Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 320
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hooopp hooppppp ben geldim ayrılın bakiim (türk polisi hemde komiser) :D

şaka yapıyorlar şaka :)

değil sen cumhuriyet başsavcısı gelse ayıramaz bizi :angry:

Gönderi tarihi:

Doğru insan...Her anınızda sizinle birlikteyse..

Doğru insan...Sizi gerçekten anlayabiliyor ve her durumda size güvenebiliyorsa..

Doğru insan...Ön yargılarını bir kenara atıp sizin söylemlerinizi dikkate alabiliyorsa...

Doğru insan...Sizin ona yaklaşımlarınızın % 1 ini de olsa gerçekleştirebiliyorsa...

Doğru insan...Anlamayıp dinlemeden sizi suçlamıyorsa..

Doğru insan...Yalnızlığınıza bile ortak olabiliyorsa...

Doğru insan...Sabretmesini biliyorsa...

Doğru insan...Karşındakin her anını anlayabiliyor ve onun her anında yanında olabilmeyi başarabiliyorsa...

Doğru insan...Bir hiç uğruna sizden vazgeçmiyorsa...

Doğru insan.... Umarım yüreğinizdeki doğru insanı bulur ve bir ömür boyu mutlu olursunuz...

:clover:

Gönderi tarihi:

Evet adı üstünde insan..Hatalar insanlara mahsustur tabiki de..Hata yapmayan insan yoktur..Hata yapa yapa birgün hata yapmamayıda öğrenir insan..Ama hatalarının ardına sığınmadan..Dürüstçe..

Doğru insanı araken önce kendimize sormamız gerekmez mi acaba ?

Ben karşımdaki için ne kadar doğru bir insanım diye..

Sanırım ben hiç olamadım..O yüzden böyle bir soru geldi aklıma :unsure::pinch:

Gönderi tarihi:

maalesef ki bu dünyadaki her hata ''beşer, bu yüzden şaşar'' gibi hoş görülü cümleyle açıklanamıyo. bazı hatalar var ki ne kadar ders alınsa da tamir edilmeyecek ve iki insanı bir daha biraraya getirmeyecek yaralar açıyo.bu yüzden insanların bazı hataları yapmadan önce kendi hayatından değil, başkasının hayatından tecrübe etmesi gerekiyo. tamir olmayacak bir hatayı yapmadan önce anlamamız ancak başka hayatların gözlemiyle mümkün...

Gönderi tarihi:

Evet adı üstünde insan..Hatalar insanlara mahsustur tabiki de..Hata yapmayan insan yoktur..Hata yapa yapa birgün hata yapmamayıda öğrenir insan..Ama hatalarının ardına sığınmadan..Dürüstçe..

Doğru insanı araken önce kendimize sormamız gerekmez mi acaba ?

Ben karşımdaki için ne kadar doğru bir insanım diye..

Sanırım ben hiç olamadım..O yüzden böyle bir soru geldi aklıma :unsure::pinch:

Hata yapan insan bunu karşına çıkıp dürüstçe söyleyebiliyorsa zaten o insan doğruyu bulmuş demektir..

Uyuşturucu bağımlılarının,alkol bağımlılarının veya psikolojik rahatsızlığı olan insanların öncelikle içinde bulundukları durumu kabul etmeleri ve bize öyle gelmeleri lazım der doktorlar..

Zaten hatalarının,yanlışlarının farkına varmışsa kişi, bunu kendine itiraf edebiliyorsa o kişi artık olgunluğa erişmiş demektir.Hayat bu değilmidir zaten..

Ama dediğin çok güzel yağmurum, ben karşımdaki için doğrumuyum acaba..Bazen insanlar karşılarındakine öyle yapışıyolarki, karşıdaki insan için doğrumuyum diye düşünmek bile istemiyolar..Benim istediğim kişi ya ben ne olursa olsun vazgeçmem deyip onun peşinde dolanıp duruyolar..

Aslında sorun ne biliyormusunuz, hepimiz kendimiz için doğru insanı arıyoruz, aslında bir taraftan bunu düşünürken kendimizinde o insan için doğru olup olmadığını düşünmek lazım gerçekten..

Kişiler ben değil biz olabiliyolarsa doğruyu bulmuşlardır bence...

Yağmurum beni bu yönden düşünmeye ittiğin için teşekkür ederim.. :hug:

Gönderi tarihi:

merhabalarannemin bir lafi var ben kirkyillik esimi taniyamamisim kaldiki sen taniyacaksin.kimse dortdortluk degildir yasadikca ha tamam hersey ok diyemezki insan.biri biter biri baslar.parayi bulur seni begenmez evi degisir arkadaslari degismez ha birdeb asla anne babasindan uzaklastirayim deme asla basaramazsin.kisacasi kimseyi degistirmeye ugrasma asla degistiremezsin olan sana ve cabalarina olur.cunku onlar daima haklididr islerine oyle geldigi icin cunku.en iyisi gidip yetimler yurdundan bir erkek almali ne ana var nede baba nede akrabalar.ikinizde calisir calisinca kazanilir para vs vs..ya ay tamam ay sinirlerim gerildi .kelin ilaci olsa kendine denermis once imdaaaattttttt

Gönderi tarihi:
merhabalarannemin bir lafi var ben kirkyillik esimi taniyamamisim kaldiki sen taniyacaksin.kimse dortdortluk degildir yasadikca ha tamam hersey ok diyemezki insan.biri biter biri baslar.parayi bulur seni begenmez evi degisir arkadaslari degismez ha birdeb asla anne babasindan uzaklastirayim deme asla basaramazsin.kisacasi kimseyi degistirmeye ugrasma asla degistiremezsin olan sana ve cabalarina olur.cunku onlar daima haklididr islerine oyle geldigi icin cunku.en iyisi gidip yetimler yurdundan bir erkek almali ne ana var nede baba nede akrabalar.ikinizde calisir calisinca kazanilir para vs vs..ya ay tamam ay sinirlerim gerildi .kelin ilaci olsa kendine denermis once imdaaaattttttt

haklısın doğru söze ne hacet.bu arada hoşgeldın.açık sözlüsün vesselam :D:clover:

Gönderi tarihi:

yine yanılmışım,doğru ınsanı buldum sanıyordum ama doğru değil herşeyi ile yamukmuş :(:)

Çok üzüldüm Sedelinacım :( İnsan bu sonuçta tanıyamıyorsunki.. Üzme kendini daha iyileri ve hayırlısı çıkar karşına inşallah :hug:

Yetimler yurdundan bir erkek mi almalı :unsure: Çok ilginç ve değişik bir tesbit ...Yaş sınırını da düşünmüşsündür umarım :D

Daş Kalpli deli sensin -_-:angry::lol:

Gönderi tarihi:

yine yanılmışım,doğru ınsanı buldum sanıyordum ama doğru değil herşeyi ile yamukmuş :(:)

Çok üzüldüm seden :( ama tecrübe olmuştur senin için, yaşadıklarından ders aldıysan aynı hatalara bir daha düşmezsin canım ;)

Gönderi tarihi:

Çok üzüldüm seden :( ama tecrübe olmuştur senin için, yaşadıklarından ders aldıysan aynı hatalara bir daha düşmezsin canım ;)

iyiler şansızmış anladım,ben açık sözlu ve dürüst oluyorum karşıma çıkanlar da dürüstlükten ahkam kesıyor ,ama 2 saatte turlu yalanı çıkıyor.off ya bıktım garii :(

Gönderi tarihi:

iyiler şansızmış anladım,ben açık sözlu ve dürüst oluyorum karşıma çıkanlar da dürüstlükten ahkam kesıyor ,ama 2 saatte turlu yalanı çıkıyor.off ya bıktım garii :(

İyilerin şansı ayakların altında kötülerin şansı alınlarında saklıymış derdi Rahmetli Babaannem -_-:(

Sen kendinden ödün verme Sedencim mutlaka hak ettiğin kişi çıkacaktır karşına ;)

Gönderi tarihi:

İyilerin şansı ayakların altında kötülerin şansı alınlarında saklıymış derdi Rahmetli Babaannem -_-:(

Sen kendinden ödün verme Sedencim mutlaka hak ettiğin kişi çıkacaktır karşına ;)

sağol canım,ama ınsanlara güvenım kalmadı :(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.