Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl BU BAŞLIK NASIL ATLANMIŞ YA.......BEN BAŞLAYAYIM..................
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 19 yıl Enya Now we are free (gladiator) süper bir şarkı ya! Enyanın seside dehşet hani
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl ya bu topic gerçekten tam benlikmişşizle izle doymam dinle dinle doymambirdeee bu varrbu da harikadırrbu arada exorcist e de katılıyorum godfather ın da müzikleri harikadırr..ooo daha ben çok yazıcam burayaa
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl ve işte benim için en baba filmlerden blues jazz ağırlıklı olduğu iiçin
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2006 19 yıl yüzüklerin efendisi ve enya... yani şu irlandalıların sesi bu kadar güzel olmak zorunda mı cranberries öyle enya öyle
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl The Bodyguard_Whitney Houston_I will always love you. If I should stay I would only be in your way. So I'll go but I know I'll think of you Every step of the way. And I will always love you. I will always love you. You my darling you mmm Bittersweet memories, That is all I'm taking with me. So goodbye, please don't cry. We both know I'm not what you, you need. And I will always love you. I will always love you I hope life treats you kind And I hope you have All you've dreamed of. And I wish for you joy And happiness. But above all this, I wish you love. And I will always love you. I will always love you. I, I will always love you. You, darling I love you. I'll always, I'll always love you.
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl The Bodyguard_Whitney Houston_I will always love you. If I should stay I would only be in your way. So I'll go but I know I'll think of you Every step of the way. And I will always love you. I will always love you. You my darling you mmm Bittersweet memories, That is all I'm taking with me. So goodbye, please don't cry. We both know I'm not what you, you need. And I will always love you. I will always love you I hope life treats you kind And I hope you have All you've dreamed of. And I wish for you joy And happiness. But above all this, I wish you love. And I will always love you. I will always love you. I, I will always love you. You, darling I love you. I'll always, I'll always love you. en iyi film müziği bence de son mohikanınki benden önce adrenalin söylemiş ama olsun...ne demişler et tekraru ahsen velev kane yüz seksen
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl vcd de izlerseniz müziğinden eser yok ama dvd de izlerseniz müthiş müzikler vardır filmde..
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl dom za vesanje (çingeneler zamanı )Goran bregovic__EdERLezibıkılmayacak bir eser
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Türk filmlerinden en iyi müzik ÇALIKUŞU...Benim için vazgeçilmez....
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Blues Brothers harikadır , ki bakıyorum keşfedenler var The last of the mohicans..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Türk filmlerinden en iyi müzik ÇALIKUŞU... Benim için vazgeçilmez.... bence de öyle film olarak da çok iyi feridenin piano da çaldığı parça da çok güzeldi
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl vizontele ve vizontele tuuba (sürekli dinlerim ) kingdom of heaven - ki müziklerinde kardeş türkülerin de katkısı var- breaveheart ( mükemmeldir)
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl bence de öylefilm olarak da çok iyi feridenin piano da çaldığı parça da çok güzeldi kesinlikle...
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl The Oldboy - İhtiyar Delikanlı (2003) rapidshare.de/files/19659730/2...Sleep.mpga.html rapidshare.de/files/19660605/2...Waltz.mpga.html
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.