Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Erotik dergi alan fişlenecek AKP Genel Başkan Yardımcısı Sözen’in tasarısı tartışma yaratacak. AKP Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen tarafından hazırlanan “Gençleri Koruma Kanun Tasarısı” po*nografik yayın alanların kimlik numarasını vermesini ve okullara ibadethane açılmasını öngörüyor AKP’nin, ilk taslağı hazırlanan “Gençleri Koruma Kanun Tasarısı”nda po*nografik yayın alanların imza ve TC kimlik numarası vermesi, bunların satıcı tarafından Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne yazılı olarak bildirilmesine ilişkin bir düzenleme de yer aldı. Taslakta ayrıca “Devlet, gençlerin sağlıklı ve dengeli gelişimleri için, her seviyedeki okulda, her dine mensup öğrenciler için ibadethane alanı kurmakla yükümlüdür” denildi. Almanya’daki yasaları inceleyerek Türkiye’ye uyarlayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, bir yıl çalışarak hazırladığı taslağı Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu’na gönderdi. Taslakta öne çıkan bazı düzenlemeler şöyle: DİSKOLAR 24.00’E KADAR Yasal velayet hakkı bulunan bir kişi ya da bir velinin eşlik etmesi haricinde, 18 yaşını doldurmamış çocuk ve gençler otellere, 16 yaşını doldurmamış çocuk ve gençler saat 22.00 - 05.00 arasında lokanta ve restoranlara giremeyecek. Kamuya açık diskolar, müzikholler, tavernalar ve saz evlerinde, yasal velayet hakkı bulunan bir kişi ya da veli eşlik etmeksizin 18 yaşını doldurmamış çocuk ve gençlerin bulunmasına izin verilmeyecek. Velisiyle gelen de en geç saat 24.00’e kadar kalabilecek. Yasağa uymayan işletmelerin sahip ve mesul müdürlerine, kusurun niteliğine göre bir yıla kadar hapis cezası uygulanacak. TEHLİKELİ ETKİNLİKLER Kamuya açık bir etkinlikte ya da ticari bir işletmede çocuk ve gençlerin bedensel, zihinsel ve ruhsal sağlıkları için bir tehlikenin söz konusu olması halinde, yetkili resmi makam, tehlike ortadan kaldırılıncaya kadar katılımı yasaklayabilecek. Yasağa uymayan işletmelerin sahip ve mesul müdürlerine, bir yıla kadar hapis cezası verilecek. Gerektiği takdirde gencin söz konusu yeri terk etmesine hükmedebilecek ya da ebeveynlerine teslim edebilecek. GAZETELERE CİNSEL YAYIN YASAĞI Çocukların ve gençlerin sağlıklı ruhsal ve fiziksel gelişimleri için, gazete ve dergilerin şiddet ve cinsellik içeren yayınlar yapmaları yasaklanacak. Yasağa uymayan yayın kuruluşlarına 6 aylık cirolarından az olmamak üzere para cezası uygulanacak ve mesul müdürleri hakkında bir yıla kadar hapis cezası verilecek. Yasağa uymamanın süreklilik arz ettiği hallerde, bu yayın kuruluşlarının yayın izinleri iptal edilir. *****(Po*nografik) BİLDİRİMİ Po*nografik yayın yapan dergilerin, kapalı kırmızı poşette, ağızları dikişli olarak satılmaları zorunlu olacak. Bayiler bunları satarken, tüketicinin TC kimlik numarası ve imzasını alacak, bu numaraları her ayın sonunu takip eden ilk hafta içinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne yazılı beyanla verecek. Po*nografik içerikli DVD, VCD, video gibi görüntü taşıyıcıların üretilmesi, ithalatı, ihracatı ve iç piyasada satılması izne bağlı olacak. Bu sektörde faaliyet gösteren işletmeler, satış yaptıkları noktaları ve bayi listelerini içeren noter onaylı özel bir defter tutacak. Po*nografik içerikli görüntü materyallerini satan işletmeler de, sattıkları materyallerin karşılığında tüketicinin TC kimlik numarası ve imzasını alacak, aynı şekilde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne yazılı olarak verecek. OKULLARA İBADET ALANI Devlet, gençlerin sağlıklı ve dengeli gelişimi için, her seviyedeki okulda, her dine mensup öğrenciler için ibadethane alanı kurmakla yükümlü olacak. Bu sorumluluk, özel okullar ve vakıf üniversitelerinde, işletme sahibi / mütevelli heyetlerine verilecek. İNTERNET KAFEYE 18 YAŞ SINIRI İnternet kafe ve internet bağlantı hizmeti veren her tür işletmeye 18 yaşından küçüklerin girmesi yasaklanacak. Yasağa uymayan işletmelerin sahip ve yöneticileri hakkında bir yıla kadar hapis cezası uygulanacak. (MİLLİYET) Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Erotik dergi alan fişlenecek Tıp bölümünde calisanlar bilir bunlarin ihtiyaclari arasindadir bu dergiler? gelen hastalarinin cesitli problemler dahilinde kullanilir? birde yeni yetisen genclik fişlenmekdense ya Mars a bakacak yada erkenden karaköye kosturacak... görülmüsmü böyle cagda böyle fasizim Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 ben şahsen sonuna kadar desteklerim akp nin cesareti falan yetmez gerçi ama insanları fuşiyattan, ayyaşlıkdan, uyuşturucu ve benzeri maddelerden koruyabilecek ve bunu delikanlı gibi açıktan yapacak kim olursa ben peşinden giderim ''evet arkadaş, ben karşıyım, yasakçıyım, bireyi ve toplumu babalar gibi korumak için 'faşistte' olurum'' diyecek adam... valla ne güzel üç beş kişinin şahsi çıkarı için milyonları tehlikeye atmak ihanettir aslında 'yasakçı' derlermiş boş vereceksin arkadaş, yasaksız dünya mı varmış? insanı yerine göre insanlıkdan çıkaran yasaklara kurban olurum ben beya Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 bir ara ingilterede bulvar olarak nitelenen gazetelerin poşet içinde satılması tartışılıyordu. bırakın por..no dergileri kadın tüccarı gazete kılıklı şeyleri bile adamlar poşete sokalıda satalım diyordu. gözünü sevdigim uygar dünyası.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 ben şahsen sonuna kadar desteklerimakp nin cesareti falan yetmez gerçi ama insanları fuşiyattan, ayyaşlıkdan, uyuşturucu ve benzeri maddelerden koruyabilecek ve bunu delikanlı gibi açıktan yapacak kim olursa ben peşinden giderim ''evet arkadaş, ben karşıyım, yasakçıyım, bireyi ve toplumu babalar gibi korumak için 'faşistte' olurum'' diyecek adam... valla ne güzel üç beş kişinin şahsi çıkarı için milyonları tehlikeye atmak ihanettir aslında 'yasakçı' derlermiş boş vereceksin arkadaş, yasaksız dünya mı varmış? insanı yerine göre insanlıkdan çıkaran yasaklara kurban olurum ben beya vakiti kapatin orda resimler isbasinda degil Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 bir ara ingilterede bulvar olarak nitelenen gazetelerin poşet içinde satılması tartışılıyordu.bırakın por..no dergileri kadın tüccarı gazete kılıklı şeyleri bile adamlar poşete sokalıda satalım diyordu. gözünü sevdigim uygar dünyası.. yapmayin ya biraz cok sallanmis.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Eğer bunlar yapılırsa ki neden yapılmasın...Bir engel yok. Anlaşılıyor ki yavaş yavaş ve tatlı tatlı değiştirmeye kararlılar diyeti (yanlış mı yazdım) Diskolar da hayat 24 ten sonra başlar benim bildiğim...Saçmalığa bak velisiyle gelen 24 e kadar kalabilecekmiş.Ben annemle diskoya gidicem annem örgü örecek 24 e kadar bende dans edicem sonra kalkıp gidicez ne güzelll 18 yaşından küççükler giremez de olsun bitsin ne kıvırıyorsun ki... Gazetelerin arka sayfasında alt kısımlarına uydurma haber yazılmış mayoları göremeyecekmiyiz oooffff ben mayolara bakıyordum sadece internet kafe olayı doğru bir şey ama.Girmesin 10 yaşında çocuklar çok bağırıyorlar ama Okullara her din için ibadet yeri yapılacak mı acaba?? olur inşallah.Ben de başbakan olurum inşallah...E o kadar yani... ve en önemlisi p*rnogrofik yayın bildirimi ???? Şimdi gençlik ve spor müdürlüğüyle sıkı bir bağım olacak anlaşılan Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 vakiti kapatin orda resimler isbasinda degil benim vakitle bir ilgim yok ror.noya, fuhşa, ayyaşlıga, uyuşturuculara,haplara vb. her türlü maddeye karşı olmak için vakitle bir ilgin olmasına gerek yok. ben karşıyım arkadaşım, bana neden karşı olmamam gerektigini anlatabilirsen dinlerim üç beş kişinin şahsi çıkarı için milyonları tehlikeye atmak ihanettir aslında demişdim nasıl sigara için bütün gelişmiş ülkelerde bir takım sınırlamalar getiriliyorsa, bundan daha beter maddelerde sınırlandırılmalı ve gerekli yerlerde yasaklanmalıdır. sigara yasakları nasıl toplumun geniş kesimlerini rahatsız etmiyorsa, diger yasaklarda rahatsız etmez. çok küçük bir azınlık dışında, bu azınlıgında niyetlerinin iyi oldugunu sanmıyorum.. samimi ama saf özgürlükçü ayaklarında olanlar istisnadır... Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Eğer bunlar yapılırsa ki neden yapılmasın...Bir engel yok. Anlaşılıyor ki yavaş yavaş ve tatlı tatlı değiştirmeye kararlılar diyeti (yanlış mı yazdım) ben şahsen taraftarım ama bunların çapı yetmez malesef.. por..noyu, alkolü, uyuşrucu, fuhşu savunmak gibi bir derdim yok.(bunların hepsi birbirine baglı bagımlılıklardır)(basamak basamak)(biri başlamadan digeri genelde başlamaz) anlatabiliyom mu? ki acabe medeni dünyanında bu anlamda bir özgürlük tanımı yok. varsa da alaşa edilmeli Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Anayasa mahkemesının neden AKP yı kapatmadıgı artık yavas yavas gün yüzüne cıkmıyormu.olsun tamam.ben desteklerım dıyenler,acaba bu gıdısın resmen dıkta oldgunun farkıdamıdırlar degılmıdırler,veya bırısı bana dıktanın ne oldgunu anlatması mümkünmü acaba,ınsanların ahlakını korumak po*rnodanmı gecıyormus,AB krıterlerınde budamı varmıs,ZINA yı suc olmaktan cıkarmak neyın nesıydı pekı,aynı ıktıdar zınayı suc olmaktan cıkaracak ama genclerı korumak ıcın bılmem nezı yasaklayacak,önce sokaklarda sevısen türbanlı kızlardan baslasalar sanırım daha ısabetlı olurdu. saygılarla Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 ben şahsen taraftarım ama bunların çapı yetmez malesef.. por..noyu, alkolü, uyuşrucu, fuhşu savunmak gibi bir derdim yok.(bunların hepsi birbirine baglı bagımlılıklardır)(basamak basamak)(biri başlamadan digeri genelde başlamaz) anlatabiliyom mu? ki acabe medeni dünyanında bu anlamda bir özgürlük tanımı yok. varsa da alaşa edilmeli bir sorun yok biz hayır yapmayın olmaz desek te değişmeyeceği için öyle olsun böyle olsun demeye gerek yok ben kendimi eğlendiriyorum. yasak tatlıdır derler ... bu klişe sözü yazmaya gerek yoktu ama yazdırdınız... yasaklandıkça daha bi tatlı olacak bazı şeyler.Zorlaştıkça inadına daha da üstüne gidilecek ..... herşey onların ellerinde isterse iran olsun burası hiç umrumda değil.... Alıntı
Φ adısaklıadam12 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 sigara yasakları kimsenin aklına dikta getirmiyor neden daha aşagıda olanın sınırlandırılması ele alınınca dikta olsun? bireyin ve toplumun saglıgını koruyan kimi uygulamalar emin olun büyük kesimler tarafından her zaman desteklenir buna emin olun.. üç beş kişinin şahsi çıkarı için milyonları tehlikeye atmak ihanettir ... saygıyla kalın Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 yasak tatlıdır derler ... yasaklandıkça daha bi tatlı olacak bazı şeyler.Zorlaştıkça inadına daha da üstüne gidilecek ..... bunlar klasik hikaye laflar, yanlış anlama ama önümüzde tarih diye bişi var ve geçmişdede insanlar yaşamış önemli olan gerekli metodları, gerektigi gibi kullanmak siz bakmayın kapitalist dünyanın size ögrettigi o yalan söze.. tabiki herşeyi sıfırlayamazsın ama gerekli felsefi alt yapı ile bir çok insan kendini bu sayede korumuş olur.. anlatabildim mi azda olsa? mesela modern dünyada herşeyi yapmak serbest degil.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 benim vakitle bir ilgim yokror.noya, fuhşa, ayyaşlıga, uyuşturuculara,haplara vb. her türlü maddeye karşı olmak için vakitle bir ilgin olmasına gerek yok. ben karşıyım arkadaşım, bana neden karşı olmamam gerektigini anlatabilirsen dinlerim üç beş kişinin şahsi çıkarı için milyonları tehlikeye atmak ihanettir aslında demişdim nasıl sigara için bütün gelişmiş ülkelerde bir takım sınırlamalar getiriliyorsa, bundan daha beter maddelerde sınırlandırılmalı ve gerekli yerlerde yasaklanmalıdır. sigara yasakları nasıl toplumun geniş kesimlerini rahatsız etmiyorsa, diger yasaklarda rahatsız etmez. çok küçük bir azınlık dışında, bu azınlıgında niyetlerinin iyi oldugunu sanmıyorum.. samimi ama saf özgürlükçü ayaklarında olanlar istisnadır... bütün dünya karsi bu dediklerine? söylermisin bana AKP döneminde toplam ne kadar ic piyasa icin uyusturucu yakalanmis? sadettin tantan dönemi haric hangi fuhus yuvasi basilmisda sonu gelmis mis... uyusturucuyla bu kadar ilgileniyorsan muhakak biliyorsundur Türkiyenin ortalama tükettigi uyusturucu ne kadar ve AKP döneminde ne kadari yakalanmis bir zahmet istatisdik e bak ne kadar artmis bu dönem ihtiyac??? hani bu dönem bayagi seyhlerimizde var mecliste eee onlarinda bitlenmesinde yani hangi ticaretten saglanmislardir bu bitlenmeyi? bir zahmet arastir... artik bunada onsaat sonra birseyler bulup cevap verirsin kahraman arkadasim halkimizi uyusturucudan kurtaracak... ama ginede unutma vakitden sonra mecliside basman lazim? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 bir sorun yok biz hayır yapmayın olmaz desek te değişmeyeceği için öyle olsun böyle olsun demeye gerek yok ben kendimi eğlendiriyorum. yasak tatlıdır derler ... bu klişe sözü yazmaya gerek yoktu ama yazdırdınız... yasaklandıkça daha bi tatlı olacak bazı şeyler.Zorlaştıkça inadına daha da üstüne gidilecek ..... herşey onların ellerinde isterse iran olsun burası hiç umrumda değil.... Godzilla ya katiliyorum. yasak tatlidir , ne kadar da yasaklanirsa yasaklansin isteyen zaten bir yol bulur...... Discolarda 18den kucuklerin gece 12den sonra girmemesi bence iyi ama zaten hangi aile cocuklarinla discoya gidiyorki ? por- no kapalimi satiliyor acik mi alan imza atsinmi atmasin mi beni ilgilendirmiyor internet yerlerini 16 dan buyukler icin yapabilir 18 olmasina gerek yok. Gazete ve Televisyon her zaman istedigini basimda verebilmeli bence yasaklanmadan... Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 bütün dünya karsi bu dediklerine? söylermisin bana AKP döneminde toplam ne kadar ic piyasa icin uyusturucu yakalanmis? sadettin tantan dönemi haric hangi lazim? benim dedigim nedir? akp nin ve ona muhalefet edenlerin bu işlere çapı ve felsefeleri yetmeyecekleri bana niye akp yi savunmuş gibi muamele çekiyorsun? bunu anlamış degilim sadettin tantan efsanesinide geç bi kalem.... bir cevapda yasakla olmaz masalını anlatanlara.; tabiki bir mücadele sadece yasaklamakla olmaz ama mücadelelerde yasaksız olmaz yasaklar çignenmek içinse cezalarda yasakları işleyenler için naber.. küresel sömürü düzenin haplarını fazla yutmuşlara... merak bir şeydir, görmek ise merak ettirir.. vs.vs Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Anayasa mahkemesının neden AKP yı kapatmadıgı artık yavas yavas gün yüzüne cıkmıyormu.olsun tamam.ben desteklerım dıyenler,acaba bu gıdısın resmen dıkta oldgunun farkıdamıdırlar degılmıdırler,veya bırısı bana dıktanın ne oldgunu anlatması mümkünmü acaba,ınsanların ahlakını korumak po*rnodanmı gecıyormus,AB krıterlerınde budamı varmıs,ZINA yı suc olmaktan cıkarmak neyın nesıydı pekı,aynı ıktıdar zınayı suc olmaktan cıkaracak ama genclerı korumak ıcın bılmem nezı yasaklayacak,önce sokaklarda sevısen türbanlı kızlardan baslasalar sanırım daha ısabetlı olurdu. saygılarla bu zihniyet yakinda tuvaletden cikan cocuklarin ellerinede kontrol eder Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 benim dedigim nedir?akp nin ve ona muhalefet edenlerin bu işlere çapı ve felsefeleri yetmeyecekleri bana niye akp yi savunmuş gibi muamele çekiyorsun? bunu anlamış degilim sadettin tantan efsanesinide geç bi kalem.... bir cevapda yasakla olmaz masalını anlatanlara.; tabiki bir mücadele sadece yasaklamakla olmaz ama mücadelelerde yasaksız olmaz yasaklar çignenmek içinse cezalarda yasakları işleyenler için naber.. küresel sömürü düzenin haplarını fazla yutmuşlara... merak bir şeydir, görmek ise merak ettirir.. vs.vs Arkadasim yazdiklarinla neyi anlatmak istedigin anlasilmiyor,, Afgan taliban uyusturucu filan milan onlar iyi anlar diyorsan onlarin felsefeleri yeter diyorsan buyur.. bizim felsefemizin temelinde yasakdan daha cok egitim var. Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Arkadasim yazdiklarinla neyi anlatmak istedigin anlasilmiyor,, Afgan taliban uyusturucu filan milan onlar iyi anlar diyorsan onlarin felsefeleri yeter diyorsan buyur.. afgan, taliban.. sıkışınca söyleyeceginiz bunlar en fazla.. ama araştırmak istersen afganistanda uyuşturucu nato dan sonra tavan yapmışdır.. Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 bu zihniyet yakinda tuvaletden cikan cocuklarin ellerinede kontrol eder biz tarihde böyle bir düzen kurmuşuz zaten Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 biz tarihde böyle bir düzen kurmuşuz zaten tamam arkadasim Allah yolunu acik etsin... Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 tamam arkadasim Allah yolunu acik etsin... amin arkadaşım sagol Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 kafaları asırlar öncesınde kalmıs olanlar,dıkkat edılırse hep kendı kafalarına göre yasaklarla ugrasırlar,ama Arapca kurs dedınmı kacakj olsun zararı zok yeterkı Arapca ögrensın cocuklarda melek olup ucsunlar derler. po*no ve benzerlerı Avrupada bıle gızlı satılır ve bır yas haddı vardır yasak dıye bır olay mevcut degıldır.Insanların beyınlerını gece güdüz hurafelerle doldurmak serbesttır,cünkü bu hurafeler onların ıslerıne yarar.ınsanları afyonlarlar bu hurafelerle,onlara yasak ıstemezler. Dıkta ınsanların özgürlüklerını ellerınden alan bır sıstemdır,baskı ve tehdıtle ınsanların attıgı her adım takıp edılır.Sıgara yasagı toplum saglıgını ılgılendırır,sıgara yasagını dıkta saymıyorlar demek cıddıyetten uzak sadece laf ola berı gele tarzı bır benzetmedır.po*no ve dıgerlerı toplum saglıgını ılgılendırmıyor,bunlar kısılerın özel ilgi alanlarıdır.greklı düzenlemeyı yapar,yasalarını cıkartırsın ve yasa dısı her olusumu kontrol eder cezasını verırsın.Bu baska bır seydır ama kalkıpta şu yasak bu yasak dıye baskı rejımlerını andıran yasalarla ugrasmazın.Dedıgım gıbı eger ahlaksızlıgı önlemek ıstıyorsa bır ıktıdar bunu baskıyla degıl gereklı denetım ve yasalarla önler.Sıgara ıcmek yasak degıldır sıgaranın toplu alanlarda kapalı yerlerde ıcılmesı yasaktır vede cok dogrudur bu yasak,eger sıgara ıcılmesı temelden yasaklanırsa buda dıkta kapsamına gırer. saygılarla Alıntı
Φ cumhuriyetçiçocuk Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 avrupada sigara ile bile mücadele ediliyorken yanılmayalım arkadaşlar her türlü zararlı maddeler ile mücadele edilebilir ve kesin edilmelidir. kraldan fazla krlcılardan çekti bu ülke ne çekdiyse dogru bizzati dogrudur, zatından dolayı dogrudur hem falan ya da filan yapmış veya yapmamış, son tahlilde pekde önemi yok dogru olandır dogru... kanmayalım ve kandırmayalım hele müslümansak, öte bir dünyaya inanıyorsak, hesap verecegimize inanıyorsak bu çok daha önemlidir. bu dünyaya, sadece bu dünayaya inanan insan sınırsız özgürlük ister... aman sakın, neyi savundugumuza dikkat edelim.. başkalarına olan kinimiz yüzünden adaletden sapmayalım.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 kafaları asırlar öncesınde kalmıs olanlar,dıkkat edılırse hep kendı kafalarına göre yasaklarla ugrasırlar,ama Arapca kurs dedınmı kacakj olsun zararı zok yeterkı Arapca ögrensın cocuklarda melek olup ucsunlar derler. po*no ve benzerlerı Avrupada bıle gızlı satılır ve bır yas haddı vardır yasak dıye bır olay mevcut degıldır.Insanların beyınlerını gece güdüz hurafelerle doldurmak serbesttır,cünkü bu hurafeler onların ıslerıne yarar.ınsanları afyonlarlar bu hurafelerle,onlara yasak ıstemezler. Dıkta ınsanların özgürlüklerını ellerınden alan bır sıstemdır,baskı ve tehdıtle ınsanların attıgı her adım takıp edılır.Sıgara yasagı toplum saglıgını ılgılendırır,sıgara yasagını dıkta saymıyorlar demek cıddıyetten uzak sadece laf ola berı gele tarzı bır benzetmedır.po*no ve dıgerlerı toplum saglıgını ılgılendırmıyor,bunlar kısılerın özel ilgi alanlarıdır.greklı düzenlemeyı yapar,yasalarını cıkartırsın ve yasa dısı her olusumu kontrol eder cezasını verırsın.Bu baska bır seydır ama kalkıpta şu yasak bu yasak dıye baskı rejımlerını andıran yasalarla ugrasmazın.Dedıgım gıbı eger ahlaksızlıgı önlemek ıstıyorsa bır ıktıdar bunu baskıyla degıl gereklı denetım ve yasalarla önler.Sıgara ıcmek yasak degıldır sıgaranın toplu alanlarda kapalı yerlerde ıcılmesı yasaktır vede cok dogrudur bu yasak,eger sıgara ıcılmesı temelden yasaklanırsa buda dıkta kapsamına gırer. saygılarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.