Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 BİLEN ARKADAŞ ALKIŞLANIYOR BU SORULARDA İP UCU VEREMEM ÇÜNKİ TEK KELİME DAHİ CEVAB OLUR ESRA SANA ÖZEL OLSUN, HAYDİ KOLAY GELSİN SORU : Bir mahkumun ölüm cezası kuraya bağlanmıştır. Kurayı hazırlayan vezir mahkumun azılı düşmanı olduğu için iki kağıda da ölüm yazacaktır. Onun böyle yapacağını mahkum da bilmektedir. Fakat sultanın yanında veziri itham edememektedir. Mahkum nasıl hareket etmeli ki ölümden kurtulsun? Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2005 bak yine ayni kapiya ciktik al bastan cok kurnaz sorular bunlar secenek ver a) c) diye diyecem vermeyecen biliyorum ben boyle uzun seneler dusunurum gibi sen secenek versen iyi olur....... Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 KOLAY GELSİN ESRA SORU : Ayşe hanım akraba günü yapmak için akrabalarını evine davet etmiş. Kocasının iki kız kardeşini, oğlunun halalarını, kaynanasını,görümcelerini,kayınpederinin karısını,üç kız kardeşini,kocasının baldızlarını,kızının teyzelerini,çağırmış. Kendisi hariç kaç çay bardağı gerekli ? a-14 çay bardağı b-10 çay bardağı c-8 çay bardağı d-6 çay bardağı e- hiç biri Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 eheuheueueueheuheuheeu (bu yukarıdaki güldüğümü hatta çok güldüğümü ifade ediyor...) sen mi buldun bu soruyu?çok güsel yahu... Alıntı
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 hmm.. hükümdara, bi kagidi siz bi kagidi ben acayim mi demistir? attim:) Alıntı
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 ALKIŞLAR ALKIŞLAR SANA SORU : KAP,BEM,SAP,YEM, ?, ? , ? 7838[/snapback] ugur ipucu vermseydin keske, 5 ten sonra internete giremiyorum o yüzden cevap veremedim... yine de cevap vereyim mi bu soruya? Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 NAZAN HANIM NE GÜZEL SİZİ GÜLDÜRDÜM AMA GERÇEKTEN BU SORUNUN MUCİDİ BENİM. TEŞEKKÜRLER KARTAL İLHAN TAHMİNİN YÜZDE YİRMİ YAKLAŞIK AMA CEVAP O DEĞİL. YENİ SORULAR MUCİTLİĞİ İLE MEŞKULÜM BİRAZ BENİ TEŞVİKLEYİN GÜZEL SORULAR BU SATIRLARA DÖKÜLSÜN.İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER Alıntı
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 hmm yaklastim hem de %20, nasil ölcüyosun bunu peki diger teorim gelio. adam der ki: -gelin bir degisiklik yapalim ve ölüm yazisi cikarsa beni serbest birakin, serbest yazisi cikarsa beni öldürün? %40 yaklastigimi hissediyorum Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 KARTALİLHAN HA GAYRET MAHKUM ÖYLE UZUN LAFLAMIYOR KRALIN HUZURUNDA VEZİR BİR NANE YİYEMEZ DİYE GÜŞÜNÜYOR VE KISA BİR ŞEY SÖYLEYİP HEMEN Bİ ŞEY YAPIYOR VE GERÇEKTEN DE KURTULUYOR Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 10 bence on tane cay bardagi dogrumu ? Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 CEVAP 10 DEĞİL Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 inasabirin on deyilse kac olsun ugurozaltin on tabi on olmasi lazim anneme bile sordum.....senin bu sorularin vaya tam sorular cok zor ya ondur kesin sen yanlis biliyorsundur.......... Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2005 vallahi buldum bunada yanlis dersen pc yi camdan atcam sende kac varc oluyor diye cevap vercen ugur buldum 6 tane kalibimi basarimmki 6 tane kesin adim gibi biliyorum esra nasil yaziliyorsa 6 bardak lazim Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 KOLAY GELSİN ESRA SORU : Ayşe hanım akraba günü yapmak için akrabalarını evine davet etmiş. Kocasının iki kız kardeşini, oğlunun halalarını, kaynanasını,görümcelerini,kayınpederinin karısını,üç kız kardeşini,kocasının baldızlarını,kızının teyzelerini,çağırmış. Kendisi hariç kaç çay bardağı gerekli ? a-14 çay bardağı b-10 çay bardağı c-8 çay bardağı d-6 çay bardağı e- hiç biri 7862[/snapback] C Sekiz Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 neden 6 neden 8 nedenini niye yazmadınız Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 hasap yaptim alti cikti taylan abide yapti onada sekiz cikti sen cevabi soylesen artik bardaklari hazirlasak Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 ESRA YI ALKIŞLIYORUZ BİLDİ ESRA HAYDİ BİR SOR DAHA : GÖKTE AY YOK, SOKAK LAMBALARI DA YANMIYOR, EVLERİNDE LAMBALARI SÖNÜK , BEKÇİ DE EL FENERİ DE YOK, ARAÇLARIN FARLARIDA SÖNÜK, KARŞIDAN GELEN ZENCİYİ NASIL TANIRSIN ? Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 cok kolay gozlerinin beyazindan yada dislerinden Alıntı
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 hic bi lamba yanmadigina göre, sanirim olayin gectigi vakit, gündüz:) direk derisinin renginden taniriz mi? Alıntı
Φ ugurozaltin Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 KARTAL İLHANA GİDİYOR BU SEFER DE TÜM ALKIŞLAR GELSİN SORULAR : LEYLA,ONUR İLE NİŞANLIDIR VE GEMİYLE SEYAHATE ÇIKARLAR.YOLDA GEMİ BATAR.SELİM VE LEYLA BİR ADAYA, ONUR İSE BAŞKA BİR ADAYA ÇIKARLAR. LEYLA NE KADAR UĞRAŞSADA KARŞI ADAYA YÜZEREK GİDEMEZ, ONURDA KÖPEK BALIKLARINDAN GELEMEZ. SELİM LEYLAYA DERKİ : <<GEÇEN BUNCA AY GÖNLÜM SANA ISINDI. ONURA DA GİDEMİYORSUN GEL BENİMLE EVLEN >> DEFALARCA GELEN BU TEKLİFİ HER DEFASINDA LEYLE REDDEDER. BİR GÜN BİR SANDALCI ÇIKAGELİR VE LEYLAYI KARŞIYA GEÇİREBİLECEĞİNİ SÖYLER.TAM YARI YOLDA İKEN SANDALCI KARŞIYA GEÇMENİN BİR BEDELİ OLDUĞUNU SÖYLER. LEYLA ÇARESİZ AŞKI İÇİN KABUL EDER......SONRA ONURUN YANINA ÇIKARLAR. ONUR MERAKLA SORAR :<<NEDEN YOLUN TAM ORTASINDA DURDUNUZ VE SANDALDA KAYBOLUVERDİNİZ ?>> LEYLA GERÇEĞİ ANLATIR.ONUR ÇILDIRIR VE LEYLAYI ADADAN KOVAR BU HİKAYEDEKİ KAHRAMANLARI EN SUÇLUDAN DAHA MASUMA DOĞRU SIRALAYIN Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2005 jetonum yeni düstü Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 78 demiyeceksiniz soruyorum. 10+ 8 kaç Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 simdi bu soruya ne desek dogru olur Alıntı
Φ chromakey Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2005 hmm yaklastim hem de %20, nasil ölcüyosun bunu peki diger teorim gelio. adam der ki: -gelin bir degisiklik yapalim ve ölüm yazisi cikarsa beni serbest birakin, serbest yazisi cikarsa beni öldürün? %40 yaklastigimi hissediyorum 7895[/snapback] krala diyor ki 2 sini de açın doğru cevap bu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.