Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yozgat'ın Saraykent İlçesi Güldibi Köyünde Türkçe Öğretmeniyim. Okulumuz yapılalı 3 sene oluyor. Öğrencilerimizin maddi durumu çok kötü. Henüz yeni bir okul olduğu için birçok eksiğimiz var . Özellikle kitabımız hiç yok. Bir kitaplığa ihtiyacımız var. Bize gönderebileceğiniz: hikaye, roman, ansiklopedi ya da sbs ye hazırlık kitabı varsa yardımınızı öğrencilerim adına talep ediyorum.Lütfen yardımlarınızı bizlerden esirgemeyin. Kargo ücreti sorun olmayacaktır.

Türkçe Öğrt. M. Fikret YAŞAR

cep : 0506 408 26 90

email : [email protected]

Adres:güldibi İ.Ö.O Saraykent/ Yozgat

• 4 hafta sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:
Bize çok sayıda ansiklopedi geldi ancak hikaye ve roman pek yok. Artık ansiklopedi istemiyoruz, hikaye ve roman yardımlarınızı bekliyoruz. (6. ,7. ve 8. sınıflar seviyesinde )

Sayın mfymfy,

Öncelikle bir konu dikkatimi çekti yazmadan geçmek istemedim.

İçinde bulunduğunuz durumu görebiliyoruz. Çocuklar için çırpınıyorsunuz ve bunun içn size minnettarız fakat bu işlerin verimli yürümesi için aklımızdan geçenleri söylememiz gerekiyor:

Yardım yapılmasını istiyorsunuz ve birileri (Gönüllüler) yardım ediyorlar ve siz bu bölüme geri dönüyorsunuz ve gönderilenlere teşekkür etmeden o insanlara bize bunu çok göndermişsiniz bunlardan istemiyoruz bize bunlardan gönderin diye bir ileti gönderiyorsunuz.

Öncelikle, gönüllü insanlardan bir şeyler isterken biraz uygun cümleler kurarsak ve daha nazik bir şekilde onlarıda sizin bulunduğunuz durum bağlamında düşünürsek çok iyi olacaktır. Bu insanlar günlük yaşamlarından zaman ayırarak yardım duygusu içeren kişiliklerini siz ve o çocuklar için harcıyorlar ve kesinlikle, öncelikle sizin hak ettiğiniz gibi onlarında güzel sözlerle desteklenmesi uygun olacaktır diyorum...

Bu nedenle yardım istediğinizde veya yardım edildiğinde öncelik yardım eden insanları düşünerek yazmak ve yazılanların yeni yardımcıları (gönüllüleri) gruba katmasını sağlayacak şekilde yazılmalıdır...

Dilerim ne demek istediğimi anlamışsınızdır... :)

Saygılar

Gönderi tarihi:

Sayın admin,

Fikret Bey'in bahsettiğiniz gibi kaba bir insan olduğunu düşünmüyorum. Teşekkür etmesi de gerekirdi tabii ki ancak öğrencileri için çabalayan, sıkıntısını ilk iletide aktarırken nazik olabilen bir insanı ikinci iletide böylesine yermek pek adilane gelmedi bana.

Fikret Bey, siz ansiklopedileri gönderen forum üyelerine bir teşekkür edin, ben de size bu fedakar çalışmanız için teşekkür ediyorum.

Sayın admin, dilerim ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Saygılar.

• Admin
Gönderi tarihi:

:)

Kimseden fazla bir şey istenmiyor...

sadece biraz daha dikkat isteniyor...

Hepsi bu...

Saygılar

Gönderi tarihi:

Sayın Admin

Hassasiyetinizin farkına vardım, doğrusunuz; ancak benim de şunu belirtmem gerekiyor:

Ben bu site gibi onlarca siteye ve foruma yazılar yazdım ve bana geri dönüşler bu siteler sayesinde oldu. ama bana ulaşan insanlar asla forumları kullanmadı (zaten bu forumda da görüyorsunuz). biz ya telefonla görüşüyoruz ya da mail yoluyla... dolayısıyla en ufak yardımı yapandan, en büyük yardımı yapana kadar hatta sadece durumumuzu soranlara bile ilgilerinden dolayı onlarca kez teşekkür ettim. siz elbette bu durumun farkında değilsiniz ve iddianızı asla kabul etmiyorum. dolayısıyla siz de teşekkür için sadece sizin forumun kullanuılmadığını unutmayın.

Yaptığımız iş zaten teşekkür etmeyi gerektiren bir durum değil çünkü ne kendim ne de yardımda bulunanlar teşekkür almak için bu işe girişmiyoruz . bizlerin hasasiyeti geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları içindir.

ÖĞRENCİLERİME bu konuda yardımlarını esirgemeyen herkese bir kez de sizin huzurunuzda teşekkürler ediyorum. Can Bey size de desteğinizden dolayı saygılarımı sunaraım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.