Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Yaşanılan kötü tecrübeler maalesef bir kişiden de kaynaklansa tüm insanlara özgü oluyor..İnsanlara güveni kalmıyor kişinin...Bunu bende çok yaşadım..Ama ne olursa olsun bir yerde sıfırdan başlamak gerekiyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 bu konuda çok haklısın , öyle bi zaman ki kimsenin kimseye güveni yok... ama güvenilcek insanlarda kalmadı değil sedencim... inşallah karşına güvenini sarsmayacak adam gibi bir adam çıkar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 sağolun ikiniz de çok tatlısınız bana moral verdınız.bazen bu forum bana en yakın arkadaşımdan daha samımı davranıyor. sızlerı seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Bizde seni seviyoruz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 guvenden bahsettiniz yarami destiniz annem surekli bana kimseye guvenme yani guvencegin arkadasinla once uzun sure arkadaslik yap ne biliyim kiz arkadasiyla yatmasini kamereya cekip internette dagitanlar yada uuversiteden cikarken tecavuze ugrayan kiz annem ne zaman haberleri izlesek bunlari soluyo ve hayat bolee ve ben simdi biriyle cikiyomm aaa dogru size solemeyi unuttum ispanyoll cok seker ok romantik bana hergun siir yaziyoo sanirim biraz fazlaa anneme anlatinca icimi karartiyoo sorum ise guvenilir insan oldugunu nasil anliycaz bide ben acayip maymun istahliyim yaaaa annem basini bi gun derde sokcan diyoo acaba haklimi arkadaslarrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 guvenden bahsettiniz yarami destiniz annem surekli bana kimseye guvenme yani guvencegin arkadasinla once uzun sure arkadaslik yap ne biliyim kiz arkadasiyla yatmasini kamereya cekip internette dagitanlar yada uuversiteden cikarken tecavuze ugrayan kiz annem ne zaman haberleri izlesek bunlari soluyo ve hayat bolee ve ben simdi biriyle cikiyommaaa dogru size solemeyi unuttum ispanyoll cok seker ok romantik bana hergun siir yaziyoo sanirim biraz fazlaa anneme anlatinca icimi karartiyoo sorum ise guvenilir insan oldugunu nasil anliycaz bide ben acayip maymun istahliyim yaaaa annem basini bi gun derde sokcan diyoo acaba haklimi arkadaslarrr büyüyünce değişirsin ama herkese güvenem kanman kolay olabilir Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 William Sheakspare demişki; Korkuyorum... Yağmuru sevdiğini söylüyorsun; ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Güneşi sevdiğini söylüyorsun; ama güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun. Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun; ama rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum; çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!… doğru insan yağmurda şemsiyesini açmayan güneş çıkınca gölgeye kaçmayan rüzgar çıkınca penceresini örtmeyen olabilirmi??? bence olabilir Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 William Sheakspare demişki; Korkuyorum... Yağmuru sevdiğini söylüyorsun; ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Güneşi sevdiğini söylüyorsun; ama güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun. Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun; ama rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum; çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!… doğru insan yağmurda şemsiyesini açmayan güneş çıkınca gölgeye kaçmayan rüzgar çıkınca penceresini örtmeyen olabilirmi??? bence olabilir doğru,sevgi emektir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 doğru insan senden bişey gözetmeden yanında olandır............... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 guvenden bahsettiniz yarami destiniz annem surekli bana kimseye guvenme yani guvencegin arkadasinla once uzun sure arkadaslik yap ne biliyim kiz arkadasiyla yatmasini kamereya cekip internette dagitanlar yada uuversiteden cikarken tecavuze ugrayan kiz annem ne zaman haberleri izlesek bunlari soluyo ve hayat bolee ve ben simdi biriyle cikiyomm aaa dogru size solemeyi unuttum ispanyoll cok seker ok romantik bana hergun siir yaziyoo sanirim biraz fazlaa anneme anlatinca icimi karartiyoo sorum ise guvenilir insan oldugunu nasil anliycaz bide ben acayip maymun istahliyim yaaaa annem basini bi gun derde sokcan diyoo acaba haklimi arkadaslarrr hayal et annene sonuna kadar hak vermelisin, onlar ne diyorsa kesinlikle doğrudur ilk önce yanlış gelsede büyüklerimizin söyledikleri, sonra mutlaka doğru çıkıyor Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 dogru ne dese hep cikar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 o zaman neymiş büyüklerimizi dinlemek , söylediklerini uygulamak lazımmış Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 o zaman neymiş büyüklerimizi dinlemek , söylediklerini uygulamak lazımmış annemle is birligi yapiyon dimiii Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yoooo kendi annemden biliyorum o kadar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 of ben cok sıkıldım ya allaha ters gelmesın aılemle yasıyorum 25 yıldır bogazıma kadar geldı aılenın kucuk kızı olmaktan sevgılım yok benı seven yok sevdıgım yok eşim yok eş adayım yok dogru ınsanın kafasını öpeyım yok oyle bırı de tum ikizler burcu olan kızlar gıhbı 30 uma kadar evde oturup dogru ınsanı bekleyıp mukkemmel ınsan olmaya devam edecem galba bende nolcak 5 faktörden 4 ü eksık olsa nolcak tam bana göre olmasa nolcak sankı tam olanı bulunca ben de ona göre tam olabılcem sıteye yazınca da bıyere anlatınca da öf pöf düşününce aglayınca da hıcbırsekılde gecmıyor unıversıtede derslerım cok agırdı aglıyordum hoca görürmü hıssederde gecırırmı acaba dıyorum sonunda köpek gıbı calıstım kendım gectım sımdı aglamakla olmıycak calısmam lazım nasıl calısılır dogru koca bulmak ıcın yok böle bır calısma stili. yeter alahım töbe töbe dıger evlı kızların ne eksıgı var kı hemen evlenmısler ne fazlaları var kı kocalarına aitler. yetr wala yaa ! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bu kadar karamsar olma melişko hiç kimse dört dörtlük değildir, mutlaka eksikleri olacaktır karşına çıkan kişinin... hem sen de dört dörtlük değilsin, bende ve diğerleride... karşına çıkan kişinin ya işi çok iyidir huyu beş para etmez, ya huyu güzeldir ailesi işe yaramaz, ya işi yoktur karakteri çok sağlamdır .... bunu böyle devam ettirebiliriz... yani bütün bu güzel özellikleri bir kişide bulmak imkansız ailelerimiz bizleri en iyi yerlerde ve en iyi kişilerle evlendirmek ister tabiki ama bazen herşey para demek değil bence en önemlisi huzur ve anlaşabilmek... Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 bu kadar karamsar olma melişko hiç kimse dört dörtlük değildir, mutlaka eksikleri olacaktır karşına çıkan kişinin... hem sen de dört dörtlük değilsin, bende ve diğerleride... karşına çıkan kişinin ya işi çok iyidir huyu beş para etmez, ya huyu güzeldir ailesi işe yaramaz, ya işi yoktur karakteri çok sağlamdır .... bunu böyle devam ettirebiliriz... yani bütün bu güzel özellikleri bir kişide bulmak imkansız ailelerimiz bizleri en iyi yerlerde ve en iyi kişilerle evlendirmek ister tabiki ama bazen herşey para demek değil bence en önemlisi huzur ve anlaşabilmek... ağzına sağlık kanki çok güzel anlatmışsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 yufkam, yüreğim teşekkürler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 of ben cok sıkıldım yaallaha ters gelmesın aılemle yasıyorum 25 yıldır bogazıma kadar geldı aılenın kucuk kızı olmaktan sevgılım yok benı seven yok sevdıgım yok eşim yok eş adayım yok dogru ınsanın kafasını öpeyım yok oyle bırı de tum ikizler burcu olan kızlar gıhbı 30 uma kadar evde oturup dogru ınsanı bekleyıp mukkemmel ınsan olmaya devam edecem galba bende nolcak 5 faktörden 4 ü eksık olsa nolcak tam bana göre olmasa nolcak sankı tam olanı bulunca ben de ona göre tam olabılcem sıteye yazınca da bıyere anlatınca da öf pöf düşününce aglayınca da hıcbırsekılde gecmıyor unıversıtede derslerım cok agırdı aglıyordum hoca görürmü hıssederde gecırırmı acaba dıyorum sonunda köpek gıbı calıstım kendım gectım sımdı aglamakla olmıycak calısmam lazım nasıl calısılır dogru koca bulmak ıcın yok böle bır calısma stili. yeter alahım töbe töbe dıger evlı kızların ne eksıgı var kı hemen evlenmısler ne fazlaları var kı kocalarına aitler. yetr wala yaa ! biliyorumusun melısko,aynı şeylerı düşünüyoruz galiba Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 İnsanları asla tamamen tanıyamazsın ki, evlilikte şans işidir. Ama birini biraz olsun gerçek yüzünü görmek için, inceden damarına basarak tepkisine göre nasıl biri olduğunu çözebilirsin Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 kızlar bişi soracağım. siz her ilşkinize acaba bu adamla evlenir miyim diye mi başlıyorsunuz? evlenmek bu kadar önemli mi sizler için? neden onemli? cocuk için mi? bir kaç arkadasım var kadın veya erkek cinsiyet onemli değil evlilikleri mutluluk getirmedi. üstelik kendilerini dahada yıpratan bide coçuk faktörü ortaya cıktı bir ikisinde... tabi ki mutlu olanlarda var. ben sizden buyugum biras sanırım. yasım 32. NEDEN EVLİLİK BU KADAR ONEMLİ SİZLER İÇİN. mutluluk sadece evlilikte mi oluyor? ama bekarkende insan mutlu olabilir veya sağlıklı ilşkiler yaşayabilir. mühim olan siz hayattan ne kadar zevk almak istiyorsunuz ve bunun için cesaretiniz var mı? VAR MI? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 kızlar bişi soracağım. siz her ilşkinize acaba bu adamla evlenir miyim diye mi başlıyorsunuz? evlenmek bu kadar önemli mi sizler için? neden onemli? cocuk için mi? bir kaç arkadasım var kadın veya erkek cinsiyet onemli değil evlilikleri mutluluk getirmedi. üstelik kendilerini dahada yıpratan bide coçuk faktörü ortaya cıktı bir ikisinde... tabi ki mutlu olanlarda var. ben sizden buyugum biras sanırım. yasım 32. NEDEN EVLİLİK BU KADAR ONEMLİ SİZLER İÇİN. mutluluk sadece evlilikte mi oluyor? ama bekarkende insan mutlu olabilir veya sağlıklı ilşkiler yaşayabilir. mühim olan siz hayattan ne kadar zevk almak istiyorsunuz ve bunun için cesaretiniz var mı? VAR MI? ben hic ole dusunmedim aslada dusunmem benim icin cok genc Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ben hic ole dusunmedim aslada dusunmem benim icin cok genc yok alakası yok biz böyle yetiştirildik ilerde evlenicez hem öyle olmasa bile çevre faktörü var bi adamı alıp evine ben mutluyum deyip yaşayabilmek için çok zahmet gerekir dert tasa olacak o ayrı bıdı bıdıyı cekmek vs hıc ugasılmas emınım kı bunu soyleyen sen bile erkek olmana ragmen yakın bı zamanda evlilik diyceksindir. Ya da tek bı bayana baglı kalmaya korkundan öyle seyle uyduruyorsun bizi suclamaya cabalıyosun güçlü herseyı bosverelım konusmalakla olacak gıbı degıl baskalarını suclayalım bari en sık yapılan gibi. . neden hep o kızlar baslıgına yazayım bıraz.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 kızlar bişi soracağım. siz her ilşkinize acaba bu adamla evlenir miyim diye mi başlıyorsunuz? evlenmek bu kadar önemli mi sizler için? neden onemli? cocuk için mi? bir kaç arkadasım var kadın veya erkek cinsiyet onemli değil evlilikleri mutluluk getirmedi. üstelik kendilerini dahada yıpratan bide coçuk faktörü ortaya cıktı bir ikisinde... tabi ki mutlu olanlarda var. ben sizden buyugum biras sanırım. yasım 32. NEDEN EVLİLİK BU KADAR ONEMLİ SİZLER İÇİN. mutluluk sadece evlilikte mi oluyor? ama bekarkende insan mutlu olabilir veya sağlıklı ilşkiler yaşayabilir. mühim olan siz hayattan ne kadar zevk almak istiyorsunuz ve bunun için cesaretiniz var mı? VAR MI? kızlar her ilişkilerine başlarken tabiki evlilik hayalleri kurar ama ondan önce ''bu adam beni ne kadar mutlu eder, ben onu ne kadar mutlu ederim, nasıl anlaşırız ya da anlaşabilirmiyiz'' diye bakar ... evlenmek tabi ki önemli bir olay ve evlendikten sonrada çocuk mutlaka olacaktır ama çocuk için evlilik yapmak benim mantığıma yatmaz senin de dediğin gibi tabiki hepimizin çevresinde mutsuz evliliklerde var, mutsuz evlilikler olduğu gibi gayet mutlu mesut yaşamlarını, evliliklerini sürdürenlerde var... ama şunu söyleyebilirim, mutsuz olanlar kesinlikle azınlık bir grup... evlilik aşırı sabır ve anlayış isteyen bir kurum, doğru söylüyosun cesaretli olmak lazım... VE VAR Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 kızlar her ilişkilerine başlarken tabiki evlilik hayalleri kurar ama ondan önce ''bu adam beni ne kadar mutlu eder, ben onu ne kadar mutlu ederim, nasıl anlaşırız ya da anlaşabilirmiyiz'' diye bakar ... evlenmek tabi ki önemli bir olay ve evlendikten sonrada çocuk mutlaka olacaktır ama çocuk için evlilik yapmak benim mantığıma yatmaz senin de dediğin gibi tabiki hepimizin çevresinde mutsuz evliliklerde var, mutsuz evlilikler olduğu gibi gayet mutlu mesut yaşamlarını, evliliklerini sürdürenlerde var... ama şunu söyleyebilirim, mutsuz olanlar kesinlikle azınlık bir grup... evlilik aşırı sabır ve anlayış isteyen bir kurum, doğru söylüyosun cesaretli olmak lazım... VE VAR Ayyy canım mıneu afferim kıs! sitemizin kızlarına bayılıyorum yaa sizi çoook seviyorummm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.