Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

halen hastamisin sen? Bende ayni ama ABD ye geldim nettin onunde geciyor calisma gunlerim :D Ama bebek gubde ikikere uyuyor benimde yapcam isim olmuyor :)

• Cevaplar 373
  • Görüntü 42b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• ya varya döfecem durun siz. ne angelin nede senin yaptığın mantıyı yerim.Ben yasamak istiyprum :D

• nyx-fallen angel
    nyx-fallen angel

yardim etcektimde sonra isim cikti nasil herseyi toplaya bildinmi ?     pisst Pizza yokmu halen

• Ya halen daha pizza istiyon ya yüzsüz kız ne olacak :D   Kaybetmeseydin alacaktım ohh canıma değsin

Gönderi tarihi:
halen hastamisin sen? Bende ayni ama ABD ye geldim nettin onunde geciyor calisma gunlerim :D Ama bebek gubde ikikere uyuyor benimde yapcam isim olmuyor :)

sende mi :( ben yarına kadar iyileşmeliyim :D canım bu bebek kim oluyo?Merak ettim :sweatingbullets: Sercan daha işten çıkmadı zanımca -_-

Gönderi tarihi:

Ben burda Au pair olarak amerikan ailenin yaninda kaliyorum.

Yani geldimde 2 aylik bebeye bakiyordum oldu simdi bir :D ve ailede benim okulumu oduyor ;) Seneye kadar burdayim seneden sonra doncem yine ailemin yaninsa galba oda belli degil aslinda.

Sercan'i gormedim zaten bugun hic gelirse guzel olur onla zaten dedi kodu yapcaktim (sizlerden degil ama :lol: )

Ben kucugu yatirayim hemen yine uyku zamani.....

bende tam senin defteri okuyordum geldini gormedim :)

Gönderi tarihi:
Ben burda Au pair olarak amerikan ailenin yaninda kaliyorum.

Yani geldimde 2 aylik bebeye bakiyordum oldu simdi bir :D ve ailede benim okulumu oduyor ;) Seneye kadar burdayim seneden sonra doncem yine ailemin yaninsa galba oda belli degil aslinda.

Sercan'i gormedim zaten bugun hic gelirse guzel olur onla zaten dedi kodu yapcaktim (sizlerden degil ama :lol: )

Ben kucugu yatirayim hemen yine uyku zamani.....

bende tam senin defteri okuyordum geldini gormedim :)

Angel beni de alsana oraya :D hangi bölüm diyeceğim ama deşifre olmak istemiyorsan ÖM den at ;) Sercan msn de yok,oooo şimdi gelir ;)

Gönderi tarihi:
Angel beni de alsana oraya :D hangi bölüm diyeceğim ama deşifre olmak istemiyorsan ÖM den at ;) Sercan msn de yok,oooo şimdi gelir ;)

Sende Ozelden nasil birsey istiyorsun bende cevaplarim :D Turkiye'de ajantalar var boyle yapan ama ben Almanya'dan katildim buraya :) Gordugun gibi karisik biraz cunku aslinda Ingilteredeyken bas vurdum ama Alman olarak gecerliydi ........... uzun hikaye artik bir yerde durmaya karar vereyim ben hadiyin Istanbulda is acalim biz yinede :) Istanbul'da yasayim biraz da

Gönderi tarihi:
Sende Ozelden nasil birsey istiyorsun bende cevaplarim :D Turkiye'de ajantalar var boyle yapan ama ben Almanya'dan katildim buraya :) Gordugun gibi karisik biraz cunku aslinda Ingilteredeyken bas vurdum ama Alman olarak gecerliydi ........... uzun hikaye artik bir yerde durmaya karar vereyim ben hadiyin Istanbulda is acalim biz yinede :) Istanbul'da yasayim biraz da

gel gel :D Angelim ben iş için camide para toplamaya gidiyom :sweatingbullets: ben gelene kadar ikna et bizim takımı...sevgiler!

Gönderi tarihi:
Angel gel bak Sercan zengin olacak yakında...parayı buldum ;)

Ne zaman buldun hemen oyle ? Sercan demek ki zengin olcak ya ben Sercani hep cok severdim zaten demi sercan :P

Gönderi tarihi:
Ne zaman buldun hemen oyle ? Sercan demek ki zengin olcak ya ben Sercani hep cok severdim zaten demi sercan :P

Vallaha yeni dedi,şubatta sınav var;sonra paraya para demeceyiz...bende çok seviyom onu :sweatingbullets: vallaha :clover:

Gönderi tarihi:
Vallaha yeni dedi,şubatta sınav var;sonra paraya para demeceyiz...bende çok seviyom onu :sweatingbullets: vallaha :clover:

:lol:

Birde Istanbula getire bilsek onu ....

Gönderi tarihi:
:lol:

Birde Istanbula getire bilsek onu ....

Dur bakım oralarda mı Sercan?Sercan gelir misin İstanbula?şimdi foruma giriş yapmış...geliyom dio

Gönderi tarihi:

mavı subatta ısten cıkacam sınavım temmuzda olacak :D

Gönderi tarihi:
Gelsin gelsin ama paralari unutmasin :usutuk:

yahu benım anlamadıgım nıye ben parası bol bırı olarak gorunuyom kı :D

sagdıcta degılım kı :D

Gönderi tarihi:

kısa zamanda kendini çok sevdirmişin gördüğüm kadarıyla kıskandım ... :stuart::P

Gönderi tarihi:
kısa zamanda kendini çok sevdirmişin gördüğüm kadarıyla kıskandım ... :stuart::P

Kizkanmiyalim lutfen karizma cok ne yapalim :P

aslinda onlar kendilerini hemen sevindirdiler :wub:

Gönderi tarihi:

peki öle olsun...

gerçekten çok yakışmışsın bu foruma... :clover:

Gönderi tarihi:
peki öle olsun...

gerçekten çok yakışmışsın bu foruma... :clover:

Tesekkur edrim. Utandim bak simdi :blushing:

Gönderi tarihi:

yok be sayman bas belası :D

benı soyacaklara mavıyle bırlıkte aklına koymuslar :D

Gönderi tarihi:

Sercan yok be hani Istanbul'da is acicagiz senin paranla ama bak benim 15 YTL var odamda suan :D bende 15 YTL odicem sonucta. Soymuyoz seni yani hem sende gel Istanbula seneye olmaz sensiz bu is ;)

Gönderi tarihi:
açın valla açında gelelim açılışına.. :)

Bence de acalim zaten seneye maviyle is gorusmesi yapcam ben :P

Ozel davet yollariz Forumdaki arkadaslara :)

Gönderi tarihi:
Bence de acalim zaten seneye maviyle is gorusmesi yapcam ben :P

Ozel davet yollariz Forumdaki arkadaslara :)

hade bakem hayırlısıyla...açında alalım bizde bikaç fistan göynek... :P:lol:

Gönderi tarihi:

sayman bak gırıs ucretlı onu soylıyım :D

bıletler bıletıx te satısa baslanıldı daha acılmasada ıs yerımız :D

bılet ucretlerı kısa bılgı

ogrencı:499 ytl cik :D

tam: 500 ytl cik

herkesı beklerız.

ıcecekler ucrete tabı degıldır. ayak bastı parası alınır.tuvaletler ucretlıdır :D

yanı hersey para bızde :D

Gönderi tarihi:

YasakSevgiM_elveda2ku.jpgBen cikiyorum arkadaslar.

Sizlere Iyi geceler yarin gorusuruz umarim :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.