Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

AKTÜTÜN ŞEHİTLERİ ARDINDAN ....Artık milletin boş laflara karnı doydu.

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

15 fidanımızı daha kara toprağıa verdik,bu şehitlerden biri çok yakın arkadaşımdı.

Yüerğimiz yanıyor ,yansın!

Yandıkça yüreğimizdeki o inanç yüceliyor .

Bu asil millet tarih boyunca, evlatlarını vatan için feda etmekten hiç bir zaman kaçınmadı, kaçınmayacakta başta ben olmak üzere kanımızın son damlasına kadar bu hainlerle mücadele edeceğim ve bu milletinde devam edeceğine kimsenin şüphesi olmasın.

Artık milletin boş laflara karnı doydu.

Her şehit olayından sonra ezberlediğimiz taziye açıklamalarını artık duymak istemiyoruz boş laf yerine terörü önlemek için ne yapılması gerekiyorsa onun yapılmasını istiyoruz.

Bizi yönetenlerin kararlı ve basiretli olmaları gerekli onun için samimi olmaları gerek.

Samimi olmaları için Önce meclisteki katil savunucularından başlamalı, daha sonra Demokrasi diye, demokrasi adına devletin aracıyla(şehit ailelerinin verdiği vergilerle) terörist cenazelerini taşıyanlara,terörist cenazelerine taziyede bulunup onlara güven sağlayan ve o bölücülerin örgüte lojistik destek sağlayan işbirlikçilere yaptırım uygulamayanlar samimide olamazlar.

Yalnız bizi yönetenlerde mi suç hayır!

Ancak bizler hala duyarsızız. Başka ülkelerde bir şehit olduğunda 3-5 günlük yas ilan ediliyor.

Bizde 15 askerimiz şehit düşüyor kimse tepki göstermiyor. Oysa bu olayda yer yerinden oynaması lazım.

Daha dün TSK nın k.ırağa yaptığı hava operasyonlarını protesto etmek için kadın,yaşlı,çoluk çocuk demeden kendini bilmez bir topluluk canlı kalkan olmak için k ırak sınırına geldiler.

Yeri geldiğinde yüzlerce vatan sever aydınımız var ,En ufak sorunlarda dahi miting yapalım,toplanalım protesto edelim diye ortalığı yaygaraya verenler nerede?

Bir aydın çıkıp ta artık yeter ‘’ durdurun yoksa biz durduracağız’’demesi gerekmiyor mu?

‘’Ey halk artık titre ve kendine gel’’

Teröristlere kalkan olan o cahil topluluk kadarda olamıyormusun.

Daha ne bekliyorsunuz! artık bu uyuşturulmanın etkisinden kurtulun ve titreyin.

Artık bu Mehmetçiklerimize kalkan olmanın zamanı gelmedimi?Daha kaç şehit daha vermemizi bekliyorsunuz.

Unutma yarın sıra sana gelecek…!

Biz hala şehitlerimizin acısını içimizde hissetmiyorsak o zaman millet olma özellğimizi yitirmişizdir.

Teröre karşı birlik olmalıyız ve birlikte tepki göstermeliyiz.”

Kafkas kartalı

Ozan Arif’in dörtlüğü milletin bu hislerine fazlasıyla tercüman olmuyor mu?

Devletin kaderini elinde tutan beyler,

Şehitlerin ardından bol nutuk atan beyler

Artık lafı bırakın yanıyor vatan beyler

Bu yangını, vahşeti kim sona erdirecek

Ya bu kanı durdurun, ya millet durduracak

Gönderi tarihi:

Sevgili Kaplan,

acınızı paylaşıyorum,başınız sağolsun!Artık ölümü,ölümleri görmek istemeyen bizler çözümü PKK cenazeleriyle,demokrasi hataları ile değil;bu ülkede sadece kişisel hesaplarla kısırdöngüye dönen siyasette,olan bitene karşın aynı yerde sayan zihniyette ve herşeyden önce susmaya alışan kendimizde aramalıyız.Saygılar!

Gönderi tarihi:

Sn. Kaplan hepimizin basi saolsun. Ama inaninki artik bas sagligi dilemek istemiyorum, yani bir tek askerimizin bile gereksiz yere ve bu sekilde ölmesini istemiyorum. Resmen bir kiyim ve o fidanlari bile bile ölüme atmak. Karakolun durumu malum.

Sorulmasi gereken TSK ve devletin son 30 yilin ve bu arada sehit ve gazi olan askerlerimizin hesabinin ne zaman verilecegi. Her aksam haberlerde hükümetten ve askeriyeden insanlari sehit cenazelerinde görmekten biktik. Bizler artik ne sehit nede gazi istiyoruz. Bu gencleri bazi siyasi rant cevreleri ve cikarci gücler icin harcamaya kimsenin hakki yok. Yillaradan beri vatan bölünecek hikayeleri ile binlerce insanin yok olmasina ve sakat kalmasina sebeb olduk. Milyonlarca insanda yerinden yurdunda oldu bu sayede, ekenomiye verilen zarardan daha bahsetmiyoruz.

ARTIK HESAP VERIN BEYLER!!!!!! Umarim yataginizda rahat yatiyorsunuzdur.

Gönderi tarihi:

Evren'in, Özal'ın, Çiller'in, Tayyib'in, Ortadoğuda ABD hegemonyasına hizmet ettikleri ve dolaylı olarak, PKK sonucunu çıkardıkları, besledikleri gerçeğini görmemek için kör olmak lazım.

Gladyo’nun ne olduğunu ve nasıl evrildiğini bilmeden konuşup, Ergenekon=Susurluk=PKK=Ulusalcılar demek, ancak ana okulu çocuğunun yapacağı bir hatadır.

Şehitlerimiz üzerinden siyaset yapıp, verilen meşru mücadeleyi haksız çıkarmaya ve halkın tepkisini saptırmaya çalışmak iyi niyetli bir yaklaşım değildir.

Saygılar.

Gönderi tarihi:
Evren'in, Özal'ın, Çiller'in, Tayyib'in, Ortadoğuda ABD hegemonyasına hizmet ettikleri ve dolaylı olarak, PKK sonucunu çıkardıkları, besledikleri gerçeğini görmemek için kör olmak lazım.

Gladyo’nun ne olduğunu ve nasıl evrildiğini bilmeden konuşup, Ergenekon=Susurluk=PKK=Ulusalcılar demek, ancak ana okulu çocuğunun yapacağı bir hatadır.

Şehitlerimiz üzerinden siyaset yapıp, verilen meşru mücadeleyi haksız çıkarmaya ve halkın tepkisini saptırmaya çalışmak iyi niyetli bir yaklaşım değildir.

Saygılar.

Lütfen kendi yanlis anlamalarinizi burada dogruymus gibi göstermeyin. Teröre karsi mücadeleyi haksiz cikartan tek bir yorum gösterin lütfen, benden ve benim gibi düsünenlerden. Elestirilen mücadelenin bicimi ve cözümsüzlük. Üstüne üstelik birde kendi hatalarimzdan dolayi sehit düsen askerlerimiz. Bunlari elestirmek size göre mesru mücadeleyi haksiz cikartmaya calismaksa diyecek bir laf kalmiyor.

Gönderi tarihi:
Sn. Kaplan hepimizin basi saolsun. Ama inaninki artik bas sagligi dilemek istemiyorum, yani bir tek askerimizin bile gereksiz yere ve bu sekilde ölmesini istemiyorum. Resmen bir kiyim ve o fidanlari bile bile ölüme atmak. Karakolun durumu malum.

Sorulmasi gereken TSK ve devletin son 30 yilin ve bu arada sehit ve gazi olan askerlerimizin hesabinin ne zaman verilecegi. Her aksam haberlerde hükümetten ve askeriyeden insanlari sehit cenazelerinde görmekten biktik. Bizler artik ne sehit nede gazi istiyoruz. Bu gencleri bazi siyasi rant cevreleri ve cikarci gücler icin harcamaya kimsenin hakki yok. Yillaradan beri vatan bölünecek hikayeleri ile binlerce insanin yok olmasina ve sakat kalmasina sebeb olduk. Milyonlarca insanda yerinden yurdunda oldu bu sayede, ekenomiye verilen zarardan daha bahsetmiyoruz.

ARTIK HESAP VERIN BEYLER!!!!!! Umarim yataginizda rahat yatiyorsunuzdur.

Sayin dünyahepimizin' ülkemizin bölünmez bütünlügüne saldiri vardir, bu saldiriya karsi verilen mücadeleyi ve bu mücadeleden dolayi kimseden hesap soramazsin.. hesap sorulacaklar ortada ve birgün bunun hesabi tam olarak kesilmesi isteniyorsa oda yapilir.. onun icin tasalanma! yeterki yazdiklarinizdaki gibi saflari sıklastirmaya devam edin..

Saygilar

Gönderi tarihi:

Artık Meclis’teki Türk veya Kürt temsilcileri şunu açık açık söylemelidirler:

Bu basit bir karakol saldırısı değil! Bu açıkça Amerikan yönetiminin şemsiyesi altında, Amerikan istihbarat birimlerinin bilgisi dahilinde başlatılan bir bölge savaşı. Hiç askeri bilgisi olmayan ben bile, artık dünyada Birinci ya da İkinci Dünya Savaşları gibi kitlesel savaşların değil, böyle küçük ölçekli bölge savaşlarının hızla artacağını biliyorum.

Saygılar...

DİPNOT...

Gönderi tarihi:
Sayin dünyahepimizin' ülkemizin bölünmez bütünlügüne saldiri vardir, bu saldiriya karsi verilen mücadeleyi ve bu mücadeleden dolayi kimseden hesap soramazsin.. hesap sorulacaklar ortada ve birgün bunun hesabi tam olarak kesilmesi isteniyorsa oda yapilir.. onun icin tasalanma! yeterki yazdiklarinizdaki gibi saflari sıklastirmaya devam edin..

Saygilar

Verilen mücadelede hükümetin, askerin ve diger kurumlarin hatasi varsa neden hesap sorulmasinki? O cani sizmi tasiyorsunuz? Sehitlerin ana ve babalari sizmisiniz? O mehmetcikler oraya isgambil oynamaya gönderilmiyorlar, gönderenler onlarin can güvenligi icin görevlerini dogru ve tam yapmak zorundalar. Yillardan beri hesap sorulmadi ve siz halaa sirasi gelince hesap sorulur diyorsunuz. ne zaman gelecek hesap sorma zamani acaba?

Gönderi tarihi:
Artık Meclis’teki Türk veya Kürt temsilcileri şunu açık açık söylemelidirler:

Bu basit bir karakol saldırısı değil! Bu açıkça Amerikan yönetiminin şemsiyesi altında, Amerikan istihbarat birimlerinin bilgisi dahilinde başlatılan bir bölge savaşı. Hiç askeri bilgisi olmayan ben bile, artık dünyada Birinci ya da İkinci Dünya Savaşları gibi kitlesel savaşların değil, böyle küçük ölçekli bölge savaşlarının hızla artacağını biliyorum.

Saygılar...

DİPNOT...

Değerli arkadaşım,affınıza sığınarak bu çağrınıza ortak olmak ve eklemek istiyorum...

Sayın Başbakanım,

bu ülke verilen bedellerin hemen ertesinde içi boş vaatlerle değil;sevgiyle,umutla,dürüstlükle atılacak adımları beklemektedir.İlgi alanımız;birey ve partilerin kişisel hesaplaşmaları değil;yarınımızla bizim olan ülkemizdir.

Sayın Vekillerim,

sizler halkın iradesi ile oraya gelirken,nedense kendi iradeniz ile değil,sizin olmayan iradelerle yazıp,çizip,konuştunuz diyecektim ki;sadece susmakla yetinen sizlere söyleyecek birşey kalıyor mu?Hesabı verilecek..hesabını sorucağız...

Ve medyam,para için putlaştırılan düşüncelerinizi,gelin bir tarafa bırakın.İnsanları uyutmak size birşey kazandırmaz;tepki verin;yalan da olsa yanlış da olsa biraz düşünerek yazın,biraz düşünerek anlatın.

Ve aydın diye geçinen,en büyük yozlaşmayı kendi içerisinde barındıran ''ileri gelenler tayfası'',lütfen birkez olsun,buradayız deyin.

Ve halkım,lütfen artık farkına varın;sizi öldürmek,sizi tepkisiz hale getirmek istiyorlar.Sizi ellerinde ki iplerle yönlendirmeye çalışıyorlar.Başardılar mı,bilmiyorum...başarmışlarsa da kırın o zincirleri...

yada tüm bunları görmemezlikten gelin;egemenlerin düşüncesi ile yaşamaya devam edin.Sizin olmayan düşüncelere taşıyıcılık etmeye devam edin...Sizler dokunmaz deseniz de yılan, bana emin olun ki o zehrin farkında olamayacak kadar zehri içinizde taşıyorsunuzdur,taşıyoruz...

Gönderi tarihi:

Görülüyor ki bu baskının sebebi, sınırın dağlık bölgede olması. Burayı korumak zor. Öte yandan, korumasanız da olmaz. Tartışma sürekli, karakolun yerinin doğru olup olmadığı konusuna geliyor. Askerlik bile yapmamış olanlar fikir bildiriyor ve fikirlerinde ısrarcı oluyor. Öncelikle, Jandarmanın o karakolda olmasının asıl nedeni sivil halkı ve mevziyi saldırılardan korumak. Ordumuz zaten askeri yönden değerlendirmeyi ve gerekli muhakematı mutlaka yapıyordur.

Sınır ötesi operasyonlar yapıldığı zaman bu tür saldırılar o kadar sık ve etkili olamıyordu. Teröristler, sınır ötesinde takip edilmedikçe, tekrar toparlanıp aynı saldırıyı yapabilir. Ancak, bu hükümet bu konuda gerekli siyasi iradeyi gösterememiş ve doğal hak olan sınır ötesi takip konusunda, ABD'ye K.Irak sınırının ihlal edilmeyeceğine söz vermiştir. Asker, bu siyasi iradeyi hükümetten göremediği için bunu sınır ötesi operasyon yapamıyor. Eli kolu bağlanmış durumda, bir savaşa sebep olmamak için hükümetten gelecek yeşil ışığı bekliyor.Sınır ötesinde düzlük yerde, öyle kısa süreli değil uzun süreli bir mevzi oluşturup bunların kökü tamamen kazınabilir.

Bu olayda tepkimizi yetersiz buluyorum. "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez"'le kalıyor sadece. Sn.Kaplan arkadaşımız oraya gidip etten duvar oluşturmayı önermiş, gayet doğru bir yaklaşım ama bu da hiç dile getirilmiyor. Oysa, Şehit cenazelerinde sadece, 'Ordu K.Irak'a, hükümet uyuma' diye hep bir ağızdan bağırsaydık bile, bu hükümete baskı oluşturur ve mecburen hükümet, pasif diplomasiden vazgeçip bu dirayeti gösterir ve ordusuna sahip çıkar. Asıl demokrasi budur.

Fakat, durum tam tersi oluyor, yandaş medya, askere veryansın ediyor, verilecek tepkiyi saptırma çabası içinde, gece gündüz milletin kafasını karıştırıyor. Bir yandan birlik, beraberlik klişesi öte yandan ordumuza güveni sarsma yönünde çabalar...Onlar da biliyorlar, bana dokunmayan yılan bin yaşasın tavrı devam ettiği sürece, bu tepkiler lafta kalır, kuru gürültüden öteye geçmez.

Birey olarak, ben de şu anda giderim, orada çarpışırım, şehit olurum, helal olsun kanım bu vatana diyoruz ama bir türlü aklımızı çalıştırıp, birlik olamıyoruz maalesef!

Saygılar.

Gönderi tarihi:

o onu suçlar bu bunu... yeter artık boş laflardan bıkmadınızmı oturdugunuz yerden ahkam kesmeler ortada siyasetin ordunun milletin boş bulunuşu var hiç kimse hiç bir şeyi oraya buraya atmasın her kez sorumlu oldugu işi zamanında ve yerinde yapmış olsaydı bu gün bunlar yaşanmazdı.. dicek söz bulamıyorum...

Arkadaşlar yazımı lütfen üstünüze alınmayın ben kamera karşısında konuşanlar için yazdım belki görürler...

Saygılar :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.