Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
o zman daha nıye geleyım kı yav :D

pekı sana son bı sans vereyım :D

patates kızartması var mı pekı :D

Dun aksam ( sizin orda gece) gittik. Patates kizartmasi vardi bak :) 15 $ Menu ama icinde Burger vardi nerdeyse bebisin kafasi kadar buyuklugunde :lol: ve patates kizartmasi yaninada salata.

Ben yemedim ama sende gelmedin zaten :D Insan ucar gelir kac saat var ki aramizda. gece tek tek eve geldim ya ben unuttum sana soylemeyi dun aslinda tam bebegi kacira bilirdin. Aile dugundeydi bende evde yoktum bebis teyzesindeydi unutmusum sana demeyi :stuart:

Gönderi tarihi:

Var Git Ölüm

Ölüm ardıma düşüp de yorulma

Var git ölüm bir zaman da gene gel

Akıbet alırsın komazsın beni

Şöyle bir vakitler yiyip içerken

Yiyip içip yaylalarda gezerken

Gene mi geldin ben senden kaçarken

Var git ölüm bir zaman gene gel

Çıkıp boz kurtlayın ulaşamadım

Yalan dünya sana çıkışamadım

Eşimle dostumla buluşamadım

nyx der ki derdim pek beter

Bahçede bülbüller şakıyıp öter

Anayı atayı dün aldın yeter

Var git ölüm bir zaman gene gel

K.M.

Gönderi tarihi:

Sen öyle bir yazmışsınki benim profile insanın içinin burkulmamasının imkanı yok yani

Sizin oralarda bayram deyince benim aklıma şu resim geliyor

00261828vl1.jpg

Uzaktaki bir yakınımızsın sende, bizim bu forumun da bu katkısı var işte, ne kadar uzak olursa olsun yakınlaştırıyor.Hem de tahmin edemediğin kadar...

Hadi bir daha iyi bayramlar :D

Gönderi tarihi:
5000000004732247.gif

mutlu bayramlar :clover:

:clover: sagol cnm senin de Bayramini tekrar burdan kutlarim.

Sen öyle bir yazmışsınki benim profile insanın içinin burkulmamasının imkanı yok yani

Sizin oralarda bayram deyince benim aklıma şu resim geliyor

00261828vl1.jpg

Uzaktaki bir yakınımızsın sende, bizim bu forumun da bu katkısı var işte, ne kadar uzak olursa olsun yakınlaştırıyor.Hem de tahmin edemediğin kadar...

Hadi bir daha iyi bayramlar :D

Evet bu Forumun katkisi sonsuz. Zaten bu Forumun katkisiyla Turkcem bozulmuyor hatta daha iyi oldu desem dogru olur. Ailem le gorusunce vay be sen bu sozleri nerden biliyorsun diye sasiriyorlar :stuart:

nyxfallenangeltp4.jpg

Birce cok Tesekkur ederim. Ellerine saglik hepimiz icin tek tek yazdigin icin. Cok guzel ve cok sevindirdin beni :clover:

Gönderi tarihi:

Güzel bayramlar. Koyduğun şu sarışın adamı görünce aklıma Brad Pitt geldi. Bide İngilizce yazmışın ya yanına bişeyler, iyice pekişti. Bi kere sinemaya gittikti, filmi izlerken arkadaşım "ya bu adam aynen sana benziyo" dedi. "Yuh" dedim, benzettiği adama bak. Adamın yüzüne bakmaya kıyamazsın, bide bana bak. Gerçi ben bakmaya kıyarımda, kızlar kıyamaz. Yoksa ben niye kıyamayayım di mi? Neyse, sinemada bunu duyanlar olmuş sanırsam, çıkarken yüzüme tip tip bakanlar oluyodu acaba benziyo muyum gerçekten diye. Ya dedim benzesem benzesem bi yere kaş göz çizsen oraya benzerim, deli etmeyin adamı. Bi tanesi bakarken daldım zaten ağız burun. Gerisini hatırlamıyorum.

Gönderi tarihi:
Güzel bayramlar. Koyduğun şu sarışın adamı görünce aklıma Brad Pitt geldi. Bide İngilizce yazmışın ya yanına bişeyler, iyice pekişti. Bi kere sinemaya gittikti, filmi izlerken arkadaşım "ya bu adam aynen sana benziyo" dedi. "Yuh" dedim, benzettiği adama bak. Adamın yüzüne bakmaya kıyamazsın, bide bana bak. Gerçi ben bakmaya kıyarımda, kızlar kıyamaz. Yoksa ben niye kıyamayayım di mi? Neyse, sinemada bunu duyanlar olmuş sanırsam, çıkarken yüzüme tip tip bakanlar oluyodu acaba benziyo muyum gerçekten diye. Ya dedim benzesem benzesem bi yere kaş göz çizsen oraya benzerim, deli etmeyin adamı. Bi tanesi bakarken daldım zaten ağız burun. Gerisini hatırlamıyorum.

:) Senin de Bayramin mubarek olsun.

Gönderi tarihi:
ya sen börtü böceği bıraktın...korkuya geçtin -_- yaf severim canım nedir ki :sweatingbullets:

Korkunc fimle bakcam ya simdi senin yerinede bakmak icin :D hadi canim ben kacayim isiklari filan kapatayim ki heyacanli olsun ;)

Sana iyi geler dilerim.

Yarin Charity gitcem Amerikan ailesinle. Cocuklara yardim etcez ouyun filan oynucaz ve boyucaz, kekleri suslucez giris Parasi vercez ve onlar da hasta kucuklerimize yardim etcekler :)

Ama ordan sonra gelirsem ve sende burda olursan mutlaka gorusuruz ve insallah Sercan da gelir bu sefer.

Optum iyi geceler

Gönderi tarihi:

ZOR

Zor bir daha bahara güvenmek,

Zor artık içtenlikle gülümsemek,

Güzel düşler görmek..

Zor inan zor...

Zor bir daha heyecanlanmak,

Zor artık sana inanmak,

Güzel sözler haykırmak...

Zor gerçekten zor...

Zor zor kabul ettim artık

Yüreğim parça parça,

Dağılmış her bir yana!

Zor keşkelere dur demek...

Zor demek de ne zormuş meğer!

Yürüdüğün yollarda yürümek,

Bir daha bir daha düşlemek..

Zor çok zor artık geri dönmek!

F.Rumeysa Yüksel

Bunda benden olsun:

hosgeldin guvensizlik hoscakal yalanci Yuzler...

guvendim tanimadim halde dostlumu verdim

oysa sen sadece oyunoynadin gittin!

Halen cikiyorsun karsima hic birsey olmamis gibi guluyorsun

oysa sen guvenimi yok ettin.

Guvenmekle hata yaptim anladim artik guven yok yalan yuzlere

Artik tek ben varim gulen o yalan sozlere.......

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.