Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Bak asin dün senden sonra hiç uyumadı...aldım kitabımı ve daldım bizim olan tüm güzel düşlere...net yok artık,sadece arada...sadece ben ve bana ait olan hayaller ve siz dostlarım...insanlar için dileyelim;yarın ki özel gün için dileyelim...alanlarda barış diye haykıralım...cansın,canansın... İşte bu..aynısını bende yapıyorum ...sende cansın......ama hiçbir tepkiyi 1 güne sıgdırmıyalım ..ki bunu senin adına yazmadım sen zaten mimlisin tüm insanlık adına olsun tüm güzelikler,özgürlükler............... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 ayy teşkür ederim ben yine boşunu iade edeyim bi de bunu veriyim Ayyyyy maneneneee yaaa ben bunun aynısını istiyorum Godzi nerden biliyorsun pandaları sefdigimi benim evde her odada 1 tane pandam var nerde uyursam onunla yatıyorum...ama bu çokkkk şiyinn.yaaa..... Bakk Godzi sana ne yaptırdım benim askeri botların birini götürdüm adam ona bakarak yaptı bunu sanıyorum bitirmen bayagı bir süreni alıcak ....................ama çok ayıp boş iade edilmes...bu çikolatayıda bilerek servis tabagıma koymadım ki seni zor duyumda bırakmıyım diye Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Çok az işim var, halledeyim hemen burdayımm bu arada bu zamana kadar yazmadım cunku yeni gordummm kusura bakma lutfen olur mu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 SEVGİLİ YAYAMAZ KAYIMCA'CIĞIM, Duydum ki (biraz geç duydum biliyorum özür dilerim) tam tamına 100 yaşına basmışsın, eee yaşlanmışsın sana artık bir yardımcı gerek Ne yapsak ne yapsak diye dusunurken aklıma senin için her işine koşacak bir peri kızı getirdim, ben hala aklımı bu peri masallarından alabilmiş değilim yaaaa, hala sanki periler varmış, olmalıymış gibi geliyor bana... Evet periler olmalı ve o perileri hakeden peri yurekli insanlarla birlikte dolaşmalı, onların yanından bir dakika dahi olsun ayrılmamalı... Artık senin bir perin var canım, bu zaman kadar kimse sana bir peri gondermediyse peri yureğinin farkına varamadıklarındandır ama bak ben farkettim Bu pasta senin, pastanın uzerindeki peri de senin... ismi de Yayamaz Peri... MUTLU YILLAR DİLİYORUM SANA PERİ'NLE BİRLİKTE...MUTLU, SAĞLIKLI, GUZEL, HOŞ ANILARLA DOLUP TAŞACAK BİR YIL VE YILLAR... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 İşte bu..aynısını bende yapıyorum ...sende cansın......ama hiçbir tepkiyi 1 güne sıgdırmıyalım ..ki bunu senin adına yazmadım sen zaten mimlisin tüm insanlık adına olsun tüm güzelikler,özgürlükler............... tek güne sığmayacak dostluğunla asırlara sığacak dilerlerinle...iyi ki varsın! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 SEVGİLİ YAYAMAZ KAYIMCA'CIĞIM,Duydum ki (biraz geç duydum biliyorum özür dilerim) tam tamına 100 yaşına basmışsın, eee yaşlanmışsın sana artık bir yardımcı gerek Ne yapsak ne yapsak diye dusunurken aklıma senin için her işine koşacak bir peri kızı getirdim, ben hala aklımı bu peri masallarından alabilmiş değilim yaaaa, hala sanki periler varmış, olmalıymış gibi geliyor bana... Evet periler olmalı ve o perileri hakeden peri yurekli insanlarla birlikte dolaşmalı, onların yanından bir dakika dahi olsun ayrılmamalı... Artık senin bir perin var canım, bu zaman kadar kimse sana bir peri gondermediyse peri yureğinin farkına varamadıklarındandır ama bak ben farkettim Bu pasta senin, pastanın uzerindeki peri de senin... ismi de Yayamaz Peri... MUTLU YILLAR DİLİYORUM SANA PERİ'NLE BİRLİKTE...MUTLU, SAĞLIKLI, GUZEL, HOŞ ANILARLA DOLUP TAŞACAK BİR YIL VE YILLAR... Sevgili Gloria ...Ne diyim sana ben çılgın sarı lale manyagça belki ama göslerim şır şıy oldu ...nekadar şirin bir yazı bu....benim hiç perim olmadı bu resmi masa üstü yaptım adıda senin dedigin gibi Yayamaz Peri oldu..ve buna benser bir bebek alıcam kendime isminide aynen koyucam tarih atıcam...çok özel bir hedye olucak benim için...Umarım güzel yürekleri görmek yakalamak bukadar zor olmasa gerek......Seni komacan öpüyorum Sevgili Gloria...bazen yaşamaktan haz alıyorum bu tür ifadeleri okudugmda...iyiki varsınız..... Bu senin.............................. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 tek güne sığmayacak dostluğunla asırlara sığacak dilerlerinle...iyi ki varsın! Telefon sepiklerimden biri canım Asimmm...bak sana ne getirdim lütfen iyi ol tamamı......komacan öpüldün..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.