Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 gel aksama gitcem zaten senin karnin acikmisti ismarlarim yemek ama Manti yok diyim simdiden. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 o zman daha nıye geleyım kı yav pekı sana son bı sans vereyım patates kızartması var mı pekı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 o zman daha nıye geleyım kı yav pekı sana son bı sans vereyım patates kızartması var mı pekı Dun aksam ( sizin orda gece) gittik. Patates kizartmasi vardi bak 15 $ Menu ama icinde Burger vardi nerdeyse bebisin kafasi kadar buyuklugunde ve patates kizartmasi yaninada salata. Ben yemedim ama sende gelmedin zaten Insan ucar gelir kac saat var ki aramizda. gece tek tek eve geldim ya ben unuttum sana soylemeyi dun aslinda tam bebegi kacira bilirdin. Aile dugundeydi bende evde yoktum bebis teyzesindeydi unutmusum sana demeyi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Sekreterim nerdesin sen ? Arastirma yaptircan gel buraya!!!!!!!! Gelirken kahve getir ve kurabiye okmi sana birseyler anlatcam ben Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Var Git Ölüm Ölüm ardıma düşüp de yorulma Var git ölüm bir zaman da gene gel Akıbet alırsın komazsın beni Var git ölüm bir zaman da gene gel Şöyle bir vakitler yiyip içerken Yiyip içip yaylalarda gezerken Gene mi geldin ben senden kaçarken Var git ölüm bir zaman gene gel Çıkıp boz kurtlayın ulaşamadım Yalan dünya sana çıkışamadım Eşimle dostumla buluşamadım Var git ölüm bir zaman da gene gel nyx der ki derdim pek beter Bahçede bülbüller şakıyıp öter Anayı atayı dün aldın yeter Var git ölüm bir zaman gene gel K.M. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Angelime de kocaman sevgilerle...bayram öncesi yazılan son iletilerle iyi bayramlar... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Angelime de kocaman sevgilerle...bayram öncesi yazılan son iletilerle iyi bayramlar... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Burdan da butun Forumdaki kisilerin Bayramini simdiden Kutlarim. Hepinizin Bayrami Kutlu olsun! Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Sen öyle bir yazmışsınki benim profile insanın içinin burkulmamasının imkanı yok yani Sizin oralarda bayram deyince benim aklıma şu resim geliyor Uzaktaki bir yakınımızsın sende, bizim bu forumun da bu katkısı var işte, ne kadar uzak olursa olsun yakınlaştırıyor.Hem de tahmin edemediğin kadar... Hadi bir daha iyi bayramlar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 mutlu bayramlar sagol cnm senin de Bayramini tekrar burdan kutlarim. Sen öyle bir yazmışsınki benim profile insanın içinin burkulmamasının imkanı yok yani Sizin oralarda bayram deyince benim aklıma şu resim geliyor Uzaktaki bir yakınımızsın sende, bizim bu forumun da bu katkısı var işte, ne kadar uzak olursa olsun yakınlaştırıyor.Hem de tahmin edemediğin kadar... Hadi bir daha iyi bayramlar Evet bu Forumun katkisi sonsuz. Zaten bu Forumun katkisiyla Turkcem bozulmuyor hatta daha iyi oldu desem dogru olur. Ailem le gorusunce vay be sen bu sozleri nerden biliyorsun diye sasiriyorlar Birce cok Tesekkur ederim. Ellerine saglik hepimiz icin tek tek yazdigin icin. Cok guzel ve cok sevindirdin beni Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 PIGGI this is for you : Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Güzel bayramlar. Koyduğun şu sarışın adamı görünce aklıma Brad Pitt geldi. Bide İngilizce yazmışın ya yanına bişeyler, iyice pekişti. Bi kere sinemaya gittikti, filmi izlerken arkadaşım "ya bu adam aynen sana benziyo" dedi. "Yuh" dedim, benzettiği adama bak. Adamın yüzüne bakmaya kıyamazsın, bide bana bak. Gerçi ben bakmaya kıyarımda, kızlar kıyamaz. Yoksa ben niye kıyamayayım di mi? Neyse, sinemada bunu duyanlar olmuş sanırsam, çıkarken yüzüme tip tip bakanlar oluyodu acaba benziyo muyum gerçekten diye. Ya dedim benzesem benzesem bi yere kaş göz çizsen oraya benzerim, deli etmeyin adamı. Bi tanesi bakarken daldım zaten ağız burun. Gerisini hatırlamıyorum. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Güzel bayramlar. Koyduğun şu sarışın adamı görünce aklıma Brad Pitt geldi. Bide İngilizce yazmışın ya yanına bişeyler, iyice pekişti. Bi kere sinemaya gittikti, filmi izlerken arkadaşım "ya bu adam aynen sana benziyo" dedi. "Yuh" dedim, benzettiği adama bak. Adamın yüzüne bakmaya kıyamazsın, bide bana bak. Gerçi ben bakmaya kıyarımda, kızlar kıyamaz. Yoksa ben niye kıyamayayım di mi? Neyse, sinemada bunu duyanlar olmuş sanırsam, çıkarken yüzüme tip tip bakanlar oluyodu acaba benziyo muyum gerçekten diye. Ya dedim benzesem benzesem bi yere kaş göz çizsen oraya benzerim, deli etmeyin adamı. Bi tanesi bakarken daldım zaten ağız burun. Gerisini hatırlamıyorum. Senin de Bayramin mubarek olsun. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Turist Ömer arkadaş baya tatlı bir muhabbetle bayramını kutlamış,eee bana da Angelime gül sunmak düşer! Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 tesekkur ederim efendim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 tesekkur ederim efendim efendisini yesinler bu güzel dostumun....yaf Angelim çok resmisin yuk hanım hanımcık Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Bugun hanimcilim tuttu dermisim Kiz sen ne uyumuyorsun bu saat te ? Bende saat aksam 8 diye burdayim bakayim filmim basladimi basladiysa cikcam ama bir turlu baslamiyor.... sen ne yapiyorsun ? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 ben mi şey ya uyku tutmuyor ne yapayım...ama artık zorla da olsa uyumalıyım benim yerime de izle hanımcık Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 izlerim oynarsa bekliyorum halen... Korkunc filim mis severmisin ? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 ya sen börtü böceği bıraktın...korkuya geçtin yaf severim canım nedir ki Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 ya sen börtü böceği bıraktın...korkuya geçtin yaf severim canım nedir ki Korkunc fimle bakcam ya simdi senin yerinede bakmak icin hadi canim ben kacayim isiklari filan kapatayim ki heyacanli olsun Sana iyi geler dilerim. Yarin Charity gitcem Amerikan ailesinle. Cocuklara yardim etcez ouyun filan oynucaz ve boyucaz, kekleri suslucez giris Parasi vercez ve onlar da hasta kucuklerimize yardim etcekler Ama ordan sonra gelirsem ve sende burda olursan mutlaka gorusuruz ve insallah Sercan da gelir bu sefer. Optum iyi geceler Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 ZOR Zor bir daha bahara güvenmek, Zor artık içtenlikle gülümsemek, Güzel düşler görmek.. Zor inan zor... Zor bir daha heyecanlanmak, Zor artık sana inanmak, Güzel sözler haykırmak... Zor gerçekten zor... Zor zor kabul ettim artık Yüreğim parça parça, Dağılmış her bir yana! Zor keşkelere dur demek... Zor demek de ne zormuş meğer! Yürüdüğün yollarda yürümek, Bir daha bir daha düşlemek.. Zor çok zor artık geri dönmek! F.Rumeysa Yüksel Bunda benden olsun: hosgeldin guvensizlik hoscakal yalanci Yuzler... guvendim tanimadim halde dostlumu verdim oysa sen sadece oyunoynadin gittin! Halen cikiyorsun karsima hic birsey olmamis gibi guluyorsun oysa sen guvenimi yok ettin. Guvenmekle hata yaptim anladim artik guven yok yalan yuzlere Artik tek ben varim gulen o yalan sozlere....... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Bugun bizimkilere Brownies yaptim geri kalani sizlere yollayim affiyetle yiyin icecekler de sizden olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.