Φ VAKANA Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 BU BAŞLIK NASIL ATLANMIŞ YA.......BEN BAŞLAYAYIM.................. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Enya Now we are free (gladiator) süper bir şarkı ya! Enyanın seside dehşet hani Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 TatarRamazan, Su daglarda karolsaydım ehuehuehu Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 REQUIEM FOR A DREAM... Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 good father ile titanik bence Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 ya bu topic gerçekten tam benlikmişşizle izle doymam dinle dinle doymambirdeee bu varrbu da harikadırrbu arada exorcist e de katılıyorum godfather ın da müzikleri harikadırr..ooo daha ben çok yazıcam burayaa Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 ve işte benim için en baba filmlerden blues jazz ağırlıklı olduğu iiçin Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 yüzüklerin efendisi ve enya... yani şu irlandalıların sesi bu kadar güzel olmak zorunda mı cranberries öyle enya öyle Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 The Bodyguard_Whitney Houston_I will always love you. If I should stay I would only be in your way. So I'll go but I know I'll think of you Every step of the way. And I will always love you. I will always love you. You my darling you mmm Bittersweet memories, That is all I'm taking with me. So goodbye, please don't cry. We both know I'm not what you, you need. And I will always love you. I will always love you I hope life treats you kind And I hope you have All you've dreamed of. And I wish for you joy And happiness. But above all this, I wish you love. And I will always love you. I will always love you. I, I will always love you. You, darling I love you. I'll always, I'll always love you. Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 The Bodyguard_Whitney Houston_I will always love you. If I should stay I would only be in your way. So I'll go but I know I'll think of you Every step of the way. And I will always love you. I will always love you. You my darling you mmm Bittersweet memories, That is all I'm taking with me. So goodbye, please don't cry. We both know I'm not what you, you need. And I will always love you. I will always love you I hope life treats you kind And I hope you have All you've dreamed of. And I wish for you joy And happiness. But above all this, I wish you love. And I will always love you. I will always love you. I, I will always love you. You, darling I love you. I'll always, I'll always love you. en iyi film müziği bence de son mohikanınki benden önce adrenalin söylemiş ama olsun...ne demişler et tekraru ahsen velev kane yüz seksen Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 vcd de izlerseniz müziğinden eser yok ama dvd de izlerseniz müthiş müzikler vardır filmde.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 dom za vesanje (çingeneler zamanı )Goran bregovic__EdERLezibıkılmayacak bir eser Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 top gun stop pretty woman Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Türk filmlerinden en iyi müzik ÇALIKUŞU...Benim için vazgeçilmez.... Alıntı
Φ phlegm Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Blues Brothers harikadır , ki bakıyorum keşfedenler var The last of the mohicans.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Türk filmlerinden en iyi müzik ÇALIKUŞU... Benim için vazgeçilmez.... bence de öyle film olarak da çok iyi feridenin piano da çaldığı parça da çok güzeldi Alıntı
Φ İbelin Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 vizontele ve vizontele tuuba (sürekli dinlerim ) kingdom of heaven - ki müziklerinde kardeş türkülerin de katkısı var- breaveheart ( mükemmeldir) Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 bence de öylefilm olarak da çok iyi feridenin piano da çaldığı parça da çok güzeldi kesinlikle... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 avareyi yazmadık mı yoksa tabi o da Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 The Oldboy - İhtiyar Delikanlı (2003) rapidshare.de/files/19659730/2...Sleep.mpga.html rapidshare.de/files/19660605/2...Waltz.mpga.html Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.