Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Eymir orman kanunu ve yangınlarının ardındaki zihniyet!


filabi

Önerilen İletiler

EYMİR ORMANLARINDA FARELER CİRİT ATIYOR. :clover::clover:

 

 

 

 

Ankara Gölbaşı ODTÜ ye bağlı Eymir Gölü tepeleri tarla fareleri tarafından delik deşik edildiği belirlendi. Diğer taraftan Eymir ormanlarının içerisinde bazı ağaçların kökünden söküldüğü, birçoğunun da çürüdüğü gözlendi.

:angry::angry:

 

 

EYMİR DELİK DEŞİK..

 

EYMİR ORMANLARINDA BAZI AĞAÇLAR KESİLMİŞ, BAZILARI ÇÜRÜMÜŞ..DUDAMA BİLE YAPILMIYOR...PERSONEL YETERSİZ!!!

 

 

ORMAN KANUNU!!!

 

Ankara Gölbaşı ODTÜ ye bağlı Eymir Gölü tepeleri tarla fareleri tarafından delik deşik edildiği belirlendi. Diğer taraftan Eymir ormanlarının içerisinde bazı ağaçların kökünden söküldüğü, birçoğunun da çürüdüğü gözlendi.

 

ODTÜ ye bağlı Eymir Gölü Ormanları Başkentlilerin önemli sportif alanlarından birisini oluşturuyor. Yürümeye, koşmaya ve bisiklet sürmeye gelen Başkentliler artık Eymir de doğa yürüyüşleri de yapıyor. Yürüyüş yapan vatandaşlar, Ormanların bazı bölgelerinde köstebek, tarla faresi deliklerinin çok fazla olduğunu belirtti. Vatandaşlar, ormanda yılanların azlığı yada yok olduğunu ve bunun neticesinde tarla farelerinin hergeçen gün çogaldığını belirttiler. Hatta bazı vatandaşlar, geçen yıl ODTÜ lüler tarafından ormana 3 çuval yılan bırakıldığını öne sürdüler.

 

 

ODTÜ’nün kaçak yapıları için, “Gerekli düzenlemeleri yapmazsanız yıkarım.”uyarısı gönderen Ankara Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek’e ODTÜ’nün rektörü Prof. Dr. Ural Akbulut, orman kanunları gereğince yanıt vermişti: “Gücün yetiyorsa gel, yık.”

 

Orman kanunlarının esası olan, “Gücü gücü yetene helal olsun.” ilkesine sahip çıkan ODTÜ rektörü, böylelikle yönetim ve hukuk anlayışını ortaya koymuş oldu.

 

“Bekçi kulübelerimiz dahil bütün yapılarımız ruhsatsız.” sözlerini övünerek dile getiren rektör, “Gel ODTÜ’yü haritadan sil.” ifadeleriyle kanunsuzlukla böbürlenmeyi de bildi.

 

İşte böylesine bir ortamda “Neden bizim üniversitelerimizde bilim üretilmiyor?” sorusuna da artık gerek kalmamış oluyor.

 

Biz bu gidişle, Afrika’nın balta girmemiş ormanlarını andıran yönetim anlayışıyla, Avrupa birliği yerine olsa olsa Afrika birliğine filan dahil olabiliriz. Öyle bir birlik yoksa da ODTÜ rektörü kurar nasıl olsa.

 

Melih Gökçek’in tansiyon düşüren “Yetkim var ama kullanmayacağım.” cevabını da “Yemedi işte.” şeklinde yorumlama kapasitesine sahip ODTÜ rektörü ve onun destekleyicilerinin ne zaman medeniyet ve hukuk evrimi geçirip evcilleşeceğini merakla bekliyorum.

 

dipnot: burger king’in zırt pırt kesilen kablosuz ağ bağlantısı sağ olsun ama pahalı be ablacım. bi çay bile 1.75 lira yahu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.