Φ KavanozdakiAdam Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Sevgili Yayamaz Kayımca... Beni yine sürükledin peşinden getirdin buralara da Ama olsun seninle sürünmek de güzel ) Diğer arkadaşlara da selam ve saygılar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Sevgili Yayamaz Kayımca...Beni yine sürükledin peşinden getirdin buralara da Ama olsun seninle sürünmek de güzel ) Diğer arkadaşlara da selam ve saygılar Oyyyyy bak sen kim gelmişşşş........arkadaşlar kendinizi bu velete karşı koruyun...bu vatandaş var ya arkdaş,dost yani canınız ne isterse o olabilecek derecede dünya tatlısı ben R ösürlü o S özüylüdür şaka bir yana uzun süre bu şeklide oyun oynadıgımız canım dedigim biridir!!!!HOŞGELDİN KAVANOZDAKİ ADAM Alıntı
Φ SimalyildiziNet Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Merhaba arkadaşlar; Ben, yurdumuzda ve dünyada bulunan, Atatürk düşmaları, Türk ve Türkiye düşmanları, Türk Bayrağını küçük görenler, Türk Devleti ni yok sayanlar, kurtuluş savaşımızı ve cumhuriyetimizi küçük görenler ve en önemlisi, aziz ve kutsal ordumuz ile Cumhuriyetimizi hedef alanlara karşı duruş sergileyen bir Türk genciyim..... Sevgiler Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Merhaba arkadaşlar; Ben, yurdumuzda ve dünyada bulunan, Atatürk düşmaları, Türk ve Türkiye düşmanları, Türk Bayrağını küçük görenler, Türk Devleti ni yok sayanlar, kurtuluş savaşımızı ve cumhuriyetimizi küçük görenler ve en önemlisi, aziz ve kutsal ordumuz ile Cumhuriyetimizi hedef alanlara karşı duruş sergileyen bir Türk genciyim..... Sevgiler Hoşgeldiniz.. Efendi Türkler Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2008 Aaaa Kavanoz unutmadan resmime bakarak sana beni özleme diye pasta yaptırdım benzemişmi ..................................................................... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.