Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

sevgılımle hersey yolunda gıbı yada degıl gıbı...dusunuyorum hersey cok guseldı bısmı degıstık yoksa sevgımı asaldı anlayamıyorum.herseyde sınırsısdık herseyı gerıde bırakmıstık aynı sehırde olmak ıcın yanıma tasındı gecmıslerımısı sıldık hata dedıklerımısı sımdı bıseyler yanlıs sankı gıtmıyo bıs surukluyorus gıbı kopmayamı yakınıs banamı oye gelıyo anlamıyorum onu gormemek benı delı edıyo onceden benı gormek ıcın herseyı yapıodu ama sımdı oglen 3lere kadar uyuyo ve uyandıgında bı osur bı cıcek kaldıgı yerden devam edıyo herseye ...sevgı bıttı alıskanlıkmı oldu bana mı oyle anlamıyorum

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

aslinda sevgi bitmez. Sevgi hep oradadir. Belkide en bastan beri askti, ask bitti yerini aliskanlik aldi...

Sevgi asktan daima ustundur...

Sana tavsiyem otur konus onunla, bu sekilde cok uzun sure devam edemez cunku...

Gönderi tarihi:
sevgılımle hersey yolunda gıbı yada degıl gıbı...dusunuyorum hersey cok guseldı bısmı degıstık yoksa sevgımı asaldı anlayamıyorum.herseyde sınırsısdık herseyı gerıde bırakmıstık aynı sehırde olmak ıcın yanıma tasındı gecmıslerımısı sıldık hata dedıklerımısı sımdı bıseyler yanlıs sankı gıtmıyo bıs surukluyorus gıbı kopmayamı yakınıs banamı oye gelıyo anlamıyorum onu gormemek benı delı edıyo onceden benı gormek ıcın herseyı yapıodu ama sımdı oglen 3lere kadar uyuyo ve uyandıgında bı osur bı cıcek kaldıgı yerden devam edıyo herseye ...sevgı bıttı alıskanlıkmı oldu bana mı oyle anlamıyorum

bi özür bi çiçek demişsin ya, ben sana deyim,sen adamı özür diletecek kadar önemsediğini hissettirme.. Başta sen ne isen, aynı sen olmana bak.. Sen senden çıkarsan, o da ondan çıkar,başlar yabancılaşma.. Sen seni seversen, sen sana güvenirsen, sen seni sıkmazsan, sıkılmaz başkası da yanında.. Sen bayansan kurarsın,erkekse karşında ki boğulur kuruntunda... Erkek kısmı daha basittir bizim ince sandığımız olgularda.. bu yüzden anlayamazlar nerde ne düşündüğümüzü aslında.. biz bizi yeriz, o anlamaz,anlamsız gelir,ne varki şimdi bu kadar büyütülecek,hep olay budur.. Beklentilerin ,mutsuzluğuna ve kendinden ümidi kesişine götürür seni..Beklentilerin olmadan,sen sana yeter dur önce.. Bak herşey nasıl değişecek...

Gönderi tarihi:

bence nı hiç belli etme o zaman herşey daha fazla içinden çıkılmaz bi hal alıo.ama nedense içimden bi ses bu işte başka bi iş var dio.bence temkinli olmalısın :excl:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
ya yorumlarınıs ıcın tşk hepınıs haklısınıs aslında basen oyle bı duruma gelıyorumkı beynım duruyo yok dıyorum sevdıgım adam bu dııl

o zaman yol ver kısa yoldan gitsin.daha fazla geciktirme.zor biliom.ama imkansız deil.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.