Φ elvistuna Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Elvis Presley’in reenkarnasyomuyum. Adım Tuna Mustafa YAŞAR. Evlisi dinine mensubum.1973 doğumluyum. Elvis Presley’e rabıta yapıyorum. İlgilenenler için MSN’em [email protected], E-postam [email protected] Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Elvis Presley’in reenkarnasyomuyum. Adım Tuna Mustafa YAŞAR. Evlisi dinine mensubum.1973 doğumluyum. Elvis Presley’e rabıta yapıyorum. İlgilenenler için MSN’em [email protected], E-postam [email protected] oohhh aman yarabbi inanamıyorum şu yaşlı dünya ikinci bir elvis'i kaldırabilecekmi? hemen elvis olduğunu söylüyorsun hem ona rabıta yapıyorsun tuhaf değilmi?insan kendine rabıta yaparmı? Hadi hepsini geçtim birde din varmış elvisi bence sen buraya bir uğra http://www.turkish-media.com/forum/index.p...5&start=125 Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 pamuk prensesin reankarnasyonuyum. haşhaşi dinine mensubum. 1881 doğumluyum. kendimi kaybettim.hükümsüzüm... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Ben'de Ra'nın kızı Tanrıça Bastet... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Ben'de Ra'nın kızı Tanrıça Bastet... buna inanırım yani...biliyosun ben de öncekinin öncekinde Ali Rıza Binboğa idim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2008 buna inanırım yani...biliyosun ben de öncekinin öncekinde Ali Rıza Binboğa idim Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 shrek'in reenkarnesiyim. tostumu yedim bekliyorum. Bu ne be? Elvis'in kaç şarkısını biliyosun acep? Benim bi arkadaşım vardı o da önceleri zeki müren'in reenkarnesiyim dedi, mürülüyodu az kalsın. Gerçi şu sıralar adı zeki Mürülen kaldı ama olsun ucuz atlattı. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2008 Elvis Presley’in reenkarnasyomuyum. Adım Tuna Mustafa YAŞAR. Evlisi dinine mensubum.1973 doğumluyum. Elvis Presley’e rabıta yapıyorum. İlgilenenler için MSN’em [email protected], E-postam [email protected] bunu ilk ne zaman farkettınız Alıntı
Φ elvistuna Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 dünyanın en özgür şeyi deliliktir. Delilik fedaral olmaktır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.