Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Sevdiğimin gözlerime bakıp da göz bebeğimde ki yağmurun ne anlama geldiğini Omuzuna yaslanıp da dünyanın döndüğünü unutmayı Göğsüne başımı dayayıpta yürek atışının sesini duyamazsam Gözlerinin içine bakarak SENİ SEVİYORUM HEM DE ÇOOOKKK diyemezsem Kesin gözüm açık giderim... ...
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Madeine yemek ısamarlattıramazsam .. Azizilin düğününe gidemezsem.. Karçiçeğimin bir dizide oynadığını göremezsem ... Mineunun akşamları da foruma girdiğine tanık olamazsam.. Angelflowerin ağzından kötü bi laf çıktığını duyamazsam.. Golginin basketbol maçında eline veremezsem kesin gözüm açık gidecek .. armanım bee kötü laf sölemeye çalışıyom da ellerim yazmıyor nedek melek miyim ne
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Armanın gelirsin inşAllah! AMa önce şu basket işini halletsek daha yeni basketten gekldim zaten ölüom yorgunluktan
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Ya sende boy uzun gözüküo ama olsun boy sadece sana rib avanatjı verir! Teke tek maçları pek sevmem, ama takım oyunu dersen oooooooo süper olur
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Reaboundlara kalmaz işin merak etme ( her attığım gireceği için ) Şaka bir yana teke tek maçlar benide pek sarmaz ... Hani sen ben ve Golgi üçlü bir streetball yapabilseydik keşke ..
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl Ya ben 3 kişilik takım getirirm! sizde 1 kişi bulun 3e 3 yapalım!
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Tamam o zaman biz ; ben , Golgi ve Made in bir takımız.. Hiç şansınız yok..
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Ataturk'e dil uzatanlar, hortumcular, devlet mali yiyenler, fakir fukaranin hakkini calanlar, birbirini kaytaranlar, dini politik malzeme yapanlar, bosbogaz taraftarlar.... Gozum acik degil de, gozum arkada gidecegim!
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Tamam o zaman biz ; ben , Golgi ve Made in bir takımız.. Hiç şansınız yok.. olmaz siz güçlü oldunuz
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl ipek yolu güzergahını eğer hayatımda bir kere olsun izlemezsem... birde hasan sabbahın alamut kalesini görmezsem... gözüm açık gider....
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl Kendimi gelinlikle ve sevdiğim adamla evlenirken görmezsem gözlerim açık giderim kesinlikle benim de düşündüğüm buydu bu arada semerkantı mı okudun adranelin? bende merak ediorm
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl hangisini desem acaba......... çok var ama birini tam anlamıyla sevemezsem gözüm açık gider....
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl küçük bir köy evine yerleşip,kendi mahsülümü üretemez ve beklediğim misafirlerimle onları tüketemez isem;evet üzülürüm...
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl Yüklüce bir miktar para biriktirip kimsesiz çocuklara bir yuva açmak...
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 19 yıl Fener 100'üncü yılın da şampiyon olamazsa gözüm açık giderim
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl eyer öldüğümde arkamdan iyi, güzel şeyler bırakamamışsam gözüm açık gider
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.