Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşlar en çokkkk sevdiniz ülke neresiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Cevaplar 51
  • Görüntü 5,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

şiliiiiiii :P

benimle gelen var mı? B)

Gönderi tarihi:

bak bir düşüneyim ...hımm..

neden olmasın???

valizini hazırla.. çok eşya alma ordan hallederiz;)

Gönderi tarihi:

küba kesinlikle.1950den kalmış harika otantik bi yapısı varmış.insanlarda son derece kültürlüymüş.ayşe armanın yazılarındaki hayranlığı araştırmama sebep olmuştu.cidden çok güzel bi yer gitmek lazım...

Gönderi tarihi:

Tibet hep gitmak istemisimdir ve bir gun kesinlikle gidecegim bir yer....

Gönderi tarihi:

italya livornoda yasamak isterdim :cat:

Gönderi tarihi:

canada, fransa, gormediklerimdende isvicre, tibet japonya, hindistan... ama hepsini gorecegim :)

Gönderi tarihi:

Lübnan, italya, İran.

Bir insanın Roma'yı, Beyrut'u ve İsfahan'ı görmeden ölmesi trajedidir bana göre. Yani en azından tarihe meraklı bir insanın. Roma benim için dünyanın en güzel şehriydi. Taaki İsfahan'ı görene kadar.

Gönderi tarihi:
küba kesinlikle.1950den kalmış harika otantik bi yapısı varmış.insanlarda son derece kültürlüymüş.ayşe armanın yazılarındaki hayranlığı araştırmama sebep olmuştu.cidden çok güzel bi yer gitmek lazım...

evet kesinlikle. zaten fidel ölmeden küba'ya gitmek istiyorum. onu göremeyeceğim tabi ki ama hala o hayattayken onunla aynı ülkede bulunmak bana onur verir !

Gönderi tarihi:

ayrıca ölmeden görebildiğim kadar çok ülke görmek istiyorum. hemen hemen hepsini. insanlarını, doğasını, kültürünü, sorunlarını, düşünce yapılarını... bütün dünya üzerindeki ülkelerin insan yapısını merak ediyorum...

Gönderi tarihi:

aslinda bende butun ulkeleri gormek isterim . Hatta bazi ulkelerin o kadar guzel sehirleri varki gidince bir kac yerine gitmek lazim.

Amerika'dayken mutlaka Canada ile Mexico ya gitmeyi dusunuyorum.

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Paris, Roma, Milano, Madrid, Londra, Venedik, Floransa, Newyork, Atina, Prag, Moskova, Amsterdam...

Gönderi tarihi:
Paris, Roma, Milano, Madrid, Londra, Venedik, Floransa, Newyork, Atina, Prag, Moskova, Amsterdam...

Sayin Domuzbagi

Ulke diyor sehir demiyor :lol::P

Gönderi tarihi:
Sayin Domuzbagi

Ulke diyor sehir demiyor :lol::P

Bu şehirlerin olduğu ülkelere gidin ama bu şehirleri görmeden dönmeyin demek istedim. Fransa'ya git Paris'i görme mesela! :)

Gönderi tarihi:
Bu şehirlerin olduğu ülkelere gidin ama bu şehirleri görmeden dönmeyin demek istedim. Fransa'ya git Paris'i görme mesela! :)

Gormeyenler icin bende tavsiye ederim... paris baska bir guzeldir..

Benim tavsiye edecegim ulkeler Isvicre (Genevre, Zurich), Almanya(Koln, Heildberg, Hamburg, Lubeck,Kiel),Avusturya(Viyana, Salzburg) Belcika(Bruksel, Antwerpen,Gent, Liege),Hollanda (Amsterdam, Rotterdam, Maastricht) Fransa (Paris),Italya(Roma, Milano) ,Rusya(sct.Petersburg), Isvec (Goteborg, Malmø),Norvec (Oslo,Bergen),Finlandiya(Helsinki), Danimarka(Kopenhag, Odense,Aarhus)

Gönderi tarihi:
Gormeyenler icin bende tavsiye ederim... paris baska bir guzeldir..

Benim tavsiye edecegim ulkeler Isvicre (Genevre, Zurich), Almanya(Koln, Heildberg, Hamburg, Lubeck,Kiel),Avusturya(Viyana, Salzburg) Belcika(Bruksel, Antwerpen,Gent, Liege),Hollanda (Amsterdam, Rotterdam, Maastricht) Fransa (Paris),Italya(Roma, Milano) ,Rusya(sct.Petersburg), Isvec (Goteborg, Malmø),Norvec (Oslo,Bergen),Finlandiya(Helsinki), Danimarka(Kopenhag, Odense,Aarhus)

Evet katılıyorum buralar da mutlaka görülmeli. Kiel'i pek sevmem yalnız. Fazla sanayi şehri havası var sanki.

Gönderi tarihi:

deniz kenarina gideceksin hollywood havasi var sayin domuzbagi cok guzel ben seviyorum sahsen normalde almanyahi sevmem ama bu yazdigim sehirleri cok guzel.. :)

Gönderi tarihi:

Lütfen hava atmayalım,siz gelin bizim köye,çok otantik -_-

Gönderi tarihi:
Lütfen hava atmayalım,siz gelin bizim köye,çok otantik -_-

Köyün adını söyle ki gelelim, merak ettim :)

Gönderi tarihi:
:) Sabaniyenin libyayi tarifi gibi oldu simdi bu Sayin mavi.. :P
Gönderi tarihi:

Tuzluca mı yoksa?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.