Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Benim için, bugün de diğer günlerden farksız ve sıradan başladı.Her zaman ki rutinlerimi yaptıktan sonra ,bulduğum boşluk da foruma şöyle bir göz atmaya sıra gelmişti ki o da ne ... Profil sayfamdaki ziyaretçilere bir baktım ve orada öylece kaldım. Ziyaretçilerim A -A-K-K-K-K-K-K-M-M Hepside 1-2 dk ara ile peşpeşe ziyarete gelmişler. Hiç de tanımıyorum zatı muhteremleri.... Açıkcası onlarla ilgili yaşam belirtilerine de rastlayamadım. Bana çocukken oynadığımız bir oyunu hatırlattılar.. Aynı harfle başlayan kelimelerden ,anlamlı cümle kurma yarışı yapardık .En uzun cümleyi kuran kazanırdı. Bir arkadaşım (kimden duyduysa ) söyle demişti.... **Kastamonu karakol kumandanının kızı kambur kadriye kavanozu kırdı kırık kavanozları kaptı kapıyı kapatıp kaçtı... Hadi harfleri oyun yaptık ,* dk * ları ne yapacağız ..... Yoksa........ Bunlar bana birer işaret mi ? (of çay daki gibi ) Yetişinnnnnnnnnnn Profil sayfamı UFO lar bastı......... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 HAYAT </B>Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır. Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep sen olursun. Düşün… Kim üzebilir seni senden başka? Kim doldurabilir içindeki boşluğu, sen istemezsen? Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen? Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen? Kim sever seni, sen kendini sevmesen? Her şey sende başlar sende biter… Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini… Ya çare siz siniz yada çaresizsiniz… Öyle bir hayat yaşadım ki, cenneti de gördüm cehennemi de. Öyle bir aşk yaşadım ki, tutkuyu da gördüm pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendimi bir sahnede buldum Oynadım… Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum, okudum anlamadım Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime. Sonra dedim ki söz ver kendine. Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin, Uçmayı biliyorsan düşmeyi de bileceksin, Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin. Öyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım. Öyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım. NIETSZCHE’ den seçmeler. Bunlari yazarsin da, okunmaz mi hic sanirsin Profil sayfamı UFO lar bastı......... Imza: UFO Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Bunlari yazarsin da, okunmaz mi hic sanirsin Imza: UFO Gözüm üstünüzde imza DÜNYALI Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 benim son 3 ziyaretçimde : @MUSTO@, denizkizi ve EVDEYOKUZ ufak çapta bir araştırma yaptım: denizkizi'nı zaten tanıyor ve biliyoruz EVDEYOKUZ da yaşıyor fakat @MUSTO@ ile ilgili hayat belirtisine rastlayamadım Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Ikidir takılıyorum bu başlığa nedir diye bakıyorum... Durun bi bakayım kimler ziyaret etmiş, bilemiyorum şuan Deep bu arada son bir haftadır sana ulaşamıyorum, nerelerdesin Alıntı
Φ inflexible Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2009 inflexible'nin Rebiülevvel ayının dördü Cumartesi günü saat 15:00 idi. Kaynak : Tatliaskim.Com Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.