Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Son günlerde e-mail ortamında yayılan ilan başta Erdoğan olmak üzere tüm AKP'lileri küplere bindirdi. İşte o ilan... Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 evet bana da geldi bu mail ama böyle bir ilana neden çıldırsın ki ?? tam tersine istediğini en iyi şekilde gerçekleştirdiğine, amacına ulaştığına ve halkının da bu başarısında kendisini desteklediğini gördüğünde sevinmiştir bile... kendisi dememiş miydi " ben ülkemi pazarlıyorum ve pazarlamakla görevliyim " diye... ee demek ki biraz dürüstlük varmış !!!! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 evet çok dürüst gerçekten Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 AKP'li bir işadamının Gaziantep’te ucuza kapattığı araziye iki gün sonra imar izni çıktı. Fiyatlar da uçtu. Belediye yolsuzlukla suçlanınca Başbakan "Araştırdım belediye başkanı masum" açıklaması yaptı. Ancak bugün hak sahipleri yepyeni bir iddiayla ortaya çıktı. Tapu kayıtlarındaki satış rakamı ile banka havaleleri arasında büyük bir uçurum var. Peki şimdi bu ne? Ne olduğu biraz daha detaylı şekilde burada. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Son günlerde e-mail ortamında yayılan ilan başta Erdoğan olmak üzere tüm AKP'lileri küplere bindirdi. İşte o ilan... çok başarılı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Sahibi hala H-A-B-E-R-S-İ-Z! Ve sanırım haberi olduğunda artık "sahibi" olmayacak... Durmak yok yola devam! Bizde kendi aramızda karar verdik, MENDİREK Derneği kurucaz bir TV kanalındanda yoksul ve perişan insanların durumlarını izlettiricez sonra faizsiz kazanç sağlayan !!! bazı bankalarla anlaşıcaz ve hesap numaraları açıcaz sonra gelsin paralar... Bu işler böyle dönüyor artık. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.