Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ya sen böyle sürekli yaşla ilgili ima yapıyosun ya bana. bir gün herşeyi yazıp açıklayacam içine düştüğüm beter durumu o olcek yani aaaaa emrecimm yoksa sen bizden biseyler mi sakliyon anlat dok icini sen bizee Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 az kaldı zaten neye emrecimm hadi solee ablanaaa Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 doğru insan diye bişi yokki bence eğer öle bişi olsaydı bi bulan olurdu heralde Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 ya dogruyu bulsak yakisikli olmak zorundamiii Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ya dogruyu bulsak yakisikli olmak zorundamiii Kriterlerim neydi yaa unuttum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ya dogruyu bulsak yakisikli olmak zorundamiii bu kesin çirkin birini buldu yakışıklı olmak zorunda mı dediğine göre madem çirkini sevecektin beni niye beğenmedin anlamam ki Kriterlerim neydi yaa unuttum sende de ancak kriter var. hiç icraat yok Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 meliskoo topic 16. sayfayı gördü sen hala bulamadınmı doğru insanı. bence artık doğruyu arama. insanı bul ve idare et ya şaka bi tarafa doğru insanı bulunca hepimizle paylaşırsın demi. merak ediyoruz valla... 16 Sayfa olmuşmu yahu Uzun zamandan beri uğramadıydım ama daha bulamamış anlaşılan Meliskoo doğru insan yokki..... nediye arıyonuz anlamadım. + 1 Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 16 Sayfa olmuşmu yahu Uzun zamandan beri uğramadıydım ama daha bulamamış anlaşılan Meliskoo + 1 hakkaten sen nerelerdesin elif. özlettin valla kendini. ece de hiç gelmiyo zaten hiç. sedalinayı da göremiyorum ne zamandır. nerde o eski muhabbetler. sobanın başında kestane kavurduğumuz günler. poratkal kabuğundan koltuk yaptığımız günler (yuh yani hayal gücüne bak ) ama hakkaten giden arkadaşlar ve sen arayı bu kadar uzatmayın ya Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Evt ya sedelinamız nerede ? doğru ınsanı bulan kaçıyor sanırım haberlerını beklıyorus cicim naptın tatıle mı cıktın bıze demeden bısı gel hadı beklıyorus Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 hakkaten sen nerelerdesin elif. özlettin valla kendini. ece de hiç gelmiyo zaten hiç. sedalinayı da göremiyorum ne zamandır. nerde o eski muhabbetler. sobanın başında kestane kavurduğumuz günler. poratkal kabuğundan koltuk yaptığımız günler (yuh yani hayal gücüne bak ) ama hakkaten giden arkadaşlar ve sen arayı bu kadar uzatmayın ya Ben buralardayım 3 sokak ilerde Ewet eski günler canlandı şimdi demi yanlız bütün kestaneleri senin yediğini unuttuk sanma Bu arada çok büyük itirazım var Meliskoo Ne demek bütün ikizler burcu bayanları gibi 30 uma kadar bekar kalacam Daha yeni fark ettim kan beynime sıçradı Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Bu arada çok büyük itirazım var Meliskoo Ne demek bütün ikizler burcu bayanları gibi 30 uma kadar bekar kalacam Daha yeni fark ettim kan beynime sıçradı bildiğin doğruları her zaman söyleme bence meliskoo. umutsuzluğa neden olabilir Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bildiğin doğruları her zaman söyleme bence meliskoo. umutsuzluğa neden olabilir gece yamurum olur mu hiç sen kaç yasındasın 28 mi bizim bu ikizler burcu kızları hiç kimseleri begenemiyoruz ya böle bir süre direniyoruz canım kötü değil seçiciyiz sadece. mükemmelliyetçiyiz. baksana adam iki içki içiyo aldatıyo yaşlı diye evlensemmi evlenmesemmi diye düşünüp duruyoruz tüm forumca saolasınız ama canlarım benim ya wla.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bildiğin doğruları her zaman söyleme bence meliskoo. umutsuzluğa neden olabilir Aklını bulandırma kısın gece yamurum olur mu hiç sen kaç yasındasın 28 mi bizim bu ikizler burcu kızları hiç kimseleri begenemiyoruz ya böle bir süre direniyoruz canım kötü değil seçiciyiz sadece. mükemmelliyetçiyiz. baksana adam iki içki içiyo aldatıyo yaşlı diye evlensemmi evlenmesemmi diye düşünüp duruyoruz tüm forumca saolasınız ama canlarım benim ya wla.. Yok 28 değil 28 e 4 kala Hiç kimseyi beğenmiyor demiyelimde ona Beğendiklerimizide elimizde tutamıyoruz diyebiliriz belki Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bulamıyosunuz işte. ikizler kızları bulamıyo. bulamıyoooooo Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bulamıyosunuz işte. ikizler kızları bulamıyo. bulamıyoooooo Hiii emreeeeeeeeeeeee :D tam dayaklıksın senn yaaaa bi elime geçirsemmmmmmmm Alıntı
Φ saliha Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Bir insanin karsisinda kendimi rahat his ediyorsam, anlattiklarimi samimiyetle dinliyorsa. o insan benim nazarimda dogrudur. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Bir insanin karsisinda kendimi rahat his ediyorsam, anlattiklarimi samimiyetle dinliyorsa. o insan benim nazarimda dogrudur. her lafını dinletebildiğin hayatının dogru ınsanı mıııııııı çok eksiiiiiiiiiiiiikkkk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 bulamıyosunuz işte. ikizler kızları bulamıyo. bulamıyoooooo Yahu ne bağırıyorsun Herkes duyacak şimdi her lafını dinletebildiğin hayatının dogru ınsanı mıııııııı çok eksiiiiiiiiiiiiikkkk Doğru olsaydı Meliskoodan kaçarmıydı hiç Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 kıss kankim önce bi ''ben geldim'' der insan hemen buraya atmışsın ilk iletiyi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 kıss kankim önce bi ''ben geldim'' der insan hemen buraya atmışsın ilk iletiyi Ne alaka kankim bari bu topic sağlam kalsın kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 tamam hade neyse burayı bare temis bırakalım :lol: Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 tamam hade neyse burayı bare temis bırakalım :lol: Şişşştt Kızlarr.. dogru insanı arıyoruz buradaa :D Gecem yagmurum hosgelmişen be abe bu arada Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Şişşştt Kızlarr.. dogru insanı arıyoruz buradaa Gecem yagmurum hosgelmişen be abe bu arada Hoşbulduk canım Sende hoşgeldin Evet doğru insanı arıyoruz...Ama sadece aramakla yetiniyoruz nedense Ben bi türlü bulamıyorumda Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 arkadaşlar.....ne arıyorsunuz siz.........insan mı.?doğrumu:? nerede onlar kaldımı ki ortalıkta....dediğiniz şahsiyette insan........gerçek düşünceleri ile yaşayan..... selam size ....merhaba *Gece Yağmuru*** Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.