Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 o kadar çok şarkıcı ve o kadar çok şarkı var ki takip etmek çok güç... ancak bu şarkıcıların geçici olarak bu konumda bulundukları çok açık... çünkü yaptıkları basit müzikten, ********* şarkı sözlerinden bunlar anlaşılıyor... bir iki anlamsız dörtlük üzerine tekno müzik hemen gündemin baş köşesine oturuyorlar... burada biz de bu şarkıcıların ********* sözlerini paylaşalım... anlamsız olduğu kadar komik ve cümle düşüklükleriyle dolu olanları... tarihi önemli değil ister bugün yapılmış olsun ister 20 yıl önce... ancak bizi dinlerken güldüren bu şarkıcılarımızın bu 'anlamlı' şarkılarını birkez daha analım... hepinizin mutlaka aklında kalan, sözlerine uyuz olduğunuz veya bunların komik geldiği şarkılar vardır... haydi paylaşalım.... Örnek : 1-)Nil Karaibrahimgil - Akbaba sensiz nasılım, bak bana gel de bir çorba, yap bana madem öldürdün, akbaba olmasın !!!! hayatımda bu kadar anlamsız bir şarkı duymadım !!!! süper yetenek nil imizden bir şaheser :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 takmış takıştırmış sürmüş sürüştürmüş bir dağınıklık, bir rüküşlük "kıl" oldum abi bu ********* şarkı kime aitti hatırlayan var mı Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 tabi ki yonca evcimik'in müthiş şarkısı : bandıra bandıra ye beni hiç doyamazsın tadıma bütün numaralar bende sen de var benim farkıma kalmasak mı başka yerde ne işin var başka yerde? bandıra bandıra ye beni hiç doyamazsın tadıma :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 iyi kızlar cennete kötü kızlar her yere çıtır kızlar nereye nereye de giderler* kanımca köprüaltına giderler... :D bu kimindi peki Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 hanki ponki torino şololo bumba çikitantoooo! ('70'lerden bir *********lik) :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 sen bana bir gul versen inadi birakip sevsen olur musun be sevgili azicik ucundan versen bunu söyleyen müthiş şarkı sözü yazarımızın adı neydi :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 hadi hadi şeker canım seni çeker hadi hadi şeker içim seni çeker allısı morlusu kaça kilosu???? :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 seni gidi acik kapi arsizi böyle bir şarkı hakikaten var mıydı yahu :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 cankan abilerimizden bir aşk şarkısı :D Canimi istesen hazirdim ben vermeye Nereye gülüm söyle nereye Canim istesen hazirdim ben vermeye Sana Gözbebek gibi ben baktim Unutuldum cok yanlizim Canim istesen hazirdim ben vermeye Sana Gözbebek gibi ben baktim Unutuldum cok yanlizim Haram bana senle olmak Öyle zor ki yanliz kalmak Biliyorsun öyle halim Yalvaririm son kez dön bak Yar Yar Yar Yar vurma beni deririnden Zor zor zor zor vazgecip kopmam senden Bir son haber ver gittigin o yerlerden Yanar Yanar tutusurum habersiz kalsam senden Yar Yar Yar Yar vurma beni deririnden Zor zor zor zor vazgecip kopmam senden Bir son haber ver gittigin o yerlerden Yanar Yanar tutusurum habersiz kalsam senden Ayriligin bedelini cekerek binlercekez ödedim Bu sehirleri bu sokaklari Adim adim milim milim boynu bükük gezdim Suan ne haldeyim ne derteyim nerden bileceksin be gülüm Onun icin en son dilegim seni son kez Ölmeden göreyim Yar Yar Yar Yar vurma beni deririnden Zor zor zor zor vazgecip kopmam senden Bir son haber ver gittigin o yerlerden Yanar Yanar tutusurum habersiz kalsam senden Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 kenan doğulu - ara beni lütfen Belki haberin yok, herşeyi duydun Belki yüzün yok, perişan oldun Belki de şarjın bitti Ya da biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım, masal anlatsan da Hikayen ödülleri toparlasa da Seni çok sevmiş olsam da, unut beni lütfen Sana çok kızmış olsam da, ara beni lütfen Umduğum dağlara karlar mı yağdı İçinde bu kadar öfke mi vardı Ben demiştim demeyi, ezberledim gitmeyi İnsan sevdiğine böyle yapar mı Bil ki sebebim çok, beni kaybettin Artık duvarlarım cebimde değil Seni çok sevmiş olsam da, unut beni lütfen Sana çok kızmış olsam da, ara beni lütfen Umduğum dağlara karlar mı yağdı İçinde bu kadar öfke mi vardı Ben demiştim demeyi, ezberledim gitmeyi İnsan sevdiğine böyle yapar mı Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 banu alkan neremi neremi neremi gözlerini neremi neremi gül yüzünü neremi neremi dudaklarını neremi neremi her yerini :D sanki bu şarkıda üst üste neremi'yi duyunca neremi kelimesi bir ülke adı veya insan adı gidi geliyor değil mi :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 ve tabi ki ismail yk dan bas gaza şarkısı : Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım Hmm… yeter anam ben anasını satarım Aman her yeri toz dumana katarım Yollar tıklım olsa ne yazar Söyle yavrum beni kim tutar Vay anam ben Vay anam gözlerin toz pembe Direksiyonu çeviriyorum bir sağ bir sol Hey anam tekerim fır dönüyor Hey anam bak kızlar bakıyor Çekilin yoldan bir bela geliyor bas gaza… Bas gaza aşkım bas gaza Kim tutar seni bas gaza Yollar senin hiç durma Hadi uçur beni burda.. Bir fıstık görsem frene basarım Çaktırmadan güzelmi bakarım Üff güzelmişsin be cicim Hadi gel beraber iki tur atalım Gel beraber yollara dalalım Kıvrak deli dolu bi cd takalım Boxlar kaliteli basslar bomm Vay anam ben Vay anam gözlerin toz pembe Direksiyonu eksozun sesi kulakları deliyor Bas gaza aşkım bas gaza Kim tutar seni bas gaza Yollar senin hiç durma Hadi uçur beni burda.. Banane banane şimdi durcam Banane banane şimdi öpcem Nerelere geldik diye sorma Sende istiyorsun açık konuş susma Banane banane şimdi durcam Banane banane şimdi öpcem Benimle oynama hadi gel kaçma Hadi açık konuş susma Vay anam bak geldik yola Vay anam aşık oldum ben sana Hadi beni birazda getir gaza Bas gaza, bas gaza Bas gaza aşkım bas gaza Kim tutar seni bas gaza Yollar senin hiç durma Hadi uçur beni burda. Vay anam arkamda polis var Umarım kızın yanında havamı bozmaz İnşallah şimdi beni durdurmaz Polis: -24 çift sfır sağa çek çabuk Bana mı çatar bu trafik cezası? Benim hatam değil kimin hatası? Sözün gelişi çok güzel dinlemeyi sever bak Hey anam hey babam hep hayallere bak N’olursun polis abi Beni bi kerecik affet Bir şans versen, yaylan desen Polis & İsmail konuşması -Ehliyet ruhsat lütfen -Buyur abi -Evraklar tamam. -Alkolde yok, tutmayım seni. Bas gaza aşkım bas gaza Kim tutar seni bas gaza… Yollar senin hiç durma Hadi uçur beni burda. yalnız bu parçada bir bölüm var ki bir harika : ismail kıza söylüyor : Sende istiyorsun açık konuş susma kız ne cevap veriyor : bas gaza aşkım bas gaza :D Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 yeliz yeşilmen kravat kravatı takıp da ceketi giyince adam sınıfına mı girdin sence adam olmak için önce yürek sonra bilek gerekiyo bence bence başka şeylerin gerektiğini anlatmak istemiş ama söyleyememiş :D Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Banane banane şimdi durcamBanane banane şimdi öpcem Benimle oynama hadi gel kaçma Hadi açık konuş susma Vay anam bak geldik yola Vay anam aşık oldum ben sana Hadi beni birazda getir gaza Bas gaza, bas gaza Bas gaza aşkım bas gaza Kim tutar seni bas gaza Yollar senin hiç durma Hadi uçur beni burda. Vay anam arkamda polis var Umarım kızın yanında havamı bozmaz İnşallah şimdi beni durdurmaz Polis: -24 çift sfır sağa çek çabuk Bana mı çatar bu trafik cezası? Benim hatam değil kimin hatası? Sözün gelişi çok güzel dinlemeyi sever bak Hey anam hey babam hep hayallere bak N’olursun polis abi Beni bi kerecik affet Bir şans versen, yaylan desen Polis & İsmail konuşması -Ehliyet ruhsat lütfen -Buyur abi -Evraklar tamam. -Alkolde yok, tutmayım seni. başta kıza öylesıne gözle bakan sanatçımız araba ile yapılan turun sonunda kıza aşık oluyor.. ve sanatçımız aşkın sırrını çözuyor..ne o elktırık alamadık efenım bilmem ne binin arabaya bakın aşık oluyosunuz ustelık toplumsal bı mesaj var,alkolsuz araba kullanın mesajı hakan ayıp etmışsın bu sanat eserıne valla efkar bastı tutman beni Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 başta kıza öylesıne gözle bakan sanatçımız araba ile yapılan turun sonunda kıza aşık oluyor..ve sanatçımız aşkın sırrını çözuyor..ne o elktırık alamadık efenım bilmem ne binin arabaya bakın aşık oluyosunuz ustelık toplumsal bı mesaj var,alkolsuz araba kullanın mesajı hakan ayıp etmışsın bu sanat eserıne valla efkar bastı tutman beni şimdi sen söyleyince düşündüm de hatamı anladım... ne kadar da ince düşünerek yazmış meğer bu sanat eserini ben de ne kadar makafaymışım üstelik binlerce hayranı olan bu sanat adamını nasıl eleştirebilirm... uğruna ölmeyi bile düşünen mantıklı insanlarımız varken vallahi ne diyeyim sedelina, gözlerimi açtığın için teşekkür ederim... eğer sen olmasaydın bu yüce adamın yüceliğinin farkına varamazdım... helal be sana ismail yk.. yürü kim tutar seni... pardon, bas gaza ismail bas gaza, diyecektim !!! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Hakan sana katılıyorum...zaten onlar mesaj vermek için yazılmıyor zanımca...iş olsun diye ama bak bende arada dinlerim,mesaj falan almak için değil;iş olsun diye arada dağıtıyor kafayı...hem düşün düşün nereye kadar! Bak şimdi iki hattımında pın kodunu yanlış girdim;hatlar gitti...telefonlara bakım onlar kapalı kapalı bana bakıyo(Sercan aha yine unuttum bak) yemeğe gitmeden önce bak sana daha ********* olan şarkı sözleri yazayım...sözler benden(yakında besteci de olurum) sakın beni aramayın, özellikler evdekiler... ben iyiyim...Diyarbakır sıcağındayım... Selamlar... Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 ama bak bende arada dinlerim,mesaj falan almak için değil;iş olsun diye arada dağıtıyor kafayı...hem düşün düşün nereye kadar! o zaman sana arada kafanı dağıtmak için rock ve/veya metal müzik tavsiye ederim.. öyle bir kafa dağıtır ki bir daha toparlayamazsın şaka bir yana ben sıkı bir rockçı ve/veya metalciyimdir.. ayırca rock müziğin felsefesinden, savaş karşıtlığından, eşitçiliğinden, barışçılığından çok etkileneceğini düşünüyorum... bu arada sanatoryum diye bir grupta bateristim.. henüz şarkı yapmadığımız birkaç dörtlük vardı. sen 'düşün nereye kadar'deyince aklıma geldi... şöyle : düşün düşün düşün nereye kadar geleceğini planlamaktan ......... yaşamını heba ettin sen millet gününü gün ederken ihaleleri götürürken sen eşitlikten yanayken hayatını boşa harcadın sen !!! not : .............. olan bölgede ne olduğunu unuttum ama iyi olmuştur yaw Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2008 yaranamadım cankan bu kadarınıda görmediğinize eminim lütfen sıkılmadan sonuna kadar okuyunuz sana sana ben kandım inan her yerine bağlandım aman çoktur günahım yavrum sen bana neler yaptın bile bile sen kandın bana tav oldun o cilveli anıma abartmadan yürü git yoluna lak lak ederim kızla konuşurum iki laf söylerim onla buluşurum birden bir fıstık çıktı karşıma sanki taş düştü sandım benim başıma ne yaptım ne ettim kız benle konuşmadı dediki güzelim senle yıldızım barışmadı hemen yukarı koştum tipime baktım karizmamda sorun varmış bunuda çaktım alacağım bu kızı ben kafaya taktım onun için hemen kendime yeni bir imaj yaptım ayy bu t****, yoksa beyenmiyorsun off aman çok sıkıyorsun off bu tavır ne, hala ötüyorsun böle söyleme yavrum beni bitiriyorsun şap öpeyim mi içimede çekeyim mi bal akıyor her yerinden of of diyeyeyim mi yaranamadım yavrum yaranamadım ne yaptıysa bana dayanamadım kaldırdım göbeği bak hoppa döktürürsem öğle bana bakma yapamam yapamam yapamam ne gece ne gündüz yatamam yavrum bende senin gibi olamam lan kıvırıyon muuuuuu bu kadar güzel kız bir arada bulunur mu atmosfer o biçim bu kadar olamaz babam bile gelse beni durduramaz harbi kıvırıyon lannnnnnnn şılik şılak olayın farkına vardım kılik kılak anladım ama geç kaldım tik tak onu hafızama aldım bir bar olduğum yerde dona kaldım hiphop değil rank rankyon çaldı tip top oynayanlar ortayı esir aldı hop hop döktüren biri vardı stop stop kaş göz çakarım anlamaz beni lak lak ederim dinlemez beni uğrunda oldum hem manyak hem deli off of offff hobba off off yaparım tınlamaz beni hhııımmmm yaparım anlamaz beni hırrrr diye yerim kız ben seni off of offff hobba Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 o zaman sana arada kafanı dağıtmak için rock ve/veya metal müzik tavsiye ederim..öyle bir kafa dağıtır ki bir daha toparlayamazsın şaka bir yana ben sıkı bir rockçı ve/veya metalciyimdir.. ayırca rock müziğin felsefesinden, savaş karşıtlığından, eşitçiliğinden, barışçılığından çok etkileneceğini düşünüyorum... bu arada sanatoryum diye bir grupta bateristim.. henüz şarkı yapmadığımız birkaç dörtlük vardı. sen 'düşün nereye kadar'deyince aklıma geldi... şöyle : düşün düşün düşün nereye kadar geleceğini planlamaktan ......... yaşamını heba ettin sen millet gününü gün ederken ihaleleri götürürken sen eşitlikten yanayken hayatını boşa harcadın sen !!! not : .............. olan bölgede ne olduğunu unuttum ama iyi olmuştur yaw Hakan sen güzel yazan bir arkadaş dışında bi sanatçımışsın da...ben de rocky dinlerim ama metali bilmem pek.senin için bi bakayım!Şarkı sözlerini satabilirim...dikkat Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Hakan sen güzel yazan bir arkadaş dışında bi sanatçımışsın da...ben de rocky dinlerim ama metali bilmem pek.senin için bi bakayım!Şarkı sözlerini satabilirim...dikkat 'sanatçı' kelimesi gurumu okşadı.. çok teşekkür ederim.. inşallah o mertebeye de ulaşırız.. metal müziğin çok çeşitleri var.. herkesin sadece örnek gösterdiği böğürme şeklinde yani brutal vokal olan death de var .. heavy metal de var.. nu metal de var.. gothic metal de.. trash metal de.. o metal de bu metal de.. ben sana metallica dan başlamanı tavsiye ederim.. en son ülkemize gelen... müthiş bir konser veren.. eğer ingilizcen iyiyse şarkı sözlerini de türkçeleştirebilirsin.. yoksa sana yardımcı olabilirm.. ancak metal müziğin önemli olan felsefesi.. bu da çoğu grubun şarkı sözlerine yansıyor.. savaş karşıtlığı, dünya vatandaşlığı, eşitlik düşüncesi, çevrecilik vs vs. mesela bir şarkı sözü payalaşayyım seninle.. ... ... Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 SAKIN BUNU KİMSE ****** ŞARKI SÖZÜ OLARAK YAZDIĞIMI SANMASIN, VURURUM VALLA !!! METALLICA - ONE I Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream this Terrible Silence Stops Me Now That the War Is Through with Me I'm Waking up I Can Not See That There Is Not Much Left of Me Nothing Is Real but Pain Now Hold My Breath as I Wish for Death Oh Please God,wake Me Back in the Womb its Much Too Real in Pumps Life That I must Feel but Can't Look Forward to Reveal Look to the Time When I'll Live Fed Through the Tube That Sticks in Me Just like a Wartime Novelty Tied to Machines That Make Me Be Cut this Life off from Me Hold My Breath as I Wish for Death Oh Please God,wake Me Now the World Is Gone I'm Just One Oh God,help Me Hold My Breath as I Wish for Death Oh Please God Help Me Darkness. . . Imprisoning Me All That I See Absolute Horror I Cannot Live I Cannot Die Trapped in Myself Body My Holding Cell Landmine. . . Has Taken My Sight Taken My Speech Taken My Hearing Taken My Arms Taken My Legs Taken My Soul Left Me with Life in **** Türkçesi Hiç bir şeyi anımasayamıyorum Bu gerçek mi yoksa düş mü bilemiyorum İçimde çok derinlerde haykırma ihtiyacı var Bu korkunç sessizlik durduruyor beni Şimdi savaşın benimle işi bittiğine göre Uyanıyorum, göremiyorum Pek bir şey kalmadığını benden geriye Hiçbir şey gerçek değil şimdi, acı dışında Nefesimi tutuyorum isterken ölmeyi Ah n'olur tanrım uyandır beni Ana rahmine geri döndüm fazlasıyla gerçek bu Hissetmek zorunda olduğum yaşam pompalanıyor içime Ama ileriye bakıp olacakları göremiyorum Yeniden yaşayacağım zamana bakamıyorum İçime sokulmuş borudan besleniyorum Tıpkı savaşa ait enteresan bir şey gibi Var olmamı sağlayan makinelere bağlanmış durumdayım Kesip alın bu yaşamı benden Nefesimi tutuyorum isterken ölmeyi Ah n'olur tanrım uyandır beni Şimdi dünya kayboldu ben tek'im Ah tanrım, yardım et bana nefesimi tutuyorum isterken ölmeyi Ah n'olur tanrım yardım et bana Karanlık hapsediyor beni Görebildiğim tek şey Mutlak dehşet Yaşayamıyorum Ölemiyorum Kısılı kaldım kendi içimde Bedenim beni tutsak eden hücre Mayın, görme yatimi aldı Konuşmamı İşitmemi Kollarımı Bacaklarımı Ruhumu Bana cehennemde bir yaşam bıraktı Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 'sanatçı' kelimesi gurumu okşadı..çok teşekkür ederim.. inşallah o mertebeye de ulaşırız.. metal müziğin çok çeşitleri var.. herkesin sadece örnek gösterdiği böğürme şeklinde yani brutal vokal olan death de var .. heavy metal de var.. nu metal de var.. gothic metal de.. trash metal de.. o metal de bu metal de.. ben sana metallica dan başlamanı tavsiye ederim.. en son ülkemize gelen... müthiş bir konser veren.. eğer ingilizcen iyiyse şarkı sözlerini de türkçeleştirebilirsin.. yoksa sana yardımcı olabilirm.. ancak metal müziğin önemli olan felsefesi.. bu da çoğu grubun şarkı sözlerine yansıyor.. savaş karşıtlığı, dünya vatandaşlığı, eşitlik düşüncesi, çevrecilik vs vs. mesela bir şarkı sözü payalaşayyım seninle.. ... ... işte savaşa karşı olan herşeyi severim...hemen tıklıyorum...bu arada kimse verdiğin şarkı sözlerine ********* demedi,emin ol!Vurmana gerek yok Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 işte savaşa karşı olan herşeyi severim...hemen tıklıyorum...bu arada kimse verdiğin şarkı sözlerine ********* demedi,emin ol!Vurmana gerek yok başlık ********* şarkı sözleri olduğundan bakarsın onu da öyle değerlendirmeye kalkan olur diye baştan uyarayım dedim Alıntı
Φ mimoza Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 yaranamadım cankan bu kadarınıda görmediğinize eminim lütfen sıkılmadan sonuna kadar okuyunuz sana sana ben kandım inan her yerine bağlandım aman çoktur günahım yavrum sen bana neler yaptın bile bile sen kandın bana tav oldun o cilveli anıma abartmadan yürü git yoluna lak lak ederim kızla konuşurum iki laf söylerim onla buluşurum birden bir fıstık çıktı karşıma sanki taş düştü sandım benim başıma ne yaptım ne ettim kız benle konuşmadı dediki güzelim senle yıldızım barışmadı hemen yukarı koştum tipime baktım karizmamda sorun varmış bunuda çaktım alacağım bu kızı ben kafaya taktım onun için hemen kendime yeni bir imaj yaptım ayy bu t****, yoksa beyenmiyorsun off aman çok sıkıyorsun off bu tavır ne, hala ötüyorsun böle söyleme yavrum beni bitiriyorsun şap öpeyim mi içimede çekeyim mi bal akıyor her yerinden of of diyeyeyim mi yaranamadım yavrum yaranamadım ne yaptıysa bana dayanamadım kaldırdım göbeği bak hoppa döktürürsem öğle bana bakma yapamam yapamam yapamam ne gece ne gündüz yatamam yavrum bende senin gibi olamam lan kıvırıyon muuuuuu bu kadar güzel kız bir arada bulunur mu atmosfer o biçim bu kadar olamaz babam bile gelse beni durduramaz harbi kıvırıyon lannnnnnnn şılik şılak olayın farkına vardım kılik kılak anladım ama geç kaldım tik tak onu hafızama aldım bir bar olduğum yerde dona kaldım hiphop değil rank rankyon çaldı tip top oynayanlar ortayı esir aldı hop hop döktüren biri vardı stop stop kaş göz çakarım anlamaz beni lak lak ederim dinlemez beni uğrunda oldum hem manyak hem deli off of offff hobba off off yaparım tınlamaz beni hhııımmmm yaparım anlamaz beni hırrrr diye yerim kız ben seni off of offff hobba Bu ne yahu okurken dayanamadım, dinlerken keserdim kendimi herhalde duymamış olmanın verdiği sevinci yaşadım birden Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 başlık ********* şarkı sözleri olduğundan bakarsın onu da öyle değerlendirmeye kalkan olur diye baştan uyarayım dedim İyi yaptın,belirtmeseydin ben sana sorardım bu da ne diye diğerlerine gelince,zaten Mimoza da dayanamamış o ********* şarkı sözlerine Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.