Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Yeri Gelmişken: Seni Seviyorum (2007) P.S. I Love You

Bir Hilary Swank tutkunu olarak, ilk aşk filmi olduğunu duyduğumda zor rollerin kadını olan Hiary Swank merak etmedim desem yalan olur. Seni seviyorum dediğinde yüzündeki ifadenin nasıl olacağını merak etmiştim... Film başladı ve filmin sıradan bir aşk filmi olmadığını anlamak uzun sürmedi. New Yorkta geçen ve kendi içinde karmaşık bir mektup savaşına dönen bir film. Filmden çok İrlandanın o gizemli havası beni daha çok içine çekti desem yerinde olur. Aşk filmi sevenlere önerilir diğerlerine ise bence VCD veye DVD kapatın ve yanınızdakine angaje olun derim... Eh benden bu kadar...

Yönetmen:Richard LaGravenese

Oyuncular:Hilary Swank, Gerard Butler,Lisa Kudrow,Gina Gershon,Kathy Bates,James Marsters,Dean Winters,Harry Connick Jr.

post-2-1225241983_thumb.jpg

Holly Kennedy (Hilary Swank), a young widow living in New York, has just lost her beloved husband Gerry (Gerard Butler) to a brain tumor. Inconsolable, Holly finds that Gerry left for her a series of letters to help cope with the grief. As months pass, Holly discovers new messages from Gerry encouraging her to go on living. And while Holly's friends fear the letters will mire her in the past, they, in fact, give her strength for the future.

Director:Richard LaGravenese

Cast:Hilary Swank, Gerard Butler,Lisa Kudrow,Gina Gershon,Kathy Bates,James Marsters,Dean Winters,Harry Connick Jr.

Gönderi tarihi:

İlk anda hatırlayamadım,şimdi hatırladım bu yaz izlemiştim.

Aslında güzel düşünülmüş bir aşk filmi,bir kusuru biraz fazla abartılmış,beyin tumorunden ölümle mücadele eden bir adam tüm çektiği acıları sıkıntıları bir kenara atmış geride kalacak olan karısını ölümünden sonra teselli etmenin yollarını düşünmüş -_-

yinede hoştu,düşünsenize doğumgününüzde ölen eşinizden bir mektup alıyorsunuz ölmeden önce yazmış olduğu..

Irlanda'nın o muhteşem doğa manzaralarından etkilenmemek elde değil..

Dedim ya film hafızanızdan çok çabuk silinip gideceklerden..

Gönderi tarihi:

hem komik, hem eğlenceli hemde romantik bir film. Bu tarz filmleri sevmememe rağmen izlerken keyif aldığım filmlerden biri. Genelde filmin kahramanı filmin sonunda ölür ama bunda öyle değil...

Gönderi tarihi:

:yildiz: :yildiz: :yildiz: bide yarim :)

Film fena degildi ama eger Kitabni okuduysaniz Kitap daha guzel daha cok sevilecek ve duygusaldi...

• 3 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.