Φ benim ben Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 ABiçin değil de kürtleri varsayıp geçmişteki zulumler ve eziyetler yapılmasaydı günümüzdeki ortam ozaman sağlansaydı bu gün böyle bir olaya tanık olmazdık nefret bir günden ve bir olaydan oluşmaz .AB ye yaranmak yerine insanlara zamanında insan gibi davranılsaydı kürt yoktur kürtçe dil değildir denmeseydi de ATATÜRK 'ÜN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE (dikkat ederseniz ne mutlu türk olana demiyor etnik olarak herkes farklı bir yerli çünkü )sözüyle yapılsaydı girişimler o bayrak yerlerde sürünmezdi ve bizde cevap aramazdık.Bütün olanlara rağmen sebep ne olursa olsun hiç bir milletin bayrağı yerde sürünmeyi yakılmayı hak etmez . Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 ABiçin değil de kürtleri varsayıp geçmişteki zulumler ve eziyetler yapılmasaydı günümüzdeki ortam ozaman sağlansaydı bu gün böyle bir olaya tanık olmazdık nefret bir günden ve bir olaydan oluşmaz .AB ye yaranmak yerine insanlara zamanında insan gibi davranılsaydı kürt yoktur kürtçe dil değildir denmeseydi de ATATÜRK 'ÜN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE (dikkat ederseniz ne mutlu türk olana demiyor etnik olarak herkes farklı bir yerli çünkü )sözüyle yapılsaydı girişimler o bayrak yerlerde sürünmezdi ve bizde cevap aramazdık.Bütün olanlara rağmen sebep ne olursa olsun hiç bir milletin bayrağı yerde sürünmeyi yakılmayı hak etmez . 3228[/snapback] Dediğiniz gibi nefret bir günden ve bir olaydan oluşmaz fakat sizde olaylara biraz bölücülerin değilde Türklerin gözünden baksanız acaba bizim onlara karşı davranışlarımızın altında yatan sebepler neler birazda bu konulara eğilseniz. Ayrıca yaptığınız çok yanlış ve tehlikeli bir sınıflandırma siz bütün kürtleri olaya müdahil göstermekte ve sanki bütün kürtler bu olaya sevinmiş ve buna destek vermiş gibi bir hava vermektesiniz. Bizim yani benim kürt vatandaşlarımıza karşı hiçbir düşmanlığım yok benim düşmanım doğu anadoluyu kürdistana çevirmek isteyen, 30.000 den fazla vatandaşımızı şehit eden insanlıktan nasibini almamış bölücüler. Birşeyi artık birbirinden ayırmak lazım pkk ve kürtler.pkk farklı bişey kürtlük farklı birşey pkk ne kadar kürtlerin sanki koruyucusuymuş gibi gösterilmek istensede aslında bu olayların tek sorumlusudur. Saygılarımla Alıntı
Φ benim ben Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 ABiçin değil de kürtleri varsayıp geçmişteki zulumler ve eziyetler yapılmasaydı günümüzdeki ortam ozaman sağlansaydı bu gün böyle bir olaya tanık olmazdık nefret bir günden ve bir olaydan oluşmaz .AB ye yaranmak yerine insanlara zamanında insan gibi davranılsaydı kürt yoktur kürtçe dil değildir denmeseydi de ATATÜRK 'ÜN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE (dikkat ederseniz ne mutlu türk olana demiyor etnik olarak herkes farklı bir yerli çünkü )sözüyle yapılsaydı girişimler o bayrak yerlerde sürünmezdi ve bizde cevap aramazdık.Bütün olanlara rağmen sebep ne olursa olsun hiç bir milletin bayrağı yerde sürünmeyi yakılmayı hak etmez . 3228[/snapback] Dediğiniz gibi nefret bir günden ve bir olaydan oluşmaz fakat sizde olaylara biraz bölücülerin değilde Türklerin gözünden baksanız acaba bizim onlara karşı davranışlarımızın altında yatan sebepler neler birazda bu konulara eğilseniz. Ayrıca yaptığınız çok yanlış ve tehlikeli bir sınıflandırma siz bütün kürtleri olaya müdahil göstermekte ve sanki bütün kürtler bu olaya sevinmiş ve buna destek vermiş gibi bir hava vermektesiniz. Bizim yani benim kürt vatandaşlarımıza karşı hiçbir düşmanlığım yok benim düşmanım doğu anadoluyu kürdistana çevirmek isteyen, 30.000 den fazla vatandaşımızı şehit eden insanlıktan nasibini almamış bölücüler. Birşeyi artık birbirinden ayırmak lazım pkk ve kürtler.pkk farklı bişey kürtlük farklı birşey pkk ne kadar kürtlerin sanki koruyucusuymuş gibi gösterilmek istensede aslında bu olayların tek sorumlusudur. Saygılarımla 3230[/snapback] Olaya asla bölücülerin gözüyle bakmak değil niyetim dahası asla bir bölücü değilim .Benimde sizden ricam bölücülüğün sebeplerini ve bölücülüğe kimlerin yol açtığını objektif düşünmeniz. Sizce nasıl ortaya çıkmış bölücülük görüşünüzü bekliyorum Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Ben sizin zaten bölücü olduğunuzu ima etmedim fakat olaylara bakış açınız bence yanlış. Gelelim sorunuza belki çok basit gelicek fakat bazı kürtler yabancı devletler tarafından kullanılmışlardır ve halada kullanılmaktadırlar.Buna basit bir örnek şeyh said ayaklanmasıdır.Bu ayaklanmadaki amaçta bağımsız bir kürt devletidir ve belli ölçüde ingiliz finansmanlı bir ayaklanmadır. Bazı kürtler kendi devletleri olacağı vaadiyle kandırılmakta ve desteklenmekte hatta bunun son örneğinide ırak olayında tecrübe ettik.Irakta amerika kürtleri devlet hayaliyle uyutmuş ve kendi yanına çekmiştir.Kürtler genelde Türkiye nin elini zayıflatmak ve gerektiğinde sıkıştırabilmek için yabancı devletler tarafından kullanılmak istenmekte.Bence buna kürt vatandaşlarımızında meydan vermemesi gerekiyor. Saygılarımla Alıntı
Φ yasak_us Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2005 Yıl 1960: İskenderun'da bir grup hain Atatürk heykeline saldırıyor. Türkiye bir anda ayaklanıyor. Hiç kimse, "Münferit olay, birkaç çapulcu" demiyor. Onbinler yollara dökülüyor! Yıl 2005: Hainler, bayrağımıza alçakça saldırıyor, ithal bölücüler cirit atıyor! Ama 45 yıl önceki tepkinin yüzde biri bile yok! Ancak Genelkurmay haykırınca bir şeyle Şehitlerin kemikleri sızlıyor Uğruna yüzbinlerce şehit verdiğimiz cennet vatanımız, Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak olaylara sahne oluyor. Nevruz bahanesiyle ellerinde katil Apo'nun posterleriyle sokaklara dökülen birtakım kendini bilmezler, şanlı bayrağımıza alçakça saldırmaktan geri durmuyor. Apo posterli sözde Nevruz kutlamalarına katılan Avrupalı bölücüler, meydanlarda diledikleri gibi cirit atıyor (takvım gazetesınden alıntı yapılmıstır) sence bunun ne kadar ab ıcın olabılır yanlıs anlama senı suclama gıbı bı amacım yok bende 8 mart yazımda yanlıs anlasılmıstım ) ama bunu bırazdaha kendımızce degerlendırelım bu eskıdende vardı sımdıde var Alıntı
Φ benim ben Gönderi tarihi: 25 Mart , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mart , 2005 Ben sizin zaten bölücü olduğunuzu ima etmedim fakat olaylara bakış açınız bence yanlış. Gelelim sorunuza belki çok basit gelicek fakat bazı kürtler yabancı devletler tarafından kullanılmışlardır ve halada kullanılmaktadırlar.Buna basit bir örnek şeyh said ayaklanmasıdır.Bu ayaklanmadaki amaçta bağımsız bir kürt devletidir ve belli ölçüde ingiliz finansmanlı bir ayaklanmadır. Bazı kürtler kendi devletleri olacağı vaadiyle kandırılmakta ve desteklenmekte hatta bunun son örneğinide ırak olayında tecrübe ettik.Irakta amerika kürtleri devlet hayaliyle uyutmuş ve kendi yanına çekmiştir.Kürtler genelde Türkiye nin elini zayıflatmak ve gerektiğinde sıkıştırabilmek için yabancı devletler tarafından kullanılmak istenmekte.Bence buna kürt vatandaşlarımızında meydan vermemesi gerekiyor. Saygılarımla 3239[/snapback] Peki Türkiye cumhuriyeti kışkırtmacıları ve kendi iç savaşını durduramayacak kadar aciz bir cumhuriyetmidir . Aslında kürt vatandaşlar da türk vatandaşlarıda ki daha çok türk hükümetleri dış güçler tarafından kullanılmaktadır . Yapılan bu danışıklı dövüşün içinde Türkiye koca bir devlet olduğunu unutarak yer almaktadır malesef.1993 yılında düzenlenen murat operasyonuyla pkk denen iletin kökü kazıtılacakken neden askeriye operasyonu geri çekmiştir .Bunun cevabı gayet açık değilmidir efendim . Binlerce subay işin den olucak işlerini kaybetmeselerde kazançları düşecek ve meşgaleleride kalmayacaktı.İki tarafta kalmış olan türk ve kürt vatandaşlara oluyor olan. Bir kardeş bir yandan diğer yandaki kardeşine doğrultuyor namluyu ortak olan şeyse annesinin evlatlarına döktüğü göz yaşı oluyor .Bölücü örgüte katılan insanların içinde hukukçudan eğitimciye kadar bir çok kişi bulunmaktadır . Herkes onların kullanıldığını biliyor peki potansiyelleri belli olan bu insanlar hayatlarını hiçe sayıp bütün soumluluklarını ve keyiflerini bir tarafa atıp niye illegal bir vahşetin içinde rol alıyor? Sadece Şeyh Sait isyanını körükleyen musul zede ingilizlerin kışkırtması sonucu bu kadar büyük bir isyan olurmuydu etkileri olduğu gerçek ama unutmayın onlar sadece var olan bir tepki üzerinde etki olmuşlardır.Tepkinin kaynağı değillerdir .Ayrıca Osmanlı İmparatorluğunun dağılmasıyla ortaya çıkan tek isyan da değildir . Dışarıdan kışkırtmalar olsa bile bölücü olmaya biraz da hükümetlerin ve ordunun etkisi vardır .Hiç bir kalkındırma projesi geliştiremediğiniz dil öğretmeden eğitim vermeden türçe konuş dediğiniz bir kitleye cumhuriyeti de türk kimliğini de sevdiremezsiniz . Olan sadece türk ve kürt analarına olmuşken daha dünümüzün tarihinde. Bugünde Cumhuriyetimizin varlığına ve bayrağımıza oluyor.Bölücülüğü destekleyenlerin misyonerliği sadece kürtler değil türklerdirde. Unutulmamalıdır ki bu oyunlara türkiye cumhuriyeti aciz kalmaktadır . Alıntı
Φ tunc878 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2005 3239[/snapback] .Bölücülüğü destekleyenlerin misyonerliği sadece kürtler değil türklerdirde. Unutulmamalıdır ki bu oyunlara türkiye cumhuriyeti aciz kalmaktadır . 3270[/snapback] Evet her iki taraftada hainler var fakat yapacak bişey yok insanoğlu çiğ süt emmiş... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Yahu arkadaslar biktik su bölücü laflarindan. Lütfen biraz daha bilinclenelim. Nedir yaa, ta demirel döneminden beri bölüycü bölüycü.....:-))))) Bu politikaci yutturmacalrini dilimize dolasmis gidiyoruz.kolay gelsin. 40 yildir elimize silah almis, bir tasin arkasinda bekleyip ülkeyi bölen kimse vurmak icin beklesip duruyoruz. Görünen gülünc vaka bu. Biz bekledikce ölücü de mutlaka bir gün cikagelecektir:-)) geliyor da... Yanlis kavramlari dilimiza dolastira dolastira kimin bölücü kimin vatan haini oldugunu karistirir olduk. Vatan sairi Tevfik Fikret i,koca nazim Hikmeti, vatan haini ilan edip; amerikan askerini dolma bahcede kucaklayip denize atip, karincayi bile incitmeden bagimsiz Türkiye diyen gencecik delikanlilari ipte sallandirdik... Simdi nasil ayirabiliyoruz bölücüleri, bölücü olmayanlardan hayret ediyorum. Basit bir kürt sorununda bile bakiniz nasil cikmaza girdiniz, yazilarinizi okudum, cözümsüz:-) tartisamiyorsunuz bile.....Yetmiyor dagarciklariniz. 1- Oysa kürt sorununun ana temeli emperyalizmin projesine dayanir -bunu biliyoruz diyebilirsibiz, ama eksik biliyoruz- 2- Emperyal gücler Türk devlet idarecilerini, hatta basbakanlarini dahi satin almislardir. - bunu da biliyorsunuzdur- 3- Emperyal gücler, kürt, ermeni ve özellikle pkk sorunlari ile Türk misafir odasini bu kecilerle bizzat kendisi doldurmus, ve Türkiye den istedigi her tavizde bu kecilerden birini geri cikartmistir.- bunu da biliyorsaniz ne susuyorsunuz bre...- 4- Böylece Türkiye yavas yavas bu sahte tehtitlerle (kürt- ermeni-pkk kecileri) oyunu ile emperyal güclerin oyuncagi haline getirilmis, 150 milyar dolar borca sokulmus, ülkenin en güzel kiyilari yabancilara satilmistir.- oldu mu simdi- kimmis bölücü? Bir avuc kürdü haklayacagim diye daglarda zavalli mehmetcigi telef eden zihniyetten mutlaka bu Türkiye Cumhuriyeti hesap soracaaktir. Pandora nin kutusundan PKK cikacagini sevgili Kurthan Fisek yillar önce söylemisti, hangimiz farketti basimiza gelecekleri??? yazik degil mi orada ölen vatan evlatlarina, yazik degil mi kürt diye dislanip kursunlara hedef olan dogu anadolu cocuklarina. Bu düsmanlik gerekli miydi? ve sonunda emperyal gücler basardi. Onbinlerce ölü, savas gibi..Bizler de atilan yemi havada kaptik. Ülke savunmasi yapiyoruz ya:-))))))))))))))))) Simdi milliyetcilikten söz acildiginda biraz düsünmeli, cokca da utanmaliyiz; zira bir cok namussuzlugu hep birlikte seyrdip yanlis kisileri alkislayip, yanlis kisileri sallandirdik. SIZ NE BICIM MILLIYETCIERSINIZ BRE, NE UYURSUNUZ AYAKTA? ELINIZE ALMISSINIZ BIRER SILAH KÖSE BUCAK BÖLÜCÜ ARASINIZ:-) Adam girmis can alici yerlerimize, kurmus üslerini, basmis parayi almis sahil boylarini otellerini.. madenlerini..sen kalkmis köprüde miting yapan üc bes zavalli kadini kürt bölücü diye döven polisi alkislayarak milliyetcilik yap. Bu nasil bilinc? Cocuk olmayin dostlar. Emperyal gücler yatak odalarimiza girdi biz haala 30 bin kisinin katiliyle oyalaniyoruz. Bu gün emperyalizm; basi acik kapali tüm kadinlarimiza kizlarimiza ipten kilotlari giydirmeyi bile basardiysa söyleyecek seyim yoktur dostlar.... (inanmayan test edebilir) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.