Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 halen hastamisin sen? Bende ayni ama ABD ye geldim nettin onunde geciyor calisma gunlerim Ama bebek gubde ikikere uyuyor benimde yapcam isim olmuyor Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 halen hastamisin sen? Bende ayni ama ABD ye geldim nettin onunde geciyor calisma gunlerim Ama bebek gubde ikikere uyuyor benimde yapcam isim olmuyor sende mi ben yarına kadar iyileşmeliyim canım bu bebek kim oluyo?Merak ettim Sercan daha işten çıkmadı zanımca Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Ben burda Au pair olarak amerikan ailenin yaninda kaliyorum. Yani geldimde 2 aylik bebeye bakiyordum oldu simdi bir ve ailede benim okulumu oduyor Seneye kadar burdayim seneden sonra doncem yine ailemin yaninsa galba oda belli degil aslinda. Sercan'i gormedim zaten bugun hic gelirse guzel olur onla zaten dedi kodu yapcaktim (sizlerden degil ama ) Ben kucugu yatirayim hemen yine uyku zamani..... bende tam senin defteri okuyordum geldini gormedim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Ben burda Au pair olarak amerikan ailenin yaninda kaliyorum. Yani geldimde 2 aylik bebeye bakiyordum oldu simdi bir ve ailede benim okulumu oduyor Seneye kadar burdayim seneden sonra doncem yine ailemin yaninsa galba oda belli degil aslinda. Sercan'i gormedim zaten bugun hic gelirse guzel olur onla zaten dedi kodu yapcaktim (sizlerden degil ama ) Ben kucugu yatirayim hemen yine uyku zamani..... bende tam senin defteri okuyordum geldini gormedim Angel beni de alsana oraya hangi bölüm diyeceğim ama deşifre olmak istemiyorsan ÖM den at Sercan msn de yok,oooo şimdi gelir Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Angel beni de alsana oraya hangi bölüm diyeceğim ama deşifre olmak istemiyorsan ÖM den at Sercan msn de yok,oooo şimdi gelir Sende Ozelden nasil birsey istiyorsun bende cevaplarim Turkiye'de ajantalar var boyle yapan ama ben Almanya'dan katildim buraya Gordugun gibi karisik biraz cunku aslinda Ingilteredeyken bas vurdum ama Alman olarak gecerliydi ........... uzun hikaye artik bir yerde durmaya karar vereyim ben hadiyin Istanbulda is acalim biz yinede Istanbul'da yasayim biraz da Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2008 Sende Ozelden nasil birsey istiyorsun bende cevaplarim Turkiye'de ajantalar var boyle yapan ama ben Almanya'dan katildim buraya Gordugun gibi karisik biraz cunku aslinda Ingilteredeyken bas vurdum ama Alman olarak gecerliydi ........... uzun hikaye artik bir yerde durmaya karar vereyim ben hadiyin Istanbulda is acalim biz yinede Istanbul'da yasayim biraz da gel gel Angelim ben iş için camide para toplamaya gidiyom ben gelene kadar ikna et bizim takımı...sevgiler! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Angel gel bak Sercan zengin olacak yakında...parayı buldum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Angel gel bak Sercan zengin olacak yakında...parayı buldum Ne zaman buldun hemen oyle ? Sercan demek ki zengin olcak ya ben Sercani hep cok severdim zaten demi sercan Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Ne zaman buldun hemen oyle ? Sercan demek ki zengin olcak ya ben Sercani hep cok severdim zaten demi sercan Vallaha yeni dedi,şubatta sınav var;sonra paraya para demeceyiz...bende çok seviyom onu vallaha Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Vallaha yeni dedi,şubatta sınav var;sonra paraya para demeceyiz...bende çok seviyom onu vallaha Birde Istanbula getire bilsek onu .... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Birde Istanbula getire bilsek onu .... Dur bakım oralarda mı Sercan?Sercan gelir misin İstanbula?şimdi foruma giriş yapmış...geliyom dio Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gelsin gelsin ama paralari unutmasin Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Vallaha yeni dedi,şubatta sınav var;sonra paraya para demeceyiz...bende çok seviyom onu vallaha mavı subatta ısten cıkacam sınavım temmuzda olacak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gelsin gelsin ama paralari unutmasin yahu benım anlamadıgım nıye ben parası bol bırı olarak gorunuyom kı sagdıcta degılım kı Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 kısa zamanda kendini çok sevdirmişin gördüğüm kadarıyla kıskandım ... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 kısa zamanda kendini çok sevdirmişin gördüğüm kadarıyla kıskandım ... Kizkanmiyalim lutfen karizma cok ne yapalim aslinda onlar kendilerini hemen sevindirdiler Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 peki öle olsun... gerçekten çok yakışmışsın bu foruma... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 peki öle olsun... gerçekten çok yakışmışsın bu foruma... Tesekkur edrim. Utandim bak simdi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 yok be sayman bas belası benı soyacaklara mavıyle bırlıkte aklına koymuslar Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Sercan yok be hani Istanbul'da is acicagiz senin paranla ama bak benim 15 YTL var odamda suan bende 15 YTL odicem sonucta. Soymuyoz seni yani hem sende gel Istanbula seneye olmaz sensiz bu is Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 açın valla açında gelelim açılışına.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 açın valla açında gelelim açılışına.. Bence de acalim zaten seneye maviyle is gorusmesi yapcam ben Ozel davet yollariz Forumdaki arkadaslara Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Bence de acalim zaten seneye maviyle is gorusmesi yapcam ben Ozel davet yollariz Forumdaki arkadaslara hade bakem hayırlısıyla...açında alalım bizde bikaç fistan göynek... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 sayman bak gırıs ucretlı onu soylıyım bıletler bıletıx te satısa baslanıldı daha acılmasada ıs yerımız bılet ucretlerı kısa bılgı ogrencı:499 ytl cik tam: 500 ytl cik herkesı beklerız. ıcecekler ucrete tabı degıldır. ayak bastı parası alınır.tuvaletler ucretlıdır yanı hersey para bızde Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2008 Ben cikiyorum arkadaslar. Sizlere Iyi geceler yarin gorusuruz umarim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.