Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Hehe Yok yok demem benim takimlarla alakam yoktur ben F.C. Hic Yenilmez Sporu tutyorum
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Hehe Yok yok demem benim takimlarla alakam yoktur ben F.C. Hic Yenilmez Sporu tutyorum gel seni BJK'li yapalım çok soyludur,heç yenilmez
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Hehe nekadar transfer ucreti veriyorsunuz ona gore bir dusuneyim hani baska takimlardanda teklif varda sonra demedi demeyin
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl Hehe nekadar transfer ucreti veriyorsunuz ona gore bir dusuneyim hani baska takimlardanda teklif varda sonra demedi demeyin ben seni tanıyom,sen parayı sevmezsin boşver sen onları...asalete bak
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl BJKnin renkleri siyah beyaz olmaz olmaz ben hayati renkli goruyorum siyah beyaz nostaljileri natirlayiyor
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 16 yıl BJKnin renkleri siyah beyaz olmaz olmaz ben hayati renkli goruyorum siyah beyaz nostaljileri natirlayiyor yapma ya senin için araya birde pembe ekleriz ayıp edin
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 16 yıl simdi anladim ben ya neden mavi goz yuzu degil cunku yer siyah gok beyaz sampionnnnnnnnn ooooooooh ohhhhhh TABIKI BESIKTAS :deli:
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 16 yıl Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni şarkısını sevgi..........
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 16 yıl aa çok ilginççç ben sevmemki tembellik bir kahveyi bir ayda yapamadı kiii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.