Φ Istanbulian Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Öcalan'dan Korkunç İtiraf Teröristbaşı Öcalan, yakalandığında Veli Küçük'ün çok üzüldüğünü ve asıl Ergenekon'un hala durduğunu söyledi. 07 Eylül 2008 / 10:22 İmralı'da tutuklu bulunan Öcalan, kendisinin 1999'da yakalanıp İmralı'ya getirilmesinin emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ü üzdüğünü ifade etti. Fırat Haber Ajansı'nın haberine göre Öcalan şu ifadeleri kullandı: "JİTEM'den sonra Ergenekon'u devreye soktular. Bunlar başarılı olamayınca, daha sonra CIA ve MOSSAD devreye girerek İmralı'ya getirildim. Benim İmralı'ya getirilmemle bunların işi bitti. Tuncay Güney, ifadelerinde; Veli Küçük'ün ben İmralı'ya getirildiğimde üzüldüğünü belirtiyor. Çünkü kendisine artık ihtiyaç duyulmayacaktı, İmralı'yla birlikte artık yetki ve karar CIA-MOSSAD-MİT'e geçmişti. Şu anki Ergenekon tutukluları, işi bitmiş, deşifre olmuş olanlardır. Tasfiye edilmeye çalışılan Veli Küçük'ün JİTEM'idir, asıl Ergenekon duruyor, yeni bir yapılanma geliştiriliyor. Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Öcalan'dan Korkunç İtirafTeröristbaşı Öcalan, yakalandığında Veli Küçük'ün çok üzüldüğünü ve asıl Ergenekon'un hala durduğunu söyledi. 07 Eylül 2008 / 10:22 İmralı'da tutuklu bulunan Öcalan, kendisinin 1999'da yakalanıp İmralı'ya getirilmesinin emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ü üzdüğünü ifade etti. Fırat Haber Ajansı'nın haberine göre Öcalan şu ifadeleri kullandı: "JİTEM'den sonra Ergenekon'u devreye soktular. Bunlar başarılı olamayınca, daha sonra CIA ve MOSSAD devreye girerek İmralı'ya getirildim. Benim İmralı'ya getirilmemle bunların işi bitti. Tuncay Güney, ifadelerinde; Veli Küçük'ün ben İmralı'ya getirildiğimde üzüldüğünü belirtiyor. Çünkü kendisine artık ihtiyaç duyulmayacaktı, İmralı'yla birlikte artık yetki ve karar CIA-MOSSAD-MİT'e geçmişti. Şu anki Ergenekon tutukluları, işi bitmiş, deşifre olmuş olanlardır. Tasfiye edilmeye çalışılan Veli Küçük'ün JİTEM'idir, asıl Ergenekon duruyor, yeni bir yapılanma geliştiriliyor. Bravo! Çapulcubaşının sözlerine itibar edelim... Ayakta alkışlıyorum! Bir söz vardır "domuzda post, düşmandan dost olmaz".... Bari yazmışken pekaka çakallarının ATAM hakkındaki düşüncelerinde yazsakdık, iyi olmazmıydı? Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Apo ile Veli Kücük arasinda bir fark varmiki? Ikiside katil ve ceteci. Biri dag cetesi digeri sehir cetesi kurmus. Biri dis destekli digeri devlet destekli terörö örgütünün baskani. Sonucta ikiside Türkiye icin hayirli bir is yapmadiklari gibi yüzlerce ve binlerce insanin ölümüne sebeb olmuslardir ve ülkemizin adini kötüye cikarmislardir. Kendi sahsi düsüncem ikisnide ayni kogusa koymali, orada birbirlerini ac kurtlar gibi parcalayarak yok etmeleri cok isabetli olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.