Φ tekbuz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 LİMOS nerdemek bunun manasını aramızda kac kısı bılıyor cok merak ettım yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım lutfen her kez fıkrını yazssın Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 LİMOS nerdemek bunun manasını aramızda kac kısı bılıyor cok merak ettım yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım lutfen her kez fıkrını yazssın anlamını bilmiyorum ama dikkatimi çeken birşey oldu. ilk iletin ve ilk iletinde de soru soruyorsun. acaba bu soruyu sormak için mi üye oldun ?? Alıntı
Φ tekbuz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 anlamını bilmiyorum ama dikkatimi çeken birşey oldu.ilk iletin ve ilk iletinde de soru soruyorsun. acaba bu soruyu sormak için mi üye oldun ?? Evet boyle bır arastırmam var ve en guzel arastıra bılecegım yer olarak dusundum sorunsa hemen kapatalım kelıme ılgınc ve anlamıda ılgnc cunku ve kımse bılmez dedıler bende bılen vardır dıye dusunuyorum. bekleyıp gorelım dımı ama Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Evet boyle bır arastırmam var ve en guzel arastıra bılecegım yer olarak dusundum sorunsa hemen kapatalım kelıme ılgınc ve anlamıda ılgnc cunku ve kımse bılmez dedıler bende bılen vardır dıye dusunuyorum. bekleyıp gorelım dımı ama şimdi ben de merak ettim vallahi. peki neyle alakalı olup olmadığını biliyormusun, herhangi bir fikrin var mı, en azından bir ipucu. amma da meraklıymışım ben de Alıntı
Φ tekbuz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 şimdi ben de merak ettim vallahi.peki neyle alakalı olup olmadığını biliyormusun, herhangi bir fikrin var mı, en azından bir ipucu. amma da meraklıymışım ben de forumda neden bu baslıkta actım sanıyorsun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 benim bildigime gore Limos yunan mitolojisinde açlık tanrıçasıdır. Alıntı
Φ tekbuz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 benim bildigime gore Limos yunan mitolojisinde açlık tanrıçasıdır. evet tebrık ederım dogru bılıyorsunuz ama bu gun 20 kısıye sordum hıc bırı bılmıyor ve limizim olarak cevap verdıler Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 zor olmadi benim icin cunku nyx de bir yunan tanrisindan gelen isim Alıntı
Φ tekbuz Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 zor olmadi benim icin cunku nyx de bir yunan tanrisindan gelen isim peki o nedemek bende onu merak ettım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 nyx gecenin yada karanligin tanrisi yada kralicesi dir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.