyi nasil ki dogru buluyorsaniz Ahmet Kaya'ya verilen tepkiyide dogru bulmalisiniz,sonucta onun savundugu ideoloji Türkiye'nin Güneydogusu ve Dogusunu kapsayan bir ideolojidir.Catal Kasik az gelmistir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Bush'a verilen tepkiyi nasil ki dogru buluyorsaniz Ahmet Kaya'ya verilen tepkiyide dogru bulmalisiniz,sonucta onun savundugu ideoloji Türkiye'nin Güneydogusu ve Dogusunu kapsayan bir ideolojidir.Catal Kasik az gelmistir.

saygilarla

Konuyu çarpıtmak diye buna denir.

Ahmet kayanın mücadelesi ülkeyi bölmek değil,

Bir müzisyen olarak ana lisanında müziğini icra ede bilmekti.

Diller Allahın ayetlerindendir,

Hiç kimsenin dillere müdahale etmeye yasak koymaya hakkı yoktur.

Bırak çatal bıçak atmayı, Orada olsaydım.

Ahmet kayaya gül verirdim.

Bir türk olarak bunları söylediğimi umutmayın.

Saygılarımla.

Gönderi tarihi:

Evet haklisiniz sayin Evren,Ahmet Kaya ve onun gibilere gül verenler ve alkis tutanlar sayesinde bugün Türkiye'den federasyona gecilmesi istenmektedir.

Bende Türk olarak bunu söyledim iste.

saygilarla

Gönderi tarihi:

saygilarla

Bush ile Ahmet Kaya :excl:

alakasız olsa da farkı yazayım;

Bush...bir katil!

Ahmet Kaya...en temel hakkını dileği ile ifade ederken;kendini bilmezler tarafından vatanından olan yüce bir insan.O çatal kaşığı atanlar mı?Buyrun komediye...kendileri bile ne olduklarını bilmiyorlar...

yazık;hala biz kendi dünyamızda sıkışığız.Çok yazık!

Gönderi tarihi:
Konuyu çarpıtmak diye buna denir.

Ahmet kayanın mücadelesi ülkeyi bölmek değil,

Bir müzisyen olarak ana lisanında müziğini icra ede bilmekti.

Diller Allahın ayetlerindendir,

Hiç kimsenin dillere müdahale etmeye yasak koymaya hakkı yoktur.

Bırak çatal bıçak atmayı, Orada olsaydım.

Ahmet kayaya gül verirdim.

Bir türk olarak bunları söylediğimi umutmayın.

Saygılarımla.

Sevgili Evren;o sunacağınız gül yüreğinizdir;ben o yüreği çok iyi tanıyorum...kardeşinizden yürekten sevgiler,yürekten selamlar!

Gönderi tarihi:
Bush ile Ahmet Kaya :excl:

alakasız olsa da farkı yazayım;

Bush...bir katil!

Ahmet Kaya...en temel hakkını dileği ile ifade ederken;kendini bilmezler tarafından vatanından olan yüce bir insan.O çatal kaşığı atanlar mı?Buyrun komediye...kendileri bile ne olduklarını bilmiyorlar...

yazık;hala biz kendi dünyamızda sıkışığız.Çok yazık!

Yazik,Bush'la ilgili dogruyu yazdiniz ama Ahmet Kaya'yi yine akladiniz.

Bush'un ne oldugunu biliyoruz ama Ahmet Kaya dagdaki katillere aski ilan etmedimi yoksa televizyonda gördügümüz sahis Ahmet Kaya'nin dublörümüydü?

SAYGILARLA

Gönderi tarihi:
Yazik,Bush'la ilgili dogruyu yazdiniz ama Ahmet Kaya'yi yine akladiniz.

Bush'un ne oldugunu biliyoruz ama Ahmet Kaya dagdaki katillere aski ilan etmedimi yoksa televizyonda gördügümüz sahis Ahmet Kaya'nin dublörümüydü?

SAYGILARLA

"en temel hakkını dileği ile ifade ederken; kendini bilmezler tarafından vatanından olan yüce bir insan."

en temel hak dedim;çünkü annemin dilini konuşmak,o dilden yazmak...benimdir,beni farklı kılandır.Kimse bu hakka gasp edemez.

kendini bilmezler tarafından dedim;çünkü o çatal ve kaşığı atanlar başta olmak üzere o zihniyeti paylaşanlar;neyi,ne için eleştirdiğini bilmeyen,çoğu zaman da kukla olan kimseciklerdir)tüm forumdaşlarımı tenzih ediyorum)

yüce bir insan dedim;çünkü o gün onu yalnız bırakıp,sonra Ahmet Usta diyenlere rağmen;cesurdu,samimiydi...sonuna kadar insandı...

Politika;

eğer Ahmet Kaya,PKK demişse de tek suçlu o değil;onu suçlayanlar,onu yalnız bıraklanlar da en azından onun kadar suçlu olurlar.

bakınız;ben demek istediklerimi açıkladım;buyrun sizi dinliyorum.

Gönderi tarihi:

Insanlarin benligine oturmus artik siddet kullanan surekli halk kahramani olmustur bunlarin orneklerini 9/11 WTC el-kaide saldirinda gorduk halk adeta halay cekiyordu.. Ahmet kayada gorduk catal bicak atilarak ve en son orneginide irakta gorduk ayakkabi atilarak bu uc olayda uc farkli kahraman ama yontemler ayni siddet.. Siddet olmadan olmaz abi illaki siddet olacak..

saygilar

Gönderi tarihi:
Insanlarin benligine oturmus artik siddet kullanan surekli halk kahramani olmustur bunlarin orneklerini 9/11 WTC el-kaide saldirinda gorduk halk adeta halay cekiyordu.. Ahmet kayada gorduk catal bicak atilarak ve en son orneginide irakta gorduk ayakkabi atilarak bu uc olayda uc farkli kahraman ama yontemler ayni siddet.. Siddet olmadan olmaz abi illaki siddet olacak..

saygilar

La havle vela kuvvete...ya sen ne anlatıyorsun muhaliflikte muhaliflik bir yere kadar..

bu kadarda amerikancılığa bu kadarda bush'culuğa pes diyorum artık..

Askerleri ile ülkemi işgal edecek üstelik o halk onlara o zaman kurtarıcı gözü ile bakıyordu.Sonra acımasızca öldürmeler işkeceler tecavüzler kardeşim sen Ebu Gureyp'tendemi bi habersin dünya tarihine geçmiş o insanlık dışı fotoğraflarıdamı hiç görmedin sahi nereden yazıyorsun sen bu foruma???

Tüm bunlara karşı protestosunu bir ayakkabı fırlatarak gösterdi adamcağız oldu bana şiddetçi ve onu savunanlar şiddet yanlısı

:D gelde gülme..

Gönderi tarihi:

Ameriganciligin türleri vardir,pasif Amerigancilik,Aktif Amerigancilik,Irak'taki Sii ve Pesmergeler aktif Amerigancilik yaparken bizdede birileri pasif Amerigancilik yapabiliyorlar.Isgal gücünün sivil kumandanina ayakkabi atildi diye hirslarindan kendi kendilerini yiyenler pasif Ameriganci olduklari icin ancak lafla saldiriyorlar ayakkabiciya.Bizde de bir zamanlar Ingiliz muhipleri cemiyeti vardi,onlarda Kuvayi milliyecilere böyle saldiriyorlardi.Yazik degil mi Ingiliz kardeslerimize,yazik degil mi Amerigalilara,ne büyük benzerlik var arada degil mi?Ille de birileri isgalcileri savunmalidir cünkü adami muaseret kurallari var,ayakakbi atilirmi kibarca söylerdin arkadas gidin memleketimizden diye.Ne o öyle mahalle kabadayisi gibi ayakkabi atiyorsun kocaman Bush'a

saygilarla

Gönderi tarihi:
La havle vela kuvvete...ya sen ne anlatıyorsun muhaliflikte muhaliflik bir yere kadar..

bu kadarda amerikancılığa bu kadarda bush'culuğa pes diyorum artık..

Askerleri ile ülkemi işgal edecek üstelik o halk onlara o zaman kurtarıcı gözü ile bakıyordu.Sonra acımasızca öldürmeler işkeceler tecavüzler kardeşim sen Ebu Gureyp'tendemi bi habersin dünya tarihine geçmiş o insanlık dışı fotoğraflarıdamı hiç görmedin sahi nereden yazıyorsun sen bu foruma???

Tüm bunlara karşı protestosunu bir ayakkabı fırlatarak gösterdi adamcağız oldu bana şiddetçi ve onu savunanlar şiddet yanlısı

:D gelde gülme..

Sayin suheda evvela sizi saygiya davet ediyorum ve ekliyorum ben bugune kadar amerikaci yada bushculugu savunacak kadar benligimi henuz kaybetmis degilim bazi gercekler aci olsada gercektirki sizin yazinizdada kendiniz ifade ettiginiz halde halen anlamis degilsiniz nedir bunlar

1 Amerikayi koruyucu olarak goruyorlarmis ki Iragin gecmisine baktigimizda benim hatirladigim kadariyla son isgali sayarsak tam uc kez savasa girmistir ve ucude amerikanin yuzunden a) Iran-irak savasi " Bu savasta irak amerikadan destek goruyordu B) korfez savasi irakin kuveyti isgal ettigi zaman ve yine ne tesadufturki yine amerika karsisindaydi ve son isgal oda isgal sayilirsa dunyada sanirim bir benzeri yokturki bir ulke kalkip dusmanina gel bizi kurtar diye yardimda bulunuyor gercekten cok komik "denize dusen yilana sarilirmis gibi "

2 Ebu Gureypi cok iyi biliyorum ve hatta Guantamano ve dogu bloklarinda amerikanin gizli hapishanelerinin varliginida bilmekteyim peki bu Ebu Gureyp olayi nezaman gerceklesti 2004'de bugunun tarihi ne 2008 sizin bu kahraman Bu kahramaniniz 4 yildir nerede sahi Amerika nezaman isgal etti Iraka yil 2002 .. Benim bildigim bir devlet kendi ic sorunlarini kendisi halledemiyor ve dusmanina davetiye gonderip gel bizi kurtar diyor ise o devlet herzaman kole olmaya mahkumdur..

Daha sonra bazilariniz kalkipta kahramaninizi Hasan Tahsinle kiyaslamaya kalkarsiniz sizin kahramaninizin Bir Hasan Tahsin olabilmesi icin kirk firin ekmek yemesi gerek Cunku Hasan Tahsin ve arkadaslari hic bir zaman Dusmanlariyla isbirligi yapmadi ve Irakin ozgurlugune kavusmasi icinse Turkiyenin kurtulus savasini okumasi gerekir cunku orada gercekten ibret alinacak gercek kahramanlar vardir, halkin elinde tek bir silah yok iken kazma kureklerle yunanlilari denize doktuler.. kahramanlik oyle bir papuc ayakkabi atma ile olmus olsaydi benim annem ozaman babama terlik firlattigi icin en buyuk kahramandir.. Eger gercek bir kahraman ariyorsaniz irakin biraz yukarisinda Cecenistana bakin gercek devlet olmayi hak eden bir ulke komunizmin coktugu donemden buyana Ruslarla savas icerisinde ve onlar Amerikadan yardim istemesini bilmiyorlarmiydi biliyorlardi ama gururlu insanlarki koskoca Rus ordusuna karsi direnis icindeler..

Sizlerde kalkmis Amerikancilikmis bushculukmus ingiliz kardesciligi masallari okuyorsunuz hic gulecegim yoktu...

Benim foruma nereden yazdigimin bir onemi yok merak etmeyin dunyadan yaziyorum uzayda henuz yasam bulunmadigi icin uzaya tasinmadim..

saygilar

Gönderi tarihi:

Adam isgalcinin suratina ayakkabi firlatti diye,adamin ne görgüsüzlügü kaldi nede gazetecilige yakismadigi,niye yakismiyormus ki gazetecilige,cünkü misafire!ayakkabi firlatilmazmis,ya ne yapilirmis,efendim gazeteci olarak Bush'u sorulsrla mat edebilirmis,hicgülecegim yoktu,dünyanin lafi söylendi o adamlara yüzleri kizarmadi da gazetecinin söyledikleri ile utanacakti Bush!

Biz Hasan Tahsin'i örnek verirken onun yaptigi ile digerini karsilastirmadik,sadece isgale karsi gelmeyi sembolikde olsa yapanlarin gazeteci olduklarini vurgulamak istedik.Gazeteci demek sadece kalemiyle degil yeri geldiginde hayatiyla isgale karsi durur ki Irakli gazetecide bunu yapmistir.Gec kalmis olmasi yapmis oldugu eylemi önemsizlestirmez.Tabiik i Hasan Tahsin'le kiyaslanamaz."Basra harap olduktan sonra biz de papuc atmayi bilirdik"diyor Rauf Tamer.

Siz Irak'li gazetecinin yaptigini önemsemeyin ama ben onu alkislamaktan ellerim acidi gercekten.

saygilarla

'

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Iskence ettiler diye daga cikmakmis..

Zamaninda alevileri diri diri yaktılar! Iskence degil! Diri diri yanmak!

Onlar daga mi cikti?

Tek care daga cikmakmis gibi birde savunuyorsunuz..

Gönderi tarihi:

Onlar daga mi cikti?

Kim,neyi savunuyor?

Burada dağa çıkanı savunan mı var?

Tabi,herşeyi kendi gözümüzle görmeye alıştığımız için başkalarının gerekçelerini de savunma refleksi olarak görüyoruz.

Diri diri yakılan Alevi kardeşlerimizin yanına bir de Dersim'de katledilen Kürt kardeşlerimizi de koyun!

Dağa çıkmak,silah hiçbir şekilde meşrulaştırılamaz,bunun yanında gerekçeler de ülke gerçeğinde yok sayılamaz.

Şu an zamanım olmadığından dolayı,kısa cümlelerle açıklama yoluna gittim.

Yazılanları bir daha okursanız,yazdıklarımızla savunanları gösterirseniz yada neden dağa çıkma başkaları tarafından sarfedilen bir cümle oluru irdelerseniz;gerçekten sevinirim.

Saygılar!

Gönderi tarihi:

Ahmet Kaya Kürtce sarki söylemek istedi veya söyledi diye sürgün edildi diyenlerin ben samimiyetinden süphe ediyorum.

Ahmet Kaya Kürtce sarki icin degil," PKK bayraginin altinda,BIJI PARTIYA KARKEREN KÜRDISTAN "dedigi icin hakkin da sorusturma baslatildi ve bunun üzerine Ahmet Kaya Fransiz kardeslerine siginarak ve Türk milletine de en büyük hakaretleri reva görerek ne oldugunu belgelemis oldu.

Daga eskiya cikar,eskiya da eskiya muamelesi görür.Adam olana kimse birsey yapmaz.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Dersim isyani,Kürtcülerin 30'un üzerindeki isyanlarindan bir tanesi ama sonuncusu degildir.1806 yilindan baslayip 1937 yilina kadar devam eden bu isyanlarin amaci Osmanli ve Türkiye Cumhuriyeti topraklari üzerinde bir Kürdistan kurabilmekti.Sevr'de agizlarina bir kasik bal sürülen Kürtcüler,savasta Ingilizlerle birlik olarak Türklere karsi,Ermeni -Kürt isbirligi olusturmuslardir.Mustafa Kemal'e karsi suikastlar düzenleyip Kurtulus savasini baltalamak istemislerdir.Alevi Zaza'lar ve sunni Kürtler KURTULUS MÜCADELESINI desteklemislerdir.1937 den sonra taktik degistirerek ama ayni amacla Türkiye Cumhuriyeti devletine karsi savasmaktadirlar.Bu savasda aynen dün oldugu gibi bugünde emperyalistlerin piyonlari olarak calismaktadirlar.Onlari savunan ve kendilerini aydin olarak adlandiran Kürtcü ve Türk isbirlikcilerle Türkiyenin temelini oymaya calismaktadirlar.

Dersim isyani,Kürdistan amacli bir isyandi, ve cikarilmis olan iskan kanununa karsi bir direnisti.o günün sartlarinda böyle bir isyana göz yumulamazdi,yapilan bircok uyari ve görüsmelerden bir sonuc alinamamis,Askeri kislalar,karakollar atese verilmis,güvenligi saglamak icin gelmis olan askeri birlige karsi silahli saldirilar gerceklestirilmistir.

Bugünde ayni isyanlar yine Kürtcüler tarafindan yürütülmekte ve Kürdistan hayalleri ile daglarda devlete karsi mücadele verilmektedir.Türkiye'de hicbir bölgede yasanmamis olan bu tarz isyanlarin hep Kürtcüler tarafindan gerceklestirilmesi bile hangi amacla hareket edildigini anlatiyor.

Bu isyanlarda Kürtcü din adamlari bas rolde olmuslardir.Seyh Said,Said-i Kürdi,Seyh Ubedullah,Seyh Berzenci bunlara birer örnektir.Türklere karsi Ermenilerle birlik olan Kürtcülerin bugün PKK terör örgütü ile ayni amaclara yönelik olarak daglarda ve sehirlerde yaptiklari terör hareketlerini masum göstererek özgürlük savasi adi altinda katliam yapmaktadirlar.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Onlar daga mi cikti?

Alevi'leri diri,diri yakanlar biraz araştırılsa bir ucu AB, bir ucu ABD te çıkar tabiiki içerdeki yerli işbirlikçileride...

Gönderi tarihi:

Turk askerleri gelip beni yerimden etseler yada ailemden birini oldrusunler ben de daga cikarip... Ayni sekilde PKK boyle bir sey yapsa o zaman devletin yaninda yer ailirim...

Binlerce insanin devletin yaninda degilde karsininda yer almalarinin herhalde bir sebebi vardir... Uyanin artik sayin politika... Kimse acilar icinde zor bir hayat isetemez, umutsuzluk insanlari oyle seyler yapmaya zorlar... Siz Israil toplari tarafindan oldurulen bir len bir Filsitinli kizin babasi, ya da koyu yakilmiz ve dvelet ile PKK arasinda kalmis oldugu icin oldurulmus ve yurdundan edilmis biri olsaydiniz kimin neden daglara cikmak gibi MUTSUZ ve ACI DOLU bir yasami sectigini anlardiniz...

Duymak bir sey, yasamak ve kandi gozu ile gormek cok daha baska bir sey... Bunu unutmayin!

Diyarbakirli...

Gönderi tarihi:
Ahmet Kaya Kürtce sarki söylemek istedi veya söyledi diye sürgün edildi diyenlerin ben samimiyetinden süphe ediyorum.

Ahmet Kaya Kürtce sarki icin degil," PKK bayraginin altinda,BIJI PARTIYA KARKEREN KÜRDISTAN "dedigi icin hakkin da sorusturma baslatildi ve bunun üzerine Ahmet Kaya Fransiz kardeslerine siginarak ve Türk milletine de en büyük hakaretleri reva görerek ne oldugunu belgelemis oldu.

Daga eskiya cikar,eskiya da eskiya muamelesi görür.Adam olana kimse birsey yapmaz.

saygilarla

Emin misiniz?Kürtçe şarkı söylediği için vatan haini ilan edilmiş olunmasın mı?

Sonra "ötekileştirilip" PKK diye lanet ettiğinize taraf kazandırdığınız!

Yapmayın,bugün hayatta olmayan bir insanı eleştirken,ona yakışmayan ithamlarda bulunmayınız...

Yalan mı kardeşim,adam Kürtçe şarkı alacağım dediği için çatal yağmuruna tutulmadı mı?

Ayrıca,Dersim İsyani ile ilgili yazdıklarınız,bazı kısımları oldukça taraflı.

İsyanın kendisi değil,orada;mağaralarda kurşunlanan,evlerde yakılan,derelerde derisi yüzülen insanlar beni ilgilendiriyor...yani isyanın batırılış şekli.

Gönderi tarihi:
Emin misiniz?Kürtçe şarkı söylediği için vatan haini ilan edilmiş olunmasın mı?

Sonra "ötekileştirilip" PKK diye lanet ettiğinize taraf kazandırdığınız!

Yapmayın,bugün hayatta olmayan bir insanı eleştirken,ona yakışmayan ithamlarda bulunmayınız...

Yalan mı kardeşim,adam Kürtçe şarkı alacağım dediği için çatal yağmuruna tutulmadı mı?

Ayrıca,Dersim İsyani ile ilgili yazdıklarınız,bazı kısımları oldukça taraflı.

İsyanın kendisi değil,orada;mağaralarda kurşunlanan,evlerde yakılan,derelerde derisi yüzülen insanlar beni ilgilendiriyor...yani isyanın batırılış şekli.

Ahmet Kaya ile ilgili youtube'da yeteri kadar belge var sayin mavi,bu forumda bile yasaklandi Ahmet Kaya'nin Türk milletine yaptigi hakaretlerin yayinlanmasi,tarafli derken lütfen! asil siz tarafli olmaktasiniz.

Dersim isya

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.