Misafir FoRMaT Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2008 format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT Hoşgeldin aramıza... Yararlı paylaşımlarda buluşmak dileğiyle... *tna Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 azmı format attım bende hosgeldın aramıza Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT evladım benım de dizlerım kireçlendıydı çok ağrıyo bıde oraya atıversen formatmıydı neydı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 format tan herkese merhaba Hepinize ayrı ayrı selamlar... aranıza yeni katılıyorum insallah beni aranıza kabul edersiniz temenlileri ile .. işim ve kafaya bazen format atmak gerektiğini düşündüğümden FoRMaT nick ini kullanıyorum herkese saygı ve en derin sevgilerimle MiT Benim bilgisayarda virüs kaptı;acaba gelmişken bilgisayarıma format çekebilir miyiz?Hoşgeldiniz... Alıntı
Misafir FoRMaT Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Benim bilgisayarda virüs kaptı;acaba gelmişken bilgisayarıma format çekebilir miyiz?Hoşgeldiniz... format attırmak isteyen arkadaşlar tel:**********99 arayın görüşelim MiT Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 eskiyi silip yeniyi yüklemek isteyen ne çok arkadaş varmış bırakın dursun onlarında bir hatırası var bu arada hoşgeldin format Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.