Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Yayamaz Kayımca...

Beni yine sürükledin peşinden getirdin buralara da :)

Ama olsun seninle sürünmek de güzel :))

Diğer arkadaşlara da selam ve saygılar ;)

Gönderi tarihi:
Sevgili Yayamaz Kayımca...

Beni yine sürükledin peşinden getirdin buralara da :)

Ama olsun seninle sürünmek de güzel :))

Diğer arkadaşlara da selam ve saygılar ;)

Oyyyyy bak sen kim gelmişşşş........arkadaşlar kendinizi bu velete karşı koruyun...bu vatandaş var ya arkdaş,dost yani canınız ne isterse o olabilecek derecede dünya tatlısı ben R ösürlü o S özüylüdür :D şaka bir yana uzun süre bu şeklide oyun oynadıgımız canım dedigim biridir!!!!HOŞGELDİN KAVANOZDAKİ ADAM :clover:

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar;

Ben, yurdumuzda ve dünyada bulunan, Atatürk düşmaları, Türk ve Türkiye düşmanları, Türk Bayrağını küçük görenler, Türk Devleti ni yok sayanlar, kurtuluş savaşımızı ve cumhuriyetimizi küçük görenler ve en önemlisi, aziz ve kutsal ordumuz ile Cumhuriyetimizi hedef alanlara karşı duruş sergileyen bir Türk genciyim.....

Sevgiler

Gönderi tarihi:
Merhaba arkadaşlar;

Ben, yurdumuzda ve dünyada bulunan, Atatürk düşmaları, Türk ve Türkiye düşmanları, Türk Bayrağını küçük görenler, Türk Devleti ni yok sayanlar, kurtuluş savaşımızı ve cumhuriyetimizi küçük görenler ve en önemlisi, aziz ve kutsal ordumuz ile Cumhuriyetimizi hedef alanlara karşı duruş sergileyen bir Türk genciyim.....

Sevgiler

:clover::clover::clover:Hoşgeldiniz..

Efendi Türkler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.