Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 bir zamanlar sabah kalktigimda kahvaltinin yaninda 1 duble rakiyla birlikte 1 bardak cay icmezsem o gunun kotu geccegini sanirdim.neysei cok surmedi kurtuldum bu takintimdan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 iyi takintini biraka bilmisin yoksa takindi degil de alkohol problemin olurdu... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 askere geldimde biraktim bu takintimi.ama ben askerde daha fazla alkol tuketir oldum sanki sivilde daha az iciyodum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Askerde napiyorsunuz siz ? hayirdir yani neden daha cok zaman mi var icme yoksa oylesinemi Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 askerde olacaksın ve içmeyeceksin... ancak bunu askere gidersen anlarsın jön askerliği nerede yaptın? Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 benim Asker olma sansim ne kadar ? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 askerde olacaksın ve içmeyeceksin...ancak bunu askere gidersen anlarsın jön askerliği nerede yaptın? benim yaptigim askerlik biras farkli.nobet tutmam istimalara girmem.mintika egitim spor hicbirine katilmam.takim elbiseyle gezerim surekli.korgeneralin yanindayim.yani habercisiyim askerlik devam ediyo safak demis 193.bakma hergun nette olduguma askerdeyim ben:P istanbul maslak girisi.. benim Asker olma sansim ne kadar ? gel burda benim yanimda yap askerligini erkekten ccok bayan asker var burda yabancilik cekmezsin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Benden iyi Asker olmaz ama Komutanlik yer bosmu geleyim cok iyi komutan olurum Burcum oyle diyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 yukselen burcun ne diyo acaba gel pasa habercisi yapayim seni.eli yuzuz duzgun birini gorsem hemen dicem komutana.1 tane eksigimiz var da bulamadik bi turlu Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 komutanin numarasini ver hemen arayim is gorusmesi yapayim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 telefonda olmaz gel seni makamda agirlayalim kirmizi halida sereriz sana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 haftaya randevu alayim ben ozaman . her gelene kirmizi hali seriyormusunuz Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 pasanin misafirisin sonucta.onbasida olsa cok kiymetlidir bizim icin.sana birak kirmizi haliyi karsilama mangasi bile hazirlatiriz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 iyide komutan beni misafir olarak hayatta istemez ki Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Annem küçükken; "Kızım pilavını güzelce yemezsen tabağında kalan pirinç sayısı kadar çocuğun olur" derdi... Ben üç taneden başka hayatta pirinç bırakmıyorum hala tabağımda... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 küçüklüğünden bu yana kararlısın, illahi 3 diyosuun bu arada seni bir kazan plavın önünde düşünüyorumda.. son 3 bırakacağım diye miden davul gibi olmuş, artık gözlerin kararmış ve sırt üstü yatmış iki bacak havada Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.