Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 ya aslında çok kere çarpar bu kalp......ama her defasında bir öncekinden tedirgin çarpar.....aşk hep olur hayatımızda....sewgiye dönüşünce çarpmaz artık bu yürek kimseye... kapatır kapısını .......taki biri gelip zorla açana dek....... her ne kadar çarpmaya devam etsede sen anlamazsın..... Bu Kalp Seni Unuturmu Yillar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu Kader gibi istemeden bu kalp seni unutur mu Bir hasretlik yüzün vardi Içinde bir hüzün vardi söyleyecek sözüm vardi Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Anlami yok tüm sözlerin sensiz geçen gecelerin Yasanacak senelerin bu kalp seni unutur mu Bambaska bir halin vardi Farketmeden beni sardi benligimi benden aldi Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Bana aski veren sendin sonra alip giden sendin Yollarimiz ayri derdin bu kalp seni unutur mu Oysa düslerim baskaydi Birden bire yarim kaldi benligimi benden aldi Bu kalp seni unutur mu, bu kalp seni unutur mu Kalbim seni unutur mu Hergün aksam yastigimda üsüyorum yoklugunda Yasiyorum boslugunda bu kalp seni unutur mu Fikret Kizilok ne güzel demi bu kalp unutmuyor işte....ilk ve sonları unutmak zaman alıyor..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 bu yürek bir kere çarpar... birinde saçlar ağırır,birinde dizlerin bağı çözülür,birinde yemeden içmeden kesilir,birinde yağmurda sırılsıklam ıslanır,uykusuz geceler geçirir, sadece birinde... Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 sadece bir kez çarpar bu yürek...her çarptığında yüreğim,keşke ilkine benzese diyorum ama hiçbiri ona benzemedi!!!bu yürek birdaha hiç öyle çarpmadı ve sadece bir kez aşkı dolu dolu yaşadım...bu iki cümleyi yazarken bile ağlatabiliyor hala beni o yürek çarpıntısı...aşık olmak çok güzeldi... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 yaşadığım sürece çarpar bu yürek... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 defalarca yaşadığımız sürecede çarpar... Alıntı
Φ scanum Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 bak güzelim sadece bir kez çarpar o yürek bir kez sever titrer...sonrası hikaye en azından benim ki böyle. Alıntı
Φ on-eylul Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 evet soru gayet açık ve net aslında bana göre sadece bir kez çarpar bu deli yürek kısa da olsa anlatayayım eğer aradığın aşkı geç bulursan ki ergeç buluyorsun yada o seni buluyor sen uğraşmıyorsun ve inadına senide devirip gidiyor sanki hepimiz üzerinde kendini deniyor bir varlık olsaydı ona sorardım amacın ne kendini herseferinde kanıtlamak mı ne istiyorsan soyle ben razıyım diye ama malessf neyse kaç kez bulur bilmiyorum bu yurek aşkı ama hangisi ak diye sorarsan unutamadıkların aşktır oyle başı boş ken değil başka biri olduğunda onu hatirlıyorsan işte o gerçek aşktır acılar çekmen gerekmez bulduysan bırakma sende yenik düşme aşka 1 kez yakalarsan birdaha bırakma Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 bak güzelim sadece bir kez çarpar o yürek bir kez sever titrer...sonrası hikaye en azından benim ki böyle. dikkatini çekerim senin için demişsin benim için birçok defa bir çok defa atar. bırak da hikaye olup olmadına ben karar vereyim Alıntı
Φ art_history Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Kaç kere doğru insan olduğuna inandığın kişi karşına çıkarsa o kadar çarpabilir. Belki bir kez çarpar hayatının sonuna kadar bitmez.Bazen şartlar izin vermez bazen de beklentiler dolayısıyla insanlar değişir ve biter.O zaman doğru insanla karşılaşırsan yine çarpar bu böyle devam eder bitmeyecek bir beraberliğe kadar. Sevgiler.... Alıntı
Φ SOHO Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Soru gayet açık ... gerçek AŞK ı bulana kadar.....bir kere aşık olabilir gerçekten......... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 benim ilk kez lisedeydi o çarpışlar havalara uçmalar....sonrada 3 sene önceydi aynı heyecanı ve mutluluğu yakaldığım an.....bir dahada öyle çarpmadı ve galiba ilk ve son aşktan sonra anladığım kadarıyla çarpmayacakta benim kalbim... şair ne güzelde demiş... AŞK BİZE KÜSTÜ USTA AŞK BİZE KÜSTÜ........ Alıntı
Φ SOHO Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 benim ilk kez lisedeydi o çarpışlar havalara uçmalar....sonrada 3 sene önceydi aynı heyecanı ve mutluluğu yakaldığım an.....bir dahada öyle çarpmadı ve galiba ilk ve son aşktan sonra anladığım kadarıyla çarpmayacakta benim kalbim... şair ne güzelde demiş... AŞK BİZE KÜSTÜ USTA AŞK BİZE KÜSTÜ........ sabır etmeyi bilirsen....çarpar yüreğin en derinden...yüreğin bilir çarpacağı zamanı... benim yüreğim 12 yıl ara verdi şimdi çarpıyor.delicesine...yerinden çıkacak sanki... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Dünya döndükçe,Nefes aldıkça,Yaşamayı sevdikçe ve İnsanları sevdikçe Yürek her zaman atacaktır Ama gerçekte ne zaman çarpar biliyor musun? Onu rüyaların da bile görüyorsan,Hayalin de hala o varsa,karşına çıkan kişiler de biraz olsun ondan bir eser arıyorsan,Akan göz yaşına sebep oluyorsa,Nefesin kesilip Klabin sıkışıyorsa Adını her anışın da.... İşte o zaman sadece onun için çarpmıştır bu yürek...ve bir daha kolay kolay çarpamaz başkası için aynı şekil de... Çünkü şevkini kaybetmiş , boynu bükülmüştür.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Şimdi anlıyabiliyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 çooooooooookkkkk ona aşık olunca, onu sevdiğini anlayınca, onu görünce, sesini duyunca, onunla beraberken, ondan ayrılırken, eve gittiğinde, yemek yerken, onu düşünürken, telefonda bile konuşurken, mesaj yazarken, gece yatarken, seni seviyorum derken........ çooooooookkkkkk çarpar bu yürek seven insanın yüreği bu, kaç kez çarpar bilinmez ki... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 hiç durmaz ki aşk varsa eğer onu düşünmek bile hızlandırır kalp atışlarını Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.