Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 evet,evet bu banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! beyendiysen sen sevindim canik. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2008 dınledıgım guzel bı sıır var su anda sozlerını kaale alma ama cok hosuma gıttı gercekten.sıırı 4 e bolecegım her bırınıze ayrı bır parca yazacam. sıradan olmasın ıstedım aynı ben gıbı aynı sen gıbı aynı askımız gıbı farklı olsun ıstedım sıradan olmasın ıstedım aynı ben gıbı aynı sen gıbı aynı askımız gıbıbuyuk olsun ıstedım sevdam gıbı o kadar buyuk kı kalbıme ıcıme odama sokaklara dunyaya sıgmasın ıstedım korkma oldu sevgılım o kadar buyudu kı hıc bı yere sıgdıramadım sevda yukledım bos kalplere.... yeterlı sana sıradakı yayamazda.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Angelim sen şimdi uyumaya başlamışsındır;sana iiii uykular!Güzel arkadaşıma...... DENİZ Ben deniz kenarındaki odamda, Pencereye hiç bakmadan Dışardan gecen kayıkların Karpuz yüklü olduğunu bilirim. Deniz, benim eskiden yaptığım gibi, Aynasını odamın tavanında Dolaştırıp beni kızdırmaktan Hoşlanır. Yosun kokusu Ve sahile çekilmiş dalyan direkleri Sahilde yasayan çocuklara Hiçbir şey hatırlatmaz. ORHAN VELİ KANIK Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 dınledıgım guzel bı sıır var su anda sozlerını kaale alma ama cok hosuma gıttı gercekten.sıırı 4 e bolecegım her bırınıze ayrı bır parca yazacam. sıradan olmasın ıstedım aynı ben gıbı aynı sen gıbı aynı askımız gıbı farklı olsun ıstedım sıradan olmasın ıstedım aynı ben gıbı aynı sen gıbı aynı askımız gıbıbuyuk olsun ıstedım sevdam gıbı o kadar buyuk kı kalbıme ıcıme odama sokaklara dunyaya sıgmasın ıstedım korkma oldu sevgılım o kadar buyudu kı hıc bı yere sıgdıramadım sevda yukledım bos kalplere.... yeterlı sana sıradakı yayamazda.. sercanim benim cok tesekkur ederim kimden bu siir ? guzelmis askla aramiz olmasada oyle dedim de hani gecen yazistimizda demistim ya yazmama karari .... bak gercekten oyle oldu galba sen bide bana ask siiri yerine soyle bida bana yazma arama siiri yollasana Angelim sen şimdi uyumaya başlamışsındır;sana iiii uykular!Güzel arkadaşıma...... DENİZ Ben deniz kenarındaki odamda, Pencereye hiç bakmadan Dışardan gecen kayıkların Karpuz yüklü olduğunu bilirim. Deniz, benim eskiden yaptığım gibi, Aynasını odamın tavanında Dolaştırıp beni kızdırmaktan Hoşlanır. Yosun kokusu Ve sahile çekilmiş dalyan direkleri Sahilde yasayan çocuklara Hiçbir şey hatırlatmaz. ORHAN VELİ KANIK denizi severim ama denize guvenmem de korkutur beni okyanuzlar Ama dogru oturup denizi seyretmek ve kokusunu hissetmek dusuncelerin icine bogulmak guzel birsey Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Seni korkutmaya devam ederdim ama şimdi bizim evde toplanacağız arkadaşlarla,yok ben evdeyim...onlar gelecek...pcde ayrılmalı ve tüm sinirlerimi onlardan çıkartmalıyım;memlekettekilere ayıp olmasın...10 dakkaya ben artık patlarım onlara...görüşmek üzere... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Selam hala bana komacan bir masa yemek hazırlıcak olan sevgili melek............................arkadaşlıgınla kal damamı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Selam hala bana komacan bir masa yemek hazırlıcak olan sevgili melek............................arkadaşlıgınla kal damamı Tesekkur ederim Yayamaz. Yine bizlerle beraber olman guzel. Yemegin hazir bekliyor seni Buffet ceklinde yaptim geceleri genelde geldin icin halen sicak durur diye Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 bu da benım hedıyem angel ıcıne sevgımı koydummm baska seylerde var Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 bu da benım hedıyem angel ıcıne sevgımı koydummm baska seylerde var ay canimmmmmm sevgin yeterde artar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Ya ben politikaya dalmışım,çok geç geldim affet ne olur beni bak şimdi bu şarkıyı dinliyom,yüksek sesle de eşlik ediyorum...ahanda sana ama sözleri muhteşem ha... sonra fakkettim ki; su akıyor, rüzgar esiyor yagmur yagıyor her şey yine ve aynı şekilde oluyor öyle bir yere geldimki sıcak ve soguk ask ve nefret savas ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi gitsem... ayrılık olur kalsam çöl gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenlerde özler ama anladımki özlemden hiç kimse ölmüyor ama ben ölüyorum nefes alıyorum önemsiyorum ve gitmek istiyorum anladımki haster yeni bir aşka kadar suruyor sevdiklerim ve beni sevenler bagışlayın su akıyor ve ben gidiyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Ya ben politikaya dalmışım,çok geç geldim affet ne olur beni bak şimdi bu şarkıyı dinliyom,yüksek sesle de eşlik ediyorum...ahanda sana ama sözleri muhteşem ha... sonra fakkettim ki; su akıyor, rüzgar esiyor yagmur yagıyor her şey yine ve aynı şekilde oluyor öyle bir yere geldimki sıcak ve soguk ask ve nefret savas ve barış üşümek ve sonra ısınmak gibi gitsem... ayrılık olur kalsam çöl gidersem bende hasret olur ve belki beni sevenlerde özler ama anladımki özlemden hiç kimse ölmüyor ama ben ölüyorum nefes alıyorum önemsiyorum ve gitmek istiyorum anladımki haster yeni bir aşka kadar suruyor sevdiklerim ve beni sevenler bagışlayın su akıyor ve ben gidiyorum Farketmez canim ... ben bir iki hafta galba burda olmucam gelince goruzuruz hepiniz kendinize iyi bakin yaramazlik etmeyin bensiz butun yemekleri de yemeyin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Farketmez canim ... ben bir iki hafta galba burda olmucam gelince goruzuruz hepiniz kendinize iyi bakin yaramazlik etmeyin bensiz butun yemekleri de yemeyin ya baya ne,ben hepsini bitireceğim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2008 Aslinda internet baglantisinla sorun olcagi icin giremem biliyordum ama bir iki haftaya birakmamislar ben uyurken gelmisler yapilmis yemekler sadece sana degil mavicim. Cadiyi gordun mu =)))) Cumartesi resmini cektim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Aslinda internet baglantisinla sorun olcagi icin giremem biliyordum ama bir iki haftaya birakmamislar ben uyurken gelmisler yapilmis yemekler sadece sana degil mavicim. Cadiyi gordun mu =)))) Cumartesi resmini cektim öle mi?msn de gördüğüm mü o cadı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Evet aynen o nasil ama ? Cumartesi de Polis resmini gorursun artik Polis oldum ben Polis he bak unutmadan msndeyken pasta ni yollayim sana Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Evet aynen o nasil ama ? Cumartesi de Polis resmini gorursun artik Polis oldum ben Polis he bak unutmadan msndeyken pasta ni yollayim sana Aldım msn güzeli bu aralar görünmez değil ayrıca kapalıyım...ama senin için arada açacağım...bu da sana Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 mavı bana yok muuu ınsan cagır deıl mı bensız mı yıyecektınız Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Aldım msn güzeli bu aralar görünmez değil ayrıca kapalıyım...ama senin için arada açacağım...bu da sana mmmm guzelmis Sana yolladim cileklimis ici benimkide cukulatali olsun mavı bana yok muuu ınsan cagır deıl mı bensız mı yıyecektınız Mavime sozum vardi o da sag olsun geri bir pasta yollamis ama ben paylasirim canim hadi getir kahveleri yiyelim icelim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 mmmm guzelmis Sana yolladim cileklimis ici benimkide cukulatali olsun Mavime sozum vardi o da sag olsun geri bir pasta yollamis ama ben paylasirim canim hadi getir kahveleri yiyelim icelim Canım Angelim o pastayı da kendim için yaptım;sadece sana bıraktım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Canım Angelim o pastayı da kendim için yaptım;sadece sana bıraktım bundan sonra sana yok pasta masta Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 apple pie için teşkürler... kendi adıma... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 apple pie için teşkürler... kendi adıma... birsey degil Bu aralar fazla ugramiyorsun... gerci bizlerde fazla girmeye vakit bulamiyoruz. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 bundan sonra sana yok pasta masta nassı ya vallahi seni döferim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 nassı ya vallahi seni döferim hapise atarim bak seni polis dovulmez kocaman FBI arkamda yani Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 hapise atarim bak seni polis dovulmez kocaman FBI arkamda yani yapma ya ben bir kamu görevlisiyim;arkamda devlet var ha kamu personelini tehditten yersin 10 ayı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.